Windows 7 alatt szeretném megoldani Windows Media Playerrel a Media Sharingot.
Ugyan úgy,mint Windows 10-en próbáltam megcsinálni,de Online azonosító csatolásánál megakadok.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/ya6U65m.png

Ha rámegyek az Online azonosítószolgáltató hozzáadására,akkor bedob az MS Windows 7 Súgó oldalára.
Rejtett tartalom:

Tud valaki segíteni?
Odáig rendben,hogy gépet látni,de a mediatartalmat nem érem el,mert ugye nem tudom megosztani.

Rendszer: Windows 7 Pro x64 Kori márciusi integrált.

**Fontos
Üdv!
Ma jelent meg a Windows 7-en egy orosz nevű frissítés. Valaki tudja esetleg hogy mi lehet ez? Engedjem feltelepíteni?

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/12/978N_vtelen.jpg
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy nem tudtok-e egy ingyenes Gmail posta levelező programot Windows 7-re, ami nincsen bele építve a böngészőbe.
Köszönöm. Smile
Miért van az, hogy bármely frissítést töltök le manuálisan 64 bites Win 7-ettt futtató gépemhez, telepítésnél mindig azt írja, hogy a frissítés nm érvényes erre a számítógépre vagy hogy meghatározhatatlan hiba és főkért hogyan lehet ezt megoldani?
Általában ez nem zavar, de tegnap kellett volna egy programhoz egy "runtime"-ot telepíteni,. le is töltöttem, amit kell, de a fenti hibát kaptam.
Sziasztok A Thin PC telepítettem egy szutyok laptopra.
De nem aktiválja sem a Pico sem a MS toolkit.
Tudtok segíteni?
Köszönöm!
Üdv.
Egy Acer Aspire One d150 típusú netbookra próbálok USB-ről Windows 7-et telepíteni. (az usb-n található win működik, más gépen is próbáltam)
Sajnos valamiért nem akar bootolni usb-ről, hiába állítottam be a BIOS-ban, akkor sem.
Mit kell beállítani, hogy bootoljon, és tudjam újratelepíteni a rendszert?
Üdv.
Van egy notebookom, aminek a képernyőjének kb. a fele össze van törve. Eddig úgy használtam hogy amikor láttam már hogy bekapcsolt (bejött az asztal) akkor HDMI-vel rákötöttem a TV-re, vagy VGA-val egy külső monitorra.
Most újra kéne telepíteni mert valamiért mindig kékhalált a Windows indítása folyamatnál.
Az a probléma, hogy csak a windows beindulása utáni dolgokat látom a tv-n vagy a külső monitoron, a BIOS-t és a telepítési képernyőt sajnos nem.
Be lehet valahogy állítani hogy mindent a külső képenyőn mutasson, az újratelepítési folyamatot is?
Szép estét!

Olyan problémám lenne, hogy a rendszer alapjáraton 6-7 GB ramot eszik. A svchost.exe folyamat okozza a problémát.
Először azt hittem a Windows Update az, de miután a services.msc-ben leállítottam és letiltottam még utána is fennállt a probléma.
A gép 3 nappal ezelőtt is csinálta ezt, arra gondoltam valami vírus lehet, de újratelepítettem teljesen, és utána is ez a probléma van.

Mi lehet a baja? Hogyan lehetne megszüntetni a problémát?

i.imgur.com/WtDBG8m.jpg
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy az AIMP program nem hajlandó elindulni egyik pillanatról a másikra...? Addig nem indul amíg újra nem telepítem. Akkor néhány alkalommal minden OK de később újra kezdi. Semmi féle hibát nem ír ki csak egyszerűen nem reagál. Én nem szeretem a win10-et tehát win7 alatt szeretném használni. Köszi, bárkinek is.
A következő lenne a kérdésem a Microsoft Security Essentials adatbázis frissül-e automatikusan ha kikapcsolom a windows updatet windows 7alatt?

