Megjelent a Windows 10 Build 15007 előzetes PC-re és Mobile-ra
Megjelent a Windows 10 Build 14393.693 stabil frissítés (Patch kedd)
Visszatért a Nokia: Bemutatásra került az Androidot futtató Nokia 6
Kiszivárgott a Windows 10 Insider Preview 15002.1001-es Build
5G, eSIM, Dolby Atmos és ”Game Mode” támogatás (Build 15000)

Megjelent a Windows 10 Build 15007 előzetes PC-re és Mobile-ra

Ismét új Windows 10 előzetes verzió jelent meg a Windows Insidereknek a gyors frissítési gyűrűn. Ezúttal pedig már nem csak PC-n, de mobilon is kipróbálható az áprilisban érkező új Windows 10 frissítés korai verziója. Néhány újdonság ezúttal is került a rendszerbe, de még mindig akadnak ismert hibák, tehát csak óvatosan a kipróbálással.

Rekord mennyiségű újdonság a friss előzetesben (Build 15002)

A Microsoft az elmúlt órákban hivatalosan is kiadta a gyors gyűrűre a korábban már kiszivárgott 15002 buildszámú előzetesét. Így megérkezett a változási lista, amely alapján eddig nem látott, rekord mennyiségű újdonságot sikerült belehelyezniük ebbe az előzetesbe.

Megjelent a Windows 10 Build 14393.693 stabil frissítés (Patch kedd)

Ma elérkezett a hónap második keddje, így új stabil és nyilvános összegző frissítést kapott a Windows 10, valamint a Windows 10 Mobile is. A Microsoft ezúttal rögtön meg is osztott egy listát a változásokról, így pontosan megtudható, hogy mit javítottak ezzel a frissítéssel.

Visszatért a Nokia: Bemutatásra került az Androidot futtató Nokia 6

Bejelentésre került az első valóban Nokiának nevezhető visszatérő készülék, a Nokia 6. Az új telefon mögött egy finn vállalat áll, és ami szintén fontos, hogy Android 7.0 Nougatot futtat. Ez jól hangozhat, de van egy bökkenő: sajnos meglehetősen korlátozott lehet majd elérhetősége.

Kiszivárgott a Windows 10 Insider Preview 15002.1001-es Build

A Microsoft korábbi nyilatkozata alapján mindenki nagy lelkesedéssel várta a 2017-es év első hetét, hiszen a 14986-os Buildet követően újabb építmény került volna a gyors gyűrűre. Ezt viszont újabb Build szivárgása előzte meg, mely meghiúsította a hivatalos kiadást.

Tesztelhető a Windows 10 Build 14393.594-es frissítés (Insider)

Jó szokását tartva a Microsoft rendszeresen tesz elérhetővé kiadásra jelölt frissítéseket a hivatalos Patch Keddet megelőzve. Így a mai nap a Release Preview gyűrűn elérhetővé vált a 14393.594-es Build, melyet egy hétig a Windows Insiderek rendelkezésre bocsájtottak.

5G, eSIM, Dolby Atmos és ”Game Mode” támogatás (Build 15000)

A Microsoftnak még nem végzett a Creators Update fejlesztésével, így 2017 elején is folytatja az új funkciók felszabadítását az Insider Buildekben. Kiderült, hogy a játékosok számára érkezhet a "Game Mode", de tervben van a Dolby Atmos, az 5G, illetve az eSIM teljeskörű támogatása is.

Windows 10 - Fényképnézegető visszaállítása alapértelmezettként

A Windows korábbi kiadásaiban megszokhattuk, hogy alapértelmezésben a Windows Fényképnézegető program segítségével tudtuk megnyitni a képeinket, szkennelt képfájljainkat. A Windows 10-ben ezt felváltotta a Fényképek nevű alkalmazás. Ha azonban a régit szoktuk meg és vissza szeretnénk állítani, sajnos nem találjuk a társításnál és a fájl tulajdonságainál sem.

Letölthetők az első Windows 10-es témák a Windows Áruházból

Még októberben a Creators Update leleplezésekor láthattuk, hogy a Microsoft tervezi az egyedi témacsomagok publikálását a beépített Windows Áruházon keresztül. Bár a cég nem verte nagy dobra, de az első témák már elérhetőek az Insider Programban részvevők számára!
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Kodi 16.1 Jarvis
1 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
1 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
2 nappal ezelőtt 5

Online tagok: 8

szistvan1, duvi, Mesant, bumerang, Aritea, PREDATOR, Mokker, bebsi

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!92 %
92% [96 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!8 %
8% [8 szavazat]

Szavazatok: 104
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance