Néhány hónapja vettem a fent említett 64 GB-s pendrájvot, eddig jól is működött. Ma akartam menteni rá egy doksit sikertelenül. A fájlrendszeren pedig azt látom, hogy a fájljaimon kívül könyvtárak és fájlok jelentek meg, a sebessége pedig lelassult.

i.imgur.com/Pe5yeXt.jpg

Tudtok segíteni? Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Van egy 32Gb-os micro sd kártyám, eddig samsung androidos telefonban használtam.
Akartam volna formázni és nem engedi, oly annyira hogy még az asztali gépen sem lehet formázni.
Képek, amik rajta vannak azokat meg lehet nyitni de törölni sem tudom.
Ez szerintetek mit jelent, dobjam ki az sd kártyámat, bekakilt??
Film mappában vannak a filmjeim és amit nem értem 0 bájtott mutat mintha magától elveszik az adat.
ott van de mégsem

Nem értem miért pont a filmek.
Szevasztok!
Van egy asztali Dell gépem 1 TB-os merevlemezzel.Több éve használom. Két partíció van rajta az egyiken a rendszer a másikon az anyagaim. A 901 gb-os anyagtárolómat egyik napról a másikra nem tudom megnyitni.
Azt írja ki "Hozzáférés megtagadva". Mit lehetne vele kezdeni?
A HD sentinel látja, particionáló is. Mutatja is mennyi a felhasznált,mennyi foglalt.
Választ köszönöm!
Üdv.
A rendszer AHCI módban van telepítve (win 10), mindenhol csak ez van írva:
” „Hot swap”: a hardvereszközök azon képessége, amely lehetővé teszi eszközök csatlakoztatását és leválasztását a rendszer leállítása és újraindítása nélkül”
Oké oké de hogy kell leválasztani? Természetesen a 2. meghajtómat akarom nem amin a rendszer van
Sziasztok Kori fajta verziót szeretném Rufussal kreálni Pendrive-ra de azt írja nagyobb fájlokat is tartalmaz ami nagyobb mint 4GB szóval NTFS-re akarja formáztatni.

Kérdésem én csinálok valamit rosszul vagy csak gyári MSDN-es telepítővel tudok csinálni GPT-s boot pendrivot?
Egy boot vezerlo program hiba miatt a windows hiba uzenettel befejezte a mukodeset. Ujra akartam telepiteni, de nem sikerult,a kovetkezo uzenetet irta ki
A windows nem telepitheto erre a lemezre. A kijelolt lemez MBR particios tablat tartalmaz. Az Efi-alapu rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepitheto. Sajnos sem torolni sem ujra particionalni nem lehetett. A vinyo egyebkent meg lett osztva. A C 200 gb es D 800gb. A D meghajto minden anyagot tartalmaz. Egy WINPE lemezrol tudom hasznalni a windows-t, mi angol nyelvu, ezert nem tudok ekzeteket hasznalni. A C-t innen meg tudtam formazni. Most mit tehetek. Tudna valki segieni
Gép bekapcsolásakor minden alkalommal a következő üzenet jelenik meg:
i.imgur.com/TCCZrDg.jpg

Csak F1 el enged át, utána meg F8 minden alkalommal. (a vinyó viszont müxik rendesen,)

Amit kipróbáltam eddig, bios gyári beállítások vissza állítása , az nem oldotta meg.
Boot sorrend cseréje sem oldotta meg. Roppantul idegesítő dolog, minden inditáskor f1- re be biosba onnan meg f8 és boot választás.
Valami ötlet esetleg?
Üdv. Van egy KINGSTON SHFS37A120G (120 GB, SATA-III) ssd-m egy héten egyszer kikapcsolom, éjszakára. Visszakapcsoláskor, mindig romlik 1%-ot, a kondíciója. Ha rövidebb időre kapcsolom ki akkor nem. A Kerish Doctor 2017 okozhatja, a hibát, vagy táp hiba lehet. Vagy nemtudom. De idegesít. Fél éves az ssd. Trim bekapcsolva. SATA-molex 5 pines csatlakozás.
Sziasztok ! Vetem egy haveromtól egy 500gb s S-ATA II hdd-t, de van egy probléma hdd sentinelbe minden 100/100 de ez a hiba jött: A képen látható.Valaki esetleg tudná mi a probléma? S-ATA 1 be nem ismeri fel de S-ATA 2,3,4 be igen, de ugyan azt irja sata kábelt is cseréltem!
Mi lehet a gond ?

