Bejelentkezés
2017 elején jön a Windows 10 "Creators Update"
Elérhető a Windows 10 Insider Build 14951 előzetes PC-re és Mobile-ra
Ubuntu 16.10 (Yakkety Yak) újdonságai
Windows 10 build 14393.321 nyilvános összegző frissítés (javító kedd)
Windows 10 Insider Build 14931 a lassú gyűrűn, letölthető telepítőkkel

Microsoft - Surface Studio és Surface Book i7

A Microsoft két új termékkel bővítette a Surface kínálatát, melyek egyike lényegében ismét egy új kategóriát teremtett. Az egyikük a tavaly megjelent Surface Book felturbózott i7-es változata, de ami ennél sokkal nagyobb szenzációnak számít az Surface Studio, amellyel megint valami mást teremtettek.

2017 elején jön a Windows 10 "Creators Update"

Tegnap hivatalosan is bejelentése került a Windows 10 következő nagy frissítése, amelyet eddig mint "Redstone 2" ismerhettünk. A hivatalos megnevezés "Creators Update" lett, amely 2017 elején fog érkezni természetesen mint ingyenes frissítés. A név alapján pedig elsősorban a valamilyen alkotó tevékenységet végző felhasználókra helyezi majd a hangsúlyt.

Elérhető a Windows 10 Insider Build 14951 előzetes PC-re és Mobile-ra

Újabb kipróbálható előzetes verzió jelet meg a tesztelőknek a gyors frissítési gyűrűn. A várhatóan jövő februárban érkező Windows 10 "Redstone 2" ezen előzetese PC-n és mobilon is beszerezhető, valamint ismételten több újdonságot hozott, az általános fejlesztéseken és hibajavításokon túl.

Ubuntu 16.10 (Yakkety Yak) újdonságai

Pár napja megjelent az Ubuntu 16.10 Yakkety Yak nevet viselő kiadása, amely a világ talán legnépszerűbb Linux disztribúciójának legfrissebb stabil kiadása. A 16.10 nem egy hosszan támogatott verzió, tehát csak 9 hónapon át kap majd támogatást valamint frissítéseket, és bár mondhatnánk hogy újdonságokból nincs hiány, de sajnos ez nem így van.

Megjelent a Windows 10 Insider Build 14946 előzetes PC-re és Mobile-ra

Ezen a héten is új Windows 10 előzetest próbálhatnak ki a tesztelők. Ezúttal nem csak PC-n van lehetősége a Windows Insiderkenek beszerezni ezt az előzetest, de a Mobile felhasználóknak is. Utóbbi esetében pedig több fő újdonságot is hozott ez az előzetes, a több apró fejlesztés és hibajavítás mellett.

Teljes újratervezést kap a Windowsba beépített Paint

Egy teljes újratervezést kap a Windowsban már szinte kezdetektől megtalálható Microsoft Paint. Az új Paint egy teljesen újraszabott felületet és több eddig abban nem megtalálható beépített funkciót hoz majd magával, így például 3D-s alakzatok készítésére is alkalmas lesz majd.

A Windows Áruházon keresztül kap majd frissítéseket a Microsoft Edge

A Microsoft a jövőben megváltoztathatja annak módját ahogyan a Microsoft Edge a frissítéseit kapja. Méghozzá a webböngésző a Windows Áruházán keresztül kaphatja meg újabb változatait, nem pedig Windows Update-en, vagyis sokkal gyakrabban és a Windowstól teljesen függetlenül frissülhet majd.

Megérkezett a Windows 10 Insider Build 14942 előzetes PC-re

A hét ismételten nem telhet el úgy, hogy ne érkezne friss Windows 10 előzetes. Így nemrég kiadásra került a build 14942 a gyors frissítési gyűrűt használó Windows Insiderek részére. Ezúttal azonban csak a PC változat, de legalább a szokásos fejlesztéseken túl pár főbb újdonság is helyet kapott.

Windows 10 Insider Build 14931 a lassú gyűrűn, letölthető telepítőkkel

A korábban megjelent Windows 10 Build 14931 PC előzetes most elérhetővé vált a lassú fejlesztési gyűrűn is, amely egyben azt is jelenti, hogy annak telepítő képfájljai is letölthetővé váltak. Ez pedig így a Redstone 2-es rendszereknél az első hivatalos telepítő formájában letölthető változat lett.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.