Sziasztok!

Így hétvégére meglepett egy jó ismerősöm egy TOSHIBA Satellite C 660D-18T laptoppal,hogy segítsek. Elmondása szerint lefagyott a laptop,majd "kék képernyő Sad jellel meg valami írás,hogy keres valamit de nem talál" Smile aztán fekete képernyő". Ez ismerős,de nálam már meg sem jelent bekapcsoltam és fekete képernyő,ennyi,csak a ventilátor megy.
Segítsetek légyszí,mihez nyúljak,mert a laptop a halálom,de ismerős,így itt hagyattam vele.
6 éves,azóta nem volt kipucolva.Most elsőként a pórtól szabadítom meg.
Az új patch kedd örömei RS2-nél ! Facepalm MS fiókkal bejelentkezve mindez , store appba is szintén !
Nemcsak nálam , külföldi fórumok tele vannak . Megoldás keresés közben láttam , csak azt nem találtam !
A régi store parancsok trükkök nem válnak be .
( sfc /scannow , DISM parancso diagnosztikára javitásra végig , wsreset , reinstall apps pwershell és progi stb ... és semmi )
A WU hibátlan az frissít nem ott a hiba . Ötlet ??? Grin ( WU is net folyamat off , download mappa ürítése tökély WU )
A Store nem tölt és csak percek múlva nyílik meg , addig csak a bolt jel van középen és egyszínű a számológép szintén így nyílik !
Gondoltam frissítem az appokat , ekkor vettem észre hogy a store is percek mire nyílik .
Utána fürge , de töltésnél a képen láthatót teszi !
A többi appom hibátlan bármilyen régi is . Parancssorból reinstall apps , még az is visszakerül amit rég töröltem .
De ennek a kettőnek , nem gyógyszer ilyenek maradnak ! Smile

i.imgur.com/70qTkrc.jpg
i.imgur.com/1C4Tyui.jpg

Win hdd iso telepítéssel , fájlok megtartása mellett megjavulna . Plusz utána megint a WU felengedés takarítás .
De ez fél nap lenne véghezvinni mindenestől , hdd-ken mivel annyi progi mentés beállítás van amit csekkolnia kell !
Ezért ezt a módszert , inkább kihagynám ha van más ötlet . Smile Ezt az egy félnapos megoldást , amit én is tudok mellőzzük .
A hiba oka érdekel , de a javítása még jobban nem szeretném ha a RS3 WU érkezéskor örökölné ezt hibát ! Grin
Sziasztok, nem is olyan rég itt az üzenőn kértem segítséget hogy a szüleimnek rakok össze egy Low configot, ez meg is történt egy használt MSI alaplap volt az adtott amiből e dolog lett:

Alaplap: MSI - 7309
Processzor: AMD Athlon 64 X2 5800+
Ram: Kingston 4GB SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Vkártya: GeForce 210 1GB 128bit
2Darab 160Gb Hitachi 5400 RPM merevlemez (Egyiken windows10 a másikon csak adatok)
Táp: ATX 350W


A problémám az hogy bizonyos időközönként kifagy az egész, nem reagál semmire, még reset gombra sem! csak teljes áramtalanítás után tér magához. Mi lehet a gond? Gyenge táp vagy hibás memória? Csináltam mem self testet az nem talált hibát.
Üdv.
Ha egy gyári Windows 8-as laptopra szeretnék USB-ről Windows 10-et telepíteni, mit kell beállítani a BIOS-ban hogy usb-ről bootoljon?
UEFI-n kell hagyni, vagy állítsam át Legacy-ra?
Sziasztok abban kérném a segítséget,hogy miért nem tudok Wifivel / Wifin nem tudok csatlakozni a nagy gépen beállított otthoni csoport jelszavával?
Sziasztok!
Hol tudom állítani win.10 legújabb mappa nagyság, szöveg nagyság mert régivel lehetett a képernyőn üres területre kattintottam de ez az új egyből beadja a gépházat? Ott pedig csak olyat találtam ,hogy mindent növelek 100,125,150% de már a 125% nem jó. Olyan kell pl betű 12 ről 16 ra.
Lehet e frissiteni a windows 10 úgy , hogy minden megmaradjon?
Kori 2016 augusztus-Kori 2017 augusztus erről erre szeretném.
Újraraktam egy gépen a windowsot 10est raktam rá következő a probléma, az avast antivirus mellett nem nyitja meg google.hu-t ha kikapcsolom minden müködik tökéletesen, mi lehet a gond?

Megoldva: pandát cloudot raktam s nem vacakol úgy!
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a Win10 beépített programjai (Posta, Számológép, de még a Gépház és az Áruház is) előszeretettel csinálják azt, hogy első indításkor megállnak a töltőképernyőnél és ha bezárom és újraindítom őket, csak akkor működnek normálisan. Minden frissítés fent van. Egy ismerősnek az az ötlete volt, hogy videodriver, de ez bukott, mert nemrég cseréltem az eddigi 6670-es Radeont egy 1050Ti nVidiára és a jelenség ugyanúgy maradt. A gépen az Avast Free verziója fut, de azt kikapcsolva is megmarad a jelenség. Ha megnézem az éppen elindított programot a Feladatkezelőben, akkor ott van, lefoglaja a memóriát, de se a HDD-hez, se a processzorhoz nem nyúl. Újraindítás után megszűnik a probléma egy időre, de mivel a gép 7/24-ben dolgozik, így egy idő után újra és újra visszatér. A gép egy i5 7500-as procival és 8GB DDR4-gyel van szerelve. Van valakinek bármilyen ötlete?
Sziasztok!