i.imgur.com/eJW5LoG.png
Helló! Szerintetek melyik a jobb ? SSD vagy H.D.D?
SSD hamarabb romlik mint H.D.D? Melyiket éri meg, megveni ? Grin
Üdv!
Van egy 32 GB-os Sony pendrive NTFS-re formázva. Anno kb 15 MB/s volt az írási sebesség, de egy ideje elkezdett vacakolni és már igencsak dühítő a viselkedése. Teljesen egyenletlen, és jóval kisebb sebességgel megy az írása mint eredetileg.
http://kephost.com/image/vtzC
Az olvasásával viszont nincs gond.
http://kephost.com/image/vtzu
Próbáltam parancssorral törölni a teljes partícióját, tisztítani, majd újra létrehozni, de nem segített.
Lehet e még valamivel próbálkozni vagy ez már ilyen és kész!?
Tisztelt Segítők!

Készhez kaptam egy olyan micro sd(8GB) ami nem használható ugyanis Windows 10 egyből leakarja formázni csak, vannak rajta fotók.
Gépem nulla Gb- ót lát, ja és CHKDSK sem futható, mert azt mondja, hogy nyers (raw).
Kérdezem, hogy minden képformázás aztán Data recovery vagy tudtok jobb megoldást?

Őszinte Tisztelettel: Millord
Helló! Ha merevlemezen 2 Windows van nem lesz lassú a gép vagy a H.D.D?
HDD
500 MB partíció nem látszik , a win lemezkép létrehozásánál , se az aeomi systhem backup résznél .
Ezért egy ideje aeomi partítion backup részét használom , és a lemezkezelésnél is látszik ahogy kell névtelenül !

i.imgur.com/rv3EyTR.png

Arra gondoltam hogy valami partícionálóval ronthattam el , hogy a rendszer mentések nem látják !
Ezért usb be W10 pen telepítés , megszüntettem az 500mb-set és formáztam egybe a megmaradt C-t .
Elinitottam tovább a telepítő szépen létrehozta külön az 500mb és a C !
Ezeket leformáztam pendrive ki , és az aoemi indító kulccsal betallóztam mindkét partíció mentését .
És visszaengedtem mentésből a belakott rendszerem , arra gondolva hogy most a W10 hozott létre új partíciókat látszania kell innentől !!!

A rendszer szépen indult is minden tökély , de az 500 MB partíció nem látszik , a win lemezkép létrehozásánál , se az aeomi systhem backup résznél . Hogy lehetséges ez , mit tudok tenni "gondolom" újratelepítés megoldaná
de ez ha lehetne kihagynám , ezért ezt is hanyagoljuk a megoldásoknál . Mivel aoemi partíció mentéssel még tudom menteni visszatölteni , és stabil belakott a rendszer !

Hogy tehetném láthatóvá a win és az aoemi rendszer mentések számára ??? Van esetleg registri bejegyzése aminek az értéke megváltozott , vagy ha eltűnt létre hozható valami útvonalon ? Már más nem jut az eszembe !
Előre szólok mielőtt valaki erre jutna , ha betűjelet adok neki az ez a gépnél látszik ( ahol felesleges ) de az említett mentési helyzeteknél még akkor sem csak a C !

