DLNA támogatás

Sziasztok !
Abban szeretném a tanácsotokat kérni ,hogy van nekem a nappaliban egy philips tv ami vezetékes kapcsolattal rá van dugva a belső hálózatra, és van az asztali számítógépem ami megint csak kapcsolódik és látja is a tv-t ,a tv is őt, na most az a gondom ,hogy amikor szeretnék lejátszani a tvről kiválasztani a mappából egy filmet kis idő múlva hol 5 p hol rögtön az asztali gépemen megszakad az internet , de csak akkor mikor a tv- vel akarok akarok lejátszani vele. Nem tudom ,mi lehet ennek az oka...?
Alien87 napja
A filmlejátszás nem szakad meg?
Mi a jele a "megszakadásnak"?
Milyen op. rendszert használsz?
Milyen gépen?
Milyen router?
(5 kérdés Shocked)

Első körben megnézném a TV-hez van-e frissítés.
Ugyanez a routeren.
Zsombi335 napja
Használj akkor a winen valami kedvenc lejátszódat és "monitor módként" nézd , így se prioritás semmi más miatt nem szakad meg mint írtad .
A tv lejátszóját használva a távkapcsolón , gondolom bement is változik a tv felé . ( biztos )
Szerintem onnan már csak egy egyszerű, adattárolónak sorolja a pc-t mintha pendrive-röl menne a film lejátszás erre gondolok . Ennyi infó birtokában amit Alien8 is szépen észrevett . Ezért ez csak tipp részemről ! Smile
johni252 napja
Az a jele ,hogy szakadozik a tv az adás aztán meg is szakad , de ez csak a UHD filmek lejátszásánál jelentkezik , a kisebb méretű filmek esetében játsza szakadás nélkül , valahogy azt kellene beállítani ,hogy puffereljen többet a tv ha olyat lehet . ruter UPC connent box , a gép asztali , vinyo 7200 rpm es bírnija kell a továbbítást. Cat 5 kábellel van összekötve nemtudom ,hogykéne megoldani
charras1 óra
A hirtelen felmerült kérdéseim.
A számítógépről átvitel eszközre vagy a tvről dlna lejátszásként indítod?
Ha tvről akkor a gépeden milyen dlna szerver fut?
Használtam phillips tv-t érzékeny volt a dlna szerver típusára.

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

ismerosferfi, abdulka, lordvarys, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!