PC eladása előtti teendő

Segítséget kérnék. Eladásra kerülő PC esetén, w10 telepítve. Ne kelljen újra telepíteni, mi a teendő, hogy bekapcsolásnál, név email cím ne jelenjen meg? Megváltoztatható-e a nick neve, vagy csak, hogy üres legyen a helye? Köszönöm szépen a segítséget.
Driv3r7 hónapja
Ha már Windows 10 van, akkor inkább állítsd alaphelyzetbe a gépet. Ez lényegében olyan mint egy újratelepítést, de azért mégse teljesen az. Viszont így garantáltan nem marad semmilyen felhasználói fiók, sőt ami fontosabb, hogy fájlok sem maradnak hátra, márpedig ha használtad ezt a Windows 10-es telepítést, az ilyesféle pepecseléssel és szimpla átírogatássál maradni fog.


Aztán a folyamat végén amikor fogad az első beállítási képernyő, csak szimplán kapcsold ki a gépet a bekapcsoló gombbal, így majd az új tulaj beállíthatja magának a rendszert. Persze akár végig is mehetsz beállításokon és csinálhatsz egy helyi fiókot. Ez már csak részletkérdés.
lacko96917 hónapja
A felhasználói fiók beállításoknál keress rá. Viszont ha másik pc-re akarsz tenni majd 10-et akkor a kisegítő lehetőséggel, mert
ez a rendszer a te bejegyzetted, vagy átvinni a másik gépre de akkor ezen érvényteleníti gondolom.
Azért várj meg még több véleményt is, lehet valaki tájékozottabb ebben.Smile
neoton7 hónapja
A bejelentkezés,az automatikus,jelszó nélkűl az rendben van.De utánna képem és email cimem megjelenik,ezt akarom törölni,hogy ne legyen látható be kapcsolásnál,
bandi19697 hónapja
Tegyél másik képet és törlődik a régi4azt hiszem.
Vagy töröld az egész microsoft fiókot.
neoton7 hónapja
A kép csere az nem lenne gond,de a win.fiókra szűkségem van,valahol volt de nem találom arra a megoldást,hogy az email cim eltűnjön.
lacko96917 hónapja
A win fiók eleve az emailra épül, fiókkal nem tűnhet el, csak a fiók törlésével. Maga a fiókod marad , csak ezen a gépen nem lesz.Smile
Viszont a gépnek és a fióknak köze van a regisztrációhoz, erre is rá kell nézni.
neoton7 hónapja
Köszi,igy már számomra is érthető..
g03027 hónapja
Ne felejtsd el,hogy a Fiókképek törlése teljesen így lehetséges ahogy Zsombi33 leírta a Hibajavítások - CMD - BSOD - megoldások !-ban.
De gondolom,te is tudod.
http://oprend.hu/infusions/forum/view...owstart=25
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.