A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, letöltöttem innen az oprendröl külön win 7 frissitéseket,de nekem nem telepíti mert, hiba hiba hiba... ezt irja ki mikor lefut a parancssor!
Ötlet?
Próbálna frissíteni a windows 7, de minden alkalommal a 80070663 hibakódot kapom. Mit lehetne tenni a sikeres frissítés érdekében?
Üdv!
Milyen jó driver kereső ill. feltelepítő program van? Újratelepített laptopon nem szeretnék minden drivert külön letölteni, ezért kéne valami program, ami magától feltelepíti őket.
Adott a fenti típusú laptop, 64 bites windows 7t akarok telepíteni rá, amikor elindul a telepítő s elér addig hogy felismerje a merevlemezeket, a telepítő kiírja hogy nem talált merevlemezt a gépen, jelzem a gép működő képes csak a windowsot akarom újrarakni, a bios uefi de legacy módra van állítva, szerintem secure boot miatt van az egész tud valaki segíteni, amit nagyon megköszönnék.
Üdv mindenkinek!
Megszeretném kérdezni,hogy címben jelzett integrált programot miért nem engedi a gépemre letölten.Valami szürő nem engedélyezi.Amúgy amikor rákattintok hogy letöltse akkor olyan oldalakra irányít amit virusosnak érzékel és egy kis ídő után lehetne választani, csak akkor nem engedi.A virusitómat nem merem kikapcsolni1
Köszönöm előre is a tanácsokat
Üdv srácok!

Ott akadok meg hogy hagyományos módon telepíteném USB kulcsról a Windows 7-et, ugye köztudott, hogy skylake- nál kell az XHCI driver anélkül megáll a telepítő kezdőképnél.
Na most igazából a kérdés az lenne, hogy az XHCI hiánya kijátszható -e úgy, hogy rámásolom az iso telepítő tartalmát egy üres 80 gb-s meghajtóra ami rendelkezésre áll, még akár telepítésre is. Így akkor már még ha skylake is nem kéne hogy megakadon, mert úgyis vinyóról másolja ami kell neki.

Tehát működne ha vinyóról telepíteném?

Előre is köszönöm a választ!
A következő probléma szeretnék segítséget kérni tőletek.
Tegnap telepítettem a Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated November 2016 IE11 Hungarian-Kori verziót. A telepítés után a Microsoft Tollkit programmal sikeresen aktiváltam a rendszert. Ezután letöltöttem a hiányzó frissítéseket és drivereket, majd telepítettem az ESET Smart Security 10 biztonsági szoftvert. A mai napon a rendszer jelezte, hogy a rendszer nem eredeti, ma még aktiválnom kell. Természetesen, hogy ne felejtsem el, többször - elég gyakran - jelzi is a rendszer felugró ablakokkal.
A vírusirtót kikapcsoltam, rendszergazdai jogosultsággal indítottam el az aktívátort. Kiírja, hogy sikeres aktiválás, de ennek ellenére mégsem aktiválódik. A Vezérlőpultban továbbra is kiírja, hogy ma aktiválnom kell. A vírusirtó uninstallálásával is próbálkoztam, de ez sem volt megoldás. Próbáltam az itt megtalálható több aktivátorral is, mint például MIcrosoft Toolkit, KMSPico, KMSAuto Lite, KMSAuto NET, Re-Loader Activator, de mindegyikkel a helyzet ugyanaz. Sikeres aktiválás, de valójában mégsem.
A segítségeteket előre is köszönöm, mert most jelenleg egy "használhatatlan" számítógépem van.
Üdv!

Milyen jó időjárást jelző minialkalmazások vannak Windows 7-re? Az alapból beépített már sajnos nem működik.

Létezik valami ahhoz hasonló, ami működik?
Jó estét mindenkinek.
valahol, - az egyik lehetőség, hogy itt - olvastam egy írást, hogy a Win 7 ISO-ban tulképpen benne van mindegyik program verzió, és láthatóvá is tehetők az ISO valamiféle módosításával. nem tudom, tényleg így van-e, vagy ez valami tévedés, de ismerős valakinek téma? hol olvashattam? tudnátok segíteni?
előre is köszönöm.
Szasztok!
Próbált már valaki a microsofttól win 7 operációs rendszert letölteni?
Nekem nem sikerül.Kulcsok legálisak,de ellenőrzéskor mindig elküld valahová...
Így meg sem kezdődhet a letöltés...

https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows7
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.