Nem tartom végzetesnek a hibát , csak roppant dühítőnek . Hogy külső prgit kell használnom a mentésre , és még az se a természetes módján ! Smile
i.imgur.com/RFRv1Bj.png

Tudom hasonló kérdést már írtam , de ez más mert a telepítő médiával vadonatúj C , és 500MB partíció készült . Nem SSD de még az alignálás is megvolt !
A W10 usd által . Ezért sem értem ! Sad

Legalul a kissé szintén kacifántos megoldás , de még az újra telepítés se elég ha , a telepítővel nem töröljük a C és az 500mb partíciókat és hozzuk létre újra ! De azért köszönet mindenkinek a gondolatmenetekért ! Tudom mert simán már telepítettem a rendszert ezek nélkül és akkor az új is hibás lett !
Helló!Az a gond akadt hogy most akartam zenét hallgatni AIMP4-ből...és nem tudom nem csináltam semmit, és eltűnt a Helyi Lemez(E) és rajta vannak zene, film, driver, kép és most el tűnt... Sad Valaki tudna segíteni hogy lehet vissza állítani? Windows 8.1 van, hogy ne kelljen megint Windowst raknom... 1hónapja raktam fel.
Sziasztok !
Igen sokat olvasgattam már a fenti programokról, nagyjából értem is a használatát előnyét, hátrányát.
Mégis nem egy esetben problémát okozott a törlése. A merevlemez D meghajtójára szoktam menteni
Ha le akarom törölni/pl.Revo uninstallal/ nem is mutatja a programot, de ugyanígy nem mutatja a vezérlőpult programok kezelője sem. Ez talán érthető is mivel nem installált. Ha a letöltés helyén próbálkozom a mappa törlésével egy csomó mappa vagy fálj benne marad. Jobb klikkel nem adja ki, hogy törlés Revo uninstallal.
Szóval nem vagyok nyugodt, hogy nem-e maradt fenn egy csomó szemét. Kérdésem, hogy a törlésnek nincsen valami egyszerű módja? Írjátok, hogy használjak pendrive-t. Egyenlőre nem akarok.
Elnézést a hülyeségemért.
Üdv!
Adott egy 8GB-os noname pendrive. Rámásoltam egy filmet, ahogy illik leválasztottam és kivettem a gépből. Ezt követően mikor behelyeztem a TV USB portjába nem akart csatlakozni. Ismét vissza raktam a gépbe de semmi. A fájlkezelőben nem látszik, a lemezkezelőben látszik de nem lehet vele kezdeni szinte semmit. Parancssorban látja de 0 kapacitással. Külső particionáló programok, és windows telepítők szintén nem látják.
Lehet ezzel még kezdeni valamit, vagy kuka?
Köszi előre is!

http://kephost.com/image/vBIx
Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem. Volt nekem egy elég régi Samsung winyóm, ami elkezdett az új alaplapommal furcsán klattyanni többször egymás után. Direkt írtam klattyanást, és nem kattanást. MSI H170 GAMING M3-as alaplapról van szó C7-es legfrissebb Biossal. HD Sentinel szerint 100%-os a winyó. Biztos ami biztos mentettem mindent, majd vásároltam egy vadi új Toshiba DT01ACA100 1TB-os winyót. Nagyon halk, nem melegszik, viszont úgy percenként ez is csinál 1 ilyen fejklattyanás szerű hangot. Halkan hallható, de mivel nagyon csendes a gépem, jól hallható. Kipróbáltam másik Sata kábellel, másik tápkábellel is a dolgot, azzal is ilyen. Win10 x64 rendszer van fent a legfrissebb eszközillesztőkkel. Az lenne a kérdésem, hogy valaki tapasztalt már hasonlót, ez valami önteszt lenne, vagy energiatakarékossági dolog? Próbáltam fórumokat olvasni, de nem találtam hasonló dolgot. Várom az ötleteiteket. Üdv: Tamás.
win10 nem tudja leállítani a scsi- (uas) háttér eszközt
Samsung M3 Portable
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.