Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, de valószínű csak adminok tudnak segíteni.

Szeretném újratelepíteni a gépem és szeretném megtudni, mikor frissítitek az „Integrált rendszerek”, mert jó lenne, ha egy frissre telepíthetném nem egy 4 hónaposra.

Azt is szeretném megtudni, hogy február közepén miért volt kint hogy 23.-átol lesz frissítés, majd ez a jelzés egyszerűen eltűnt, és frissítés sem jött.

Továbbá az lenne a kérdésem, hogy meg lehetne azt oldani, hogy úgy ahogy előre kiírjátok a következő frissítés dátumát, úgy már jóval korábban jeleznétek, hogy legközelebb mikor várható. Engem az sem zavarna, ha most március végé azt írnátok, hogy körülbelül májusban lesz, de legalább el tudnám dönteni, hogy várjak még x hónapot az új telepítő csomagra vagy elfogadom a 4 hónappal ezelőttit.

Sajnos PM-re nem kaptam választ (lehet rossznak írtam), és az oldalon sem találtam semmilyen információt.

Ha válaszoltok, azt előre is köszönöm. És persze, ha a fenti kiírás megoldható lenne azt is megköszönném.
Üdv.
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy az alábbi képen lévő jelenségnek mi lehet az alapvető oka?
Utóbbi pár napban nagyon leterheli a procit,s érződik is.. (Az óta jelentkezik a hiba,mióta kijött a KB4015438 kommulativ frissítés,melyet többszöri alkalomra se sikerült felrakjon magának,mindig failed volt..)
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/Lvik2Lg.png

Nagyon idegesítő,hogy minden egyes bekapcsolásnál érződik,hogy 100%-on pörgeti a procit. (piszok lassú..)
Nem akarom megint újrarakni megint,mert pár napja lett felhúzva tisztán a W10..
Sziasztok!
Amikor telepítettem a windows 10-et létrehoztam és aztán azzal jelentkezek be az oprendszerbe. Eleinte érdekelt az áruház azt gondoltam jó dolog. De nekem nem vált be. Érdektelen csupa reklám. Tehát megszüntetném a Windows fiókkal való belépést. Helyi felhasználóként lépnékbe.
Segítséget előre is köszönöm.
Amikor hívok valakit facebook-on keresztül nincs csengési hang vagy ha engem hív valaki.
Windows 10 pro 64 bit
Google Chrome 58 dev

Viszont Mozilla(nightly) okés.

Üdv: Millord
Sziasztok!
Tudnátok ötletet adni arra hogyan lehet a Facebook -ról videót lementeni?? (pl. a főoldalon ami "bejön" )
Nem Youtube -os videóra gondolok.
A számítógép problémát észlelt, ezért újraindul! Újraindítjuk önnek a gépet! Ezzel a szöveggel indul újra a gépem mikor megnyitom a gogle crome böngészőben a twitch.tv honlapját! Mi tévő legyek? Van erre valami megoldás!
Sziasztok!
Többen kérdezték tőlem, de nem tudom ezért próbálkozom itt. A felhasználó belépésekor meg jelenik a kezdő képernyő amit ha nincs beállítva semmi a rendszer cserél időnkét. Ha valakinek nagyon tetszik valamelyik hogyan tudja lementeni vagy állandósítani?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a Virtualbox -ban a W10 rendszerem nem látja a gépházba behelyezett pendrive -ot, sem a "gazdagép" -en a 'D' meghajtó mappáit!!
Mit rontottam el, most első ízben van a gépen Virtualbox, 40GB helyet adtam neki kezdésnél + 6Gb memóriát!
Tegnap még működött ma már nem.
sokszor segített a rendszer visszaállítás.
Windows 10 1607-14393.693
Nem működik, azaz mindaddig működött, amíg
az Office 2016 -ot nem telepítettem.
hibaüzenet 0x80070091
Még az újratelepítést is bevállaltam, minden lépés után ellenőriztem
a rendszer visszaállítást. Az office 2016 MSDN Retail, még aktiválás előtt
kipróbáltam de már nem lehetett visszaállítást csinálni és hiába uninstalláltam az
Office-t már nem segített.

