Hogy lehet a Realtek hangkezelőben a 2.1-es rendszert állítani?
Az Operációs rendszer a 15063.332
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tisztelettel: Bananosjoe
Szevasztok
Tegnap megadta magát a rendszer. Indításkor nem ismeri fel az SSD-t amiről indulni kellene. A BIOS-ban beállítom, elmentem semmi. Visszaállítottam egy biztonsági mentésből, ugyanaz. A gépet csak úgy tudom életre kelteni, hogy indításnál nyomom az F8-at és kézzel kijelölöm miről bootoljon.Attól tartok, esetleg egy újra telepítés sem segítene. Van valami ötletetek? Egyébkét W10 1703 Pro-t használok.
Köszi a válaszokat
dönci4
Sziasztok felmerült egy ilyen problémám és nem tudom mi okozhatja vagy mi lenne rá a megoldás?

i.imgur.com/cSwABix.jpg
Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Windows 10 64 bit-en a háttérben fut egy "CompatTelRunner.exe" nevű fájl. Ennek hatására a "Feladatkezelő"-ben a merevlemez használatom az egeket verdesi, de amikor leállítom akkor visszaesek szinte a nullára és csak akkor változik, ha ténylegesen indítok programot, vagy valami mást csinálok a gépen.
A kérdésem az lenne, hogy ennek a CompatTelRunner.exe fájlnak szüksége van-e a windowsnak, mert amikor kilövöm, nem érzek semmilyen változást, csak azt, hogy gyorsabban indulnak a programok a gépen.

Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Ez az új windows creator eszi a ramot 8gb van a laptopban

Eddig soha nem volt gondom

A feladatkezelőben is okés minden.

Szerintem valami háttér vagy al folyamat futhat de nem tudom mi az.

Egyéb ötlet valakinek.

Üdv: Millord
Üdv.

A számítógép videokártyáján (GTX 750) 2 HDMI kimenet van.
Mindig is úgy működött, hogy az egyik bemenet volt a monitor, a másik pedig egy TV (kiterjesztett asztallal).
Most viszont egy újabb TV-t kötöttem rá (Samsung okos tévé), és valamiért sehogyan nem akarja felismerni. Csatlakoztatva van minden úgy mint eddig, de a gép még csak nem is érzékeli a TV-t.
Lehet valami beállítása a videokártyának vagy a TV-nek amit kihagytam, és azért nem megy? Mivel próbálkozhatnám működésre bírni?
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/04/149N_vtelen.jpg
Sziasztok!

A CU frissítés óta nem jelennek meg a képek miniatűrjei az alábbi képen látható lista-nézetben. Hol kellene visszakapcsolni? Smile
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/02/861k_pek.jpg
Üdv!
Lecseréltem a laptopomon az operációs rendszert, telepítéskor formáztam a rendszer partícióját is.
De valamiért minden indításnál kiírja, hogy "Válasszon egy operációs rendszert".
Itt választhatok a Windows 10 és "egy régebbi rendszer" között.
A Windows 10 van beállítva alapértelmezett operációs rendszernek, mivel az az egyetlen rendszer a gépen.

Miért kérdezheti meg minden indításnál hogy mégis melyiket indítsa? Hogyan tudnám megoldani hogy automatikusan a 1O induljon?
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/30/288N_vtelen.jpg
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy ASUS RT N66U wifi routerem, a gépemen pedig Windows 10 pro 64 bites. Nagyon meg vagyok elégedve a routerrel, nincs vele semmi probléma, de mióta ez van azóta ha a Fájlkezelőt megnyitom és bal oldalt a hálózatra kattintok furcsa dolgokat látok.

A Hálózati infrastruktura alatt három router is látszik, pedig nekem csak az ASUS van a Telefonok alatt pedig öt és néha több is, akkor is, ha az enyémen nincs bekapcsolva sem a wifi, sem a net és a család többi tagjának sem, sőt nekik nem is ilyen telefonjaik vannak.

i.imgur.com/QOzkRGR.png

Ez normális így vagy valami hálózati beállítást szúrtam el?
Elvileg csak az otthoni hálózat van megadva és csak a szokásos Public mappa van megosztva. Bár ennek ellenére én látom a lányom saját mappáját és annak minden tartalmát és Ő is látja az enyémet.
Tanácstalan vagyok!!
Sziasztok.

Hogyan lehet win10 alatt láthatatlan mappát csinálni? A régi módszer nálam nem működik, csak egy fekete kocka lesz.
Sziasztok!

A problémám egészen a Windows 7-ig vezethető vissza, ami jelenleg, a 15063-as Windows 10-en is jelen van.

