Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai
Letölthetőek a Windows 10 build 14965 telepítői
Megérkezett a Windows 10 Mobile új összegző frissítése (Build 14393.448)
Windows 10 build 14393.447 nyilvános összegző frissítés
Microsoft - Surface Studio és Surface Book i7

Megjelent a Windows 10 Preview Build 14977 mobilra

Két héttel a legutóbbi Windows 10 Creators Update előzetese után most új verziót adott ki a Microsoft a tesztelők számára. Ezúttal azonban a legutóbbival ellentétben, ami csak PC-re volt elérhető, ez a kiadás most csak mobilra érkezett meg, ezúttal azonban érthető okkal halasztották el a PC-s társat.

Kipróbálható a Windows 10 Release Preview build 14393.479-es frissítés

Új tesztelni való jelent meg a Windows Insiderek számára, ezúttal viszont nem a következő nagy kiadásból a "Creators Update"-ból érkezett új előzetes, hanem a Windows 10 évfordulós kiadásához egy összegző frissítés. Így akik a Release Preview beállítást használják PC-n, vagy akár mobilon, már telepíthetik is ezen teszt javítást.

Megjelent a Fedora 25, debütált a Wayland

Megjelent a Fedora Project legújabb, huszonötödik Linux disztribúciója, a Fedora 25. De nem csak a nagy számozás miatt érdekes ez az új verzió, hanem egy sokkal jelentősebb újdonságot is hordoz magában, ugyanis alapértelmezetten a Linux érában már nagyon régóta várt Wayland ablakkezelőt használja.

Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai

A héten ismét érkezett egy újabb Windows 10 előzetes kiadás a gyors gyűrűre, a Windows Insider program résztvevőinek. Ezúttal azonban csak PC-re került az kiadásra, a Mobilos tesztelők így valószínűleg egy kis időre új előzetes nélkül maradnak. Ugyanakkor PC esetén akad néhány érdekes újdonság, és változtatás.

Letölthetőek a Windows 10 build 14965 telepítői

Lassú gyűrűre került a korábbi Windows 10 előzetes, amely egyben azt is jelenti, hogy a rendszer telepítőit is letölthetővé tették a Microsoftnál. Így aki tiszta telepítéssel szeretné kipróbálni a Windows 10 következő frissítésének egy korai friss változatát, az már egyszerűbben megteheti.

Megérkezett a Windows 10 Mobile új összegző frissítése (Build 14393.448)

Egy hosszabb kihagyást követően végre új nyilvánosan is elérhető összegző frissítést kapott a Windows 10 Mobile is. Vagyis ez a javítás minden Windows 10-es mobiltelefon számára elérhető a telefonfrissítés menüpontjában, illetve egyébként a tesztelők is elérhetik ugyanezen a verziót két frissítési gyűrűről is.

Windows 10 build 14393.447 nyilvános összegző frissítés

Eljött november második keddje, így megérkeztek a szokásos Microsoft frissítések. A Windows 10 legfrissebb stabil kiadása, vagyis az évfordulós frissítés is bővült egy újabb összegző frissítéssel, de egyébként a Windows 7 és a Windows 8.1-et futtató felhasználók is hasonló javításokat kaptak ebben a hónapban is.

Elérhető a Windows 10 Build 14959-es előzetes a gyors frissítési gyűrűn

Ismét új Windows 10 előzetes érkezett a tesztelőknek a gyors gyűrűn. Az új build 14959 az első előzetes a Microsoft hivatalos bemutatója óta, azonban ennek ellenére még túl sok ott látott funkció ebbe nem került bele. De egy másik érdekes módosítás igen, amely majd a jövőben megkönnyítheti az új kiadások telepítését.

Nyilvános összegző frissítés a Windows 10-hez (build 14393.351)

Újabb összegző javítást kapott a Windows 10 évfordulós kiadása, amely ismételten megváltoztatta a rendszerverziót. Ezzel a frissítéssel így a buildszám már 14393.351 lett, mindezen kívül persze már azt is tudni lehet, hogy milyen módosításokat végeztek a Microsoft fejlesztői.

Microsoft - Surface Studio és Surface Book i7

A Microsoft két új termékkel bővítette a Surface kínálatát, melyek egyike lényegében ismét egy új kategóriát teremtett. Az egyikük a tavaly megjelent Surface Book felturbózott i7-es változata, de ami ennél sokkal nagyobb szenzációnak számít az Surface Studio, amellyel megint valami mást teremtettek.

2017 elején jön a Windows 10 "Creators Update"

Tegnap hivatalosan is bejelentése került a Windows 10 következő nagy frissítése, amelyet eddig mint "Redstone 2" ismerhettünk. A hivatalos megnevezés "Creators Update" lett, amely 2017 elején fog érkezni természetesen mint ingyenes frissítés. A név alapján pedig elsősorban a valamilyen alkotó tevékenységet végző felhasználókra helyezi majd a hangsúlyt.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.