Sziasztok.
Segítséget vagy tanácsot kérnék. Nem kuld és nem is kap levelet az Outlook. Próbáltam gépen, böngészőn és telefonon is. Nem sok mindent ír ki ha nem küldi el csak annyit hogy még nem sikerült elküldeni. A Microsoft-nal lehet a hiba?
Tegnap és reggel még működött rendesen, telora is megjött és a küldés is ment.
Youtube mp3 letöltő addont keresek mozillára, mert amelyiket használtam behalt s nem találok egy normálist amivel direkt a youtube oldaláról tölthetem le a zenét, köszönöm előre is.

Köszönöm a válaszokat Smile
Sziasztok ! Aki egy két héttel ezelőtt emlékszik a rinyálásomra, hogy van netem, de nem megy a torrent feltöltésem, akkor az tudja, hogy miért édeklődök ez iránt a program iránt. Szóval, azt mondtátok nekem, hogy kell nyissak egy portot, mert ez a problémám, és ebben 100% igazatok volt. Csakhogy ! Oda fajúlt a dolog, hogy kirángattam a szolgáltatótól a szerelőket, hogy állítsák be nekem a routert, mert nem megy. Kijöttek, beállították, ment minden. Amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Amikor másnap bekapcsolom, megint nem megy. Megint hívtam őket és megint kijöttek, de ezúttal egy másik csapat. Na az egyik említette ezt a programot, azt mondta, hogy ők minden nap kijöhetnek beálítani a routeremet, mert az csak addig fog menni, amíg ki nem kapcsolom. Azt mondta, hogy ha véget akarok vetni ennek az ördög-keréknek, töltsem le ezt a programot. Én letöltöttem Microbit-ról, de nem jó a Crack-je. Úgyhogy szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben. Ha valaki megtalálná valamelyik oldalon, szóljon. A segítségeteket előre is megszeretném köszönni.
Sziasztok!

Kerestem, találtam is néhány programot erre, de pl ami normális is volt csak 25 számot enged letölteni (4k yt to mp3 vagy mi a neve), prémiumra váltást kér, ha többet is leszednék a playlistből... Van valami progi ami nem korlátozós és leszedi nekem egybe, ne keljek minden zene letöltéshez én??? Shy
Intel videókártya driverét nem sikerül frissítenem. Rendesen elindítom a telepítőt, de ugyanaz marad a verziószám. Az Intel Upgrade Utility-be csak azt írja ki, hogy not installed, de azt nem, hogy miért, hisz minden rendszerkövetelmény stimmel.
Rendszerindítás után mindig jön az üzenet, hogy ki van kapcsolva a viselkedésvédelem. Ha visszakapcsolom, és úgyhagyom, következő indításkor megint ki van kapcsolva.
Hogy hívják a Pc játék program frissítő szoftvert?
A következő problémára kérném a segítségeteket.
i.imgur.com/oKb0kHK.png
Átléptem a Mega letöltési limitjét.
i.imgur.com/ImicqdT.png
Ilyenkor mit lehet tenni?
Tudtok segíteni hogy milyen videó szerkesztőt használjak?
A fiam neki állt Minecraft videókat készíteni a Youtubra, de szeretnék eléje valami olyan montázst készíteni ahol képeket és szöveget is tehetek efekteket rá és persze bevezető audio fájlt. Persze ami full vagy nem korlátozott.
Köszönet!
Sziasztok !

Egy kollégám laptopját kell majd a címben megadott módon tisztítani.
Milyen bevált, általatok használt programokat javasoltok ?
Újra telepíteni csak végső esetben szeretném.
Itt is olvastam a Firefox böngésző megtisztításáról, de mivel én nem azt használom, nem töltöttem le, s a neve sem jut eszembe.
A laptopon Windows 7 van.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
Eddig a 4.0.3-as ig jó volt , feltettem a 4.0.4-et saját old licens törlő looder , aktiválódik !
De amit elment hibás integritású ellenőriztetve vele !
Így uninstall újra licensz törlés , régi bevált patch keygen . És szintén aktiválódik !
De integritása a rendszer mentés fájlnak így sincs . Ha net nélkül telepítem se lesz !
Örülnék a segítségnek , mert jobb mint a win saját , ha ez ellenőriz és jó . Akkor 100%- os is a mentés .
Win csinált már régebben is pár hasztalant , ez nem !
UI : Ha a 4,0,3 vissza kerül már az is ezt teszi .
Partíciók C E egy meghajtó E-n a progi D re mentek ( másik hdd ) ez eddig jó volt !
W10pro x 64 a kompatibilitási móddal telepítés sem segített !
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/weIiI4x.jpgi.imgur.com/u6HV3uE.jpg


Léci kíméljetek a vedd meg szöveggel , mivel aktiválódik és vannak fontosabb kiadásaim is . így ez csak ronga és nem segítség lenne ! Smile

Megoldás alul ! Smile
Olyan programot keresnék, amivel listát tudnék készíteni a gépen lévő több száz videofájlról. Név, formátum, videohossz, hangsávok, stb. Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e, de ha valaki ismer ilyet, ne tartsa magában a tudását! Előre is köszi!
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, tudnátok olyan web oldalt mondani ahonnan lehet ingyen sms -t küldeni??
Eddig a mobiltelo -t használtam, de onnan nem lehet a telenorhoz sms -t jutattni... Sad
Üdv Smile
Milyen jó torrent programot ajánlotok? Több helyen is írják hogy az utorrent 2.2.1 már nem a legjobb, mert régi verzió.
Asus laptop hoz keresek Conexant audio drivert

Légyszíves linkeljettek be cimet

Köszi
Üdv. Win 10 pro-t használok, és a beépített syp-ot. Hogy lehet rajta képernyő megosztást csinálni, mert sehól nem találom. A régi asztali verziónál volt.
Üdv.
Szerintem megoldatlan lesz a probléma de azért belevágok Grin
Ismerősöm telefonja, LG g3, totál halott volt rajta a Viber, elküldött üzenetek senkihez nem érkeztek meg, újra telepítés után már a névjegyeket is végtelenségig szinkronizálta... Tegnap resetelte a telefont, szűz rendszerre telepítette a Vibert és már aktiválni sem tudja O.o hiába írja be a kapott kódot semmi nem történik, ez mégis hogy lehetséges? Egyáltalán mit lehet csinálni? Már ha jól tudom több mint 1 hónapja szarakodott neki, több frissítés volt már azóta, tehát én azt teljesen kizártnak tartom hogy egy ilyen telefonnak ami még most sem számít szarnak ne tudnának róla Viberéknál hogy valami nem lenne kompatibilis.
Sziasztok!

Néhány hete videó lejátszási hiba megoldásában kértem a segítségeteket. http://oprend.hu/infusions/help_panel...ion_id=775
Akkor megoldódni látszott a helyzet, de pár nap múlva ismét jelentkezett a probléma. Az elmúlt 2 hétben történt tesztelgetéseim eredménye képen arra jutottam, hogy a telepített Adobe flash player okozza a jelenséget. Eltávolítottam, így semmi gond a filmek lejátszásával, viszont sok netes videó nem lejátszható a hiányában. Tudtok valami alternatívát, vagy van valami ötlet a hibaelhárításra?
Üdv.
Újratelepítés után minden drivert feltelepítettem a pc-hez kapott originál cd-ről, majd frissítettem minden drivert Iobit Drover Booster-ral, minden hiányosságot megtalált, fel is telepített, de egy bizonyos "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" dologhoz nem találtam drivert.
Ennek az eszköznek hol keressem a telepítőjét?
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!