A számítógéphez két megjelenítő csatlakozik, egy 4:3-as LCD monitor (elsődleges megjelenítőként), és egy full hd-s LED tévé. Ha egy program rendszergazdaként futna, beadja a Win ezt azt ablakot (látsd lenn), de igenám, a tévén. Kicsit idegesítő ez és nem mindig működik a balranyíl + enter kombináció... a tévét meg ezért bekapcsolni, átkapcsolni... Nem lehetne valahogy az elsődleges monitorhoz kötni, hogy ott jelenjen meg? 10 ből 8 alkalommal biztos megszivat így. Előre is köszi!

i.imgur.com/27K6Z9k.png
A problémám az lenne, hogy egy kis 7 colos tabletre próbálnám felküzdeni a Windows 10 CU-t, de hiába töltöm fel az aksit 100%-ra, a telepítés nem fejeződik be, mire totál lemerül... A tárhely elég kicsi, így a netes update sajnos nem játszik, mert azonnal ordít, hogy csináljak 8GB szabad helyet a C-n. Gondoltam felteszem a microSD kártyára a telepítőt és onnan indítok egy frissítést. El is indul, így a töltőt is rá tudom dugni a tabletre, de amikor a szabad helyet ellenőrzi, akkor hiába a 64GB-os kártya, neki vagy a C-n kell a szabad hely, vagy egy USB-s pendrive-ot vagy HDD-t fogad csak el. (A francért vették ki az SD támogatást???) És mivel egy USB csatlakozó van, így vagy töltő vagy pendrive... A telepítés végig menne szerintem, mert amíg le nem merül az aksi, addig szépen halad, így a kérdésem a Windows-os tablet tulajokhoz szólna: próbálta már valaki USB hubbal úgy használni, hogy azon keresztül egyszerre ment a töltő és mondjuk egy pendrive?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet telepiteni az "Extension Pack" -ot a Virtualbox mellé??
A VirtualBox már telepitve van.
Ha rákattintok az Extension Pack exe fájllára akkor nem csinál egyebet, csak a VirtualBox ablakát dobja fel.
Valamit nem csináltam jól?
Sziasztok. Letöltöttem a win 10 pro_home hun iso fájlt, beformátoztam a hdd-ét amelyiken előzőleg a win 10 pro verzió volt, az új telepítő a win 10 home verziót telepítette. Valami ötlet, hogy a pro verziót telepítse?
Sziasztok! Kellemes Húsvét hétfőt kívánok!
Tanácstalan vagyok a rendszer visszaállítás törlésében. Tisztítás végett törölni szeretném a létrehozott visszaállítás pontokat.
Én úgy tudom,hogy mindig a legutóbbira állít vissza, viszont én azt szeretném, hogy a manuálisan létrehozott" Tiszta telepítés"-i pont
maradjon meg. Van erre lehetőség? És ezt hol tudom beállítani? Vagy esetleg ki is kapcsolhatnám a visszaállítás létrehozási pontokat mivel Pendrivén meg van egy biztonsági másolat. Előre is köszönöm véleményeteket, segítségeteket.

Rejtett tartalom:
i.imgur.com/Z2OuM42.jpg
Lenne egy kérdésem,ennél a Reset Windows Update Agent proginál update takarításnál elég választani a 6.és 8. pontot?Persze aki használja.....Smile
Előre is köszi!!! i.imgur.com/W4QqI38.png
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudom maximálisan magyar nyelven használni?
Ha letöltöm a magyar uTorrent oldalról, akkor csak félig magyar. Láttam itt az oldalon olyan képeket a progiról, hogy szinte teljesen magyar.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Az ESET Internet Security jelzi, hogy a vírusdefiníciós adatbázist frissíteni kell. Ugyanakkor, ha elindítom a frissítést, kiírja, hogy nem szükséges, de utoljára 04.10-én frissített automatikusan. (Piros háromszög, felkiáltó jellel)

Az ESET Internet Security 10.1.204.4 HUN van fenn.
Az op.rendszer verziója: Windows 10 Enterprise 1607, biuld 14393.1066

Van valami ötletetek, hogy mit kellene csinálnom?

Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Segítség kellene !
Újra akartam rakni a gépet és ez fogadott.
nem tudtam mit csinálni vele!Angry UEFI a gép és az adathordozót is rendesen UEFI-ben lett ki írva rúfusal
sajnálom de ez a legjobb fotó amit készíteni tudtam.
i.imgur.com/oAuLtAG.jpg
Üdv. Bele varázsoltam az egyik ismerősöm kérésére alaplap: Alaplap neve Gigabyte GA-G41MT-D3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) -ba, egy CPU típusa QuadCore Intel Xeon X5460, 2500 MHz (7.5 x 333) procit. Létezik, hogy erre varázsoljak WIN 10-ET? Mert állítólag nem kompatibilis a win 10-el.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.