Windows 10 pro_Home telepítése

Sziasztok. Letöltöttem a win 10 pro_home hun iso fájlt, beformátoztam a hdd-ét amelyiken előzőleg a win 10 pro verzió volt, az új telepítő a win 10 home verziót telepítette. Valami ötlet, hogy a pro verziót telepítse?
vivid11 napja
A lenti linkről töltsd le az EI.cfg.zip fájlt, csomagold ki, másolás, majd illeszd be a telepítő Sources mappájába. Ez lehetőséget ad a Home és Pro választására.
Akkor fordul elő hogy home települ, ha home kulcs van integrálva az eszközbe.
https://drive.google.com/file/d/0B2dl...sp=sharing
Zsombi3311 napja
A telepítés elején a választó menü ha tisztán telepíted ! Smile

i.imgur.com/RT8xNwS.png
JDboy11 napja
Jó ISO-t töltöttél le?
Ha igen akkor telepítéskor adtál meg termékkulcsot?
Ha adtál akkor véletlenül nem Home-hoz tartozó kulcsot?
Mert ha az Home-hoz tartozik akkor nem ad választási lehetőséget Pro és Home között hanem azt a verziót telepíti amelyikhez a kulcs tartozik.
Ha megfelelő az ISO akkor az adott helyen válaszd a nincs termékkulcsom lehetőséget, majd ezt követően fel kell hogy ajánlja a választási lehetőséget ott válaszd a Pro-t
Stone11 napja
A TechBench oldalról töltöttem le a win 10 pro_home verziót. Az nem lehet, hogy a biosból olvasta be, hogy milyen win volt eredetileg a notebokon? Dell alienware notebook.Nem először installálok wint, de most se termék kulcsot nem kért, sem választási lehetőség nem volt, hogy milyen wint telepítsek.
Stone11 napja
Gondolom ez csak úgy oldható meg ha felrakok egy kori win 10 pro verziót és azt frissítem. Win10_1703_Hungarian_x64.iso, ezt a verziót akartam telepíteni.
Zsombi3311 napja
15063.0.170317-1834.RS2_RELEASE_CLIENTCOMBINED_OEMRET_X64FRE_HU-HU.ISO - Google DriveWindows 10 Creators Update magyar telepítő
(Home, Pro és Education kiadások) Ezt jobban ajánlgatnám , ha nem akarsz verziót frissíteni old mappát takarítani stb amik plusz idők !
Ez van nekem fent , rufus és tisztán volt / van választó menüje ! Sok sikert , jó és sikeres telepítést ! Smile
i.imgur.com/PJappJq.jpg
Stone11 napja
Köszi, kipróbálom.
Zsombi3311 napja
Szívesen ! Smile Az adott linkek biztos hogy jók kis eséllyel ha tisztán megy ( mivel home pro stb mind bennük ) de ! Shy

Idézet

ha az Home-hoz tartozik akkor nem ad választási lehetőséget Pro és Home között hanem azt a verziót telepíti amelyikhez a kulcs tartozik.
Bár ez sem kizárt , de a kulcsot jóval a választó menü után kéri . A legbiztosabb egy daz , ms toolkitstb aktivátor aktivált W7 pro ulti-ra történő ráfrissítése lenne . Már ha így sem jönne össz holott benne a választó menü . Szerintem mennie kell , de ha mégsem ad lehetőséget akkor W7- ről ahogy írtam
JDboy11 napja
@Zsombi33
Nem a választó menü után kéri a kulcsot.
Ha a BIOS-ból töltötte volna be akkor előtte sem lett volna rajta Pro.
Tölts le egy eredeti ISO-t, a MediaCreationTool-al. Én ezeket használom.
https://www.microsoft.com/hu-hu/softw...earch=true
Zsombi3311 napja
JDboy Ez is jó megoldás , de nem ugyanúgy egybe ennél is a pro home , nézd el ha ütődött kérdés de nagyon régen használtam ezt akkor még így volt . Persze mára lehet más lett ! Smile
De ezzel sem lesz baj , ha biztonságból vész esetére Grin bedobja még vivid EI fájlját mellé , de még mindig kétlem hogy kell !
De semmit sem zárok ki , ezért is idéztem fentebb tőled ! ( hogy mi jöhet szóba ha ne adj mégis ) Így hárman , már a linkekkel tippekkel biztos sikert hoztunk össze minden eshetőségre ! Smile
JDboy11 napja
De igen egyben van benne mind 2 kiadás. Az ISO beszerzése csak javaslat volt.
vivid11 napja
Nekem egy előtelepített gép (Home volt rajta) esetén kellett EI.cfg . Másképp kérdezés nélkül a home települt. Smile
lacko969111 napja
A home marad a gép, akár mit is teszel, nem lesz pro.Smile
Zsombi3311 napja
15063 hun ez is az is , a Google Drive gyorsabb ( legalábbis nálam , általánosságban hát passz ) minkét ISO jó amúgy ! Ha már ezt elkezdte leszedni + idő lenne azt is leszedni .
A végeredmény meg egyforma , mivel egyik sem csak sima pro . Sajna mindkettőben ott a home is . Majd kiderül mi lesz !
De mint írtam a linkekkel ,és hármunk tippjeivel már nincs olyan hogy valahogy ne lehessen simán , vagy W7-->10re vagy EI fájl segítségével összehozni .
vivid11 napja
Ezek találgatások, amit írtam azzal biztos hogy tud választani,kipróbálva nem találgatok. @lacko9691 honnan veszed hogy home marad ? Facepalm
JDboy11 napja
@lacko9691
A kérdező azt írta hogy előzőleg Pro volt rajta.
Akkor valami nem kerek a történetben, mert nekem is van egy tabletem amin gyárilag Home van és meg sem kérdezi hogy mit szeretnék, Home megy fel és kész. De akkor neki hogy lehetett fen Pro előzőleg?
vivid11 napja
@JDboy Ezért mondom hogy kell bele az EI.cfg. Smile
Zsombi3311 napja
Nekem pro tartósan aktivált nem kms 180 nap nálam sem , de a linkelt ISO beadja a választó menüt és választhatok (home pro education) mégis csak ! Smile Remélem nála sem lesz másként .
Stone11 napja
Sajnos Home maradt a válsztások lehetősége nélkül. Pro pedig úgy volt rajta, hogy a kori féle win 10 pro-t raktam fel, most is csak ez marad, ugyanis az felkínálja a választási lehetőséget, majd azt upgradelom és ennyi, már előzőleg is upgradeltem de zavart a sok felesleges fájl, csak nem 30 Gb.
Stone11 napja
A MediaCreationTool-al is letöltöttem, de az is home lett.
vivid11 napja
@Stone Leírtam mit kell tenned ,az a tuti Smile
Zsombi3311 napja
Az EI fájlt még nézd meg , semmit nem veszthetsz vele !!! Még én is letöltöttem ha valahol ilyen szitu lenne ! Grin Persze a lényeg hogy sikerrel járj , azt is meg értem ha az old mappa pucolás mellett maradsz . Elvégre ha úgy már biztos , az is egy lehetőség ! Smile
Stone10 napja
Köszi mindenkinek a segítséget! A vivid által leírtakat alkalmaztam, vagyis el.cfg fájlt beraktam a Sources mapába és telepítéskor felajánlotta a választást. Még egyszer köszi.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.