Kérem, hogy akinek van javaslata, ötlete segítsen.
Köszi!
Hogyan lehet visszakapcsolni a Defendert ,ha csoportos rendszergazda engedélyt kér?Előre is köszönöm.
Jó reggelt!
A problémám az lenne: Egy teljesen uj Asus laptopra telepítettem egy Win 8.1-et, aktiváltam Microsoft Toolkit-tel, ami sikerült is.
Bekapcsoltam a nagyítót mert azt írták itt az oldalon hogy be kell kapcsolni.
Leszedtem inenn: https://www.microsoft.com/hu-hu/acces...s10upgrade
a frissítési segédet és frissítettem vele a gépet Win 10-re.
Fél napig tartott, de nem is az a lényeg, hanem NEM MARADT AKTIVÁLT A WIN 10!!!!
Mit rontottam el??
Van egy Win 8.1 retail kulcsom, eddig jó volt win 10-hez is, most lapcsere után venni kell új kulcsot? vagy pl az jó amit neten olvastam? Win 8.1 felrak, aktivál, frissítés win 10-re és így már az új laphoz lesz érvényes a kulcs.
Sziasztok!
Ha jobb alsó sarokban az értesítések ikonra kattintunk, vagy az egérrel fölé állunk akkor be jön az műveletközpont sáv és kiírja "nincs új értesítés" (persze ha nincs). Rendben. Nincs új, de a régi megtalálható valahogy? Köszönettel.
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy Windows 10 pro fut a gépemen és telepítve van a OneDrive is. Elvileg a program beállításaiban kikapcsoltam, hogy ne induljon a windows-al, mégis időnként felugrik az az ablak, hogy jelentkezzek be. Nem szeretnék, viszont teljesen törölni sem akarom, mert néha szeretnék megosztani fájlokat ismerősökkel. Ez azonban csak nagyon ritkán fordul elő.
A kérdésem, hogy hogyan tudnám azt elérni, hogy ne dobálja fel állandóan a bejelentkezési ablakot anélkül, hogy törölném a rendszerből.

i.imgur.com/ppUfrx6.jpg

Előre is köszönöm:
Tommy
Szép estét.
Egy Windows 7-ről Windows 10-re frissített notebook aktivációja megmarad ha egy új HDD-t teszek bele? Vagy akkor már nem aktiválódik a rendszer?
Nos. Ma éjjel sajnálatomra letöltöttem.. lefuttattam az ajánlott karbantartási folyamatot, talált is pár dolgot, rányomtam.. de most a "sajátgép-nél" eltűnt a szabad helyet jelző kis sáv az ikonok alatt, sőt, ha bármelyik partícióra nyomok egy jobb klikk-> tulajdonság-ot, akkor az alábbi üzenet fogad.: Az elem tulajdonságai nem érhetők el.

Megtaláltam azt az opciót, ami visszaállítja a karbantartás előtti állapotot ( elvileg ) ugyanis visszaállítás után kérte a rendszer újaindítását - ez meg is történt ( bár szokatlanul tovább töltött a betöltőképernyőnél - ~2p ) de maradt minden a régi.

Mit lehet ezzel kezdeni? Lehet hogy más is változott, elsőre ez tűnt fel..
Adott egy Asus H81M-A alaplap, amin a jelen állás szerint a 2105-ös Bios verzió van, Windows 10 legfrissebb( 693-as) Ezt szeretném frissíteni a honlap szerinti legfrissebbre, ami a 2205. Letöltöttem a legfrissebb Bios fájlt, de megnyitni nem tudom, így alkalmazni se.Facepalm
Létezik rá megoldás?
Sziasztok!

Ma frissítettem a gépemet Windows 10 (Pro)-ra. Tudom, tisztán kellett volna telepíteni, de most nem lehetett.

A lényeg, hogy a következő hibaüzenetet jelenik meg:

i.imgur.com/ts9oR82.png

Ha valaki tudna segíteni megköszönném! Smile
Sziasztok !
Már megint elbaltáztam valamit. Az office aktiválásához kerestem Mtoolt és a letöltéssel lejött vagy 5 program, köztük az Avas is. Persze az aktiváló meg nem.
Az Avason kívül sikerült mindent letörölnöm, de ő rendszergazdait kér. Próbáltam a mellékelt kép szerint szabaddá tenni a mappát de nem sikerült./nem válaszol/
Az egészben azt furcsállom, hogy az op.r telepítése során direkt nem adtam meg jelszót ezen problémák kiküszöbölés miatt. A Microsoft elérhetőségéhez igen.
Azt szeretném kérdezni hogyan tudnám a rendszergazdai beállításokat úgy módosítani, hogy anélkül is elérhessek bármit a számítógépen mivel azt csak én kezelem. És természetesen ezt a fránya hívatlan AVAST le tudnám törölni.
[spoiler][i.imgur.com/Oy5G824.png/spoiler]
[spoiler]i.imgur.com/Ni0FzT6.jpg[/spíler]
Segítséget kérnék. Eladásra kerülő PC esetén, w10 telepítve. Ne kelljen újra telepíteni, mi a teendő, hogy bekapcsolásnál, név email cím ne jelenjen meg? Megváltoztatható-e a nick neve, vagy csak, hogy üres legyen a helye? Köszönöm szépen a segítséget.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.