A képen pirossal bekaríkázott, egér rámutatásra előugró tálcagomb betekintést hol lehet letiltani?
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/30/288asztal.jpg

Köszi előre is!
9900.hu/wp-content/uploads/2017/08/HP-Compaq-Pro-6300-Small-Form-Factor-PC-System-Information.jpg

Fenti gépre szerettem volna win10 pro 64bitet telepíteni, ami egészen jól haladt, de az alábbi résznél megáll és nem megy tovább:

9900.hu/wp-content/uploads/2017/08/HP-Compaq-Pro-6300-Small-Form-Factor-PC-Telepítési-hiba.jpg

SSD-re telepíteném USB-ről.

Tippetek lenne valami?

Előre is köszi! Smile
Üdv.

Van egy őskövületi C2Q gép 4GB rammal, amin jelenleg sajnálatos módon nem eredeti, tehát aktivátoros W10 Pro van. Meg egy nem aktivált W10 Pro. Ezeket szeretném lecserélni rendes licenc kulcsos Windows 10-re. Van 2db Pro N és 1db Home N kulcsom, amiről pontosan nem tudom, hogy sima mennyiségi vagy egyedi retail kulcs. A lényeg az, hogy azt az információt kaptam, miszerint a Redstone verzió óta NINCS külön telepítő csomag a mennyiségi verziókhoz. Ennek ellenére nem eszi meg a kulcsokat a sima MSDN telepítő vagy azok frissített verziói. Adott hibakód alapján a kulcs nem ehhez a verzióhoz van, szóval nem használt, nem rossz és nincs többszörösen elhasználva sem. Próbáltam egy pár rendszergazdától érdeklődni, de háááát ... azt sem értették mi a kérdés. A kérdés az, hogy van ehhez valamilyen egeyedi telepítő csomag, simán fel kéne mennie MSDN csomaggal csak elszúrtam valamit vagy ha minden kötél szakad Insider verziót fel tudom tenni a kulccsal? A terv az, hogy a gépen lesz Visual C++ (ingyenes) meg Android Studio, ezért szeretném rendesen beregisztrálni weben keresztül a rendszert. Nem tudom ilyesmihez kell a Pro verzió, azt gondolom igen. Én szúrtam el a dolgot, mert ha megfelelő időben jó helyre klikkelek, akkor használhattam volna 3 gépre is Insider verziót regisztrálva tök ingyen. Másik kérdés pedig az "N" butított rendszerhez kapcsolódik. Több helyen láttam linket ami N verziókhoz való bővítésre mutat, hogy azzal lesz normális Windows belőle. Akik ezeket használták viszont mindenféle X aktás hibákat írtak, így elterjedt nézett, hogy az N verzión nem megy sok minden. Amikor utána jártam, akkor találtam valahol teljesen másik bővítő csomagot hozzá, ami sokkal nagyobb volt. Természetesen a mindenhol osztogatott linkek nem erre mutattak. Szóval ha nem is használom a beépített média lejátszókat, láttunk már olyat, hogy WMP hiányában nem ment egy harmadik program. Erre van konkrét, jól működő bevett megoldás? Előre is köszi minden olyan választ, am előre viszi az ügyemet.

Komplikato
Indulás után a startmenü ikonjain nincsenek ábrák ,feliratok.Ha oda-vissza állitom a méretüket ,megjavulnak.Lehet ezen segiteni?
Adott egy ASUS VivoBook Max A541N típusú laptop, windows 10 telepitenék rá de nem ismeri fel a bios se se boot usbt, endless linux van előtelepitve, biosba be lépve a következő kép fogad, tud valaki segiteni? A laptop két hónapos, valami nagyon új bios van rajta Sad, minden beállitás defaulton van.

kephost.com/images/2017/08/23/20170823_202413.jpg

kephost.com/images/2017/08/23/20170823_202437.jpg

kephost.com/images/2017/08/23/20170823_202508.jpg

Megoldásokat előre is köszönöm Smile
A szóban forgó lumiát szeretném frissíteni windows 10-re,de az upgrade advisort nem tölti le! Ki ír egy hiba kódot meg hogy az áruház nem elérhető! Az igazi kérdés az hogy sd-ről megoldható-e a frissítés?
Segitséget kérek,laptop bekapcsolás után,piros téglalap alapon,licensz lejár,aktiválja a windowst,gépházba belépve aktiváltnak mutatja,ami igaz is,ugyan is eredet kulcsal aktivált,mi ennek az oka.Mindig ki az x,és eltűnik,aktivált,w10 pro 64 bit,egy kicsit furcsa a dolog,csak a nejemet zavarja,esetleg megoldás lenne.e..Köszönet..
Az asztalról eltünt a lomtár ikon.Hogy tudnám vissza tenni?
Üdv.
Megfigyeltem a Windows-on hogy valamiért akkor is fogyasztja a netet amikor a windows frissítések sem futnak. Nem is zavarna az, csak itthon viszonylag lassú internet van (még az 1MB/s-ot sem üt meg) és ha még a rendszer is terheli jóformán használhatatlan. Két nap alatt kb 4 GB netet használt el.
Normális hogy ennyi netet használ vagy valami gond lehet a rendszerrel?
i.imgur.com/Tnzvr7l.png
Sziasztok! A Következő lenne a problémám,a gépházban van az update résznél az ahol az insidert lehet beállitani.Hát azt nálam nem lehet,mutatom a képen.... Van erre valami?

i.imgur.com/i9zEOe3.png
Köszönöm mindenkinek a segítséget,sajnos csak az újra telepítés oldotta meg...
helyalapú szolgáltatásokat nem tudom bekapcsolni
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!