Bejelentkezés
Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása
Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése
Ilyen lett a Windows 10 évfordulós frissítése
Windows 10 Anniversary letöltése (Media Creation Tool + ISO)
Ma érkezik a Windows 10 évfordulós kiadás, új összegző frissítés (build 14393.10)

Android 7.0 Nougat - Frissítési listát adott ki a Sony

A Sony nemrégiben kiadott egy listát azon készülékeiről, amelyekre nagy valószínűséggel ki fogják adni az Android 7.0 Nougat-ot. Így várhatóan körülbelül 9 készüléke frissíthető lesz a legújabb droidra, azonban ezen lista nem teljesen meglepetés mentes, mivel akad olyan hiányzó készülék is, amely eddig egyértelműen frissíthetőnek tűnt.

Build 14393.82 összegző frissítés Windows 10-hez

Tegnap új stabil összegző frissítést kapott a Windows 10 Anniversary. A javítás nem csak PC-re, de mobilra is megjelent, és a változási lista alapján annak esetében is több javítást hozott magával. Ez a frissítés nyilvános, tehát Windows Update-en már bárki letöltheti és telepítheti.

Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása

A Google már jó ideje dolgozott az Android következő fő verzióján, azonban most végre nem csak lezárult a fejlesztés, de meg is jelent a legújabb verzió. Az Android N, azaz Nougat elhozta a 7-es főverziót, amely a Nexus készülékeken már be is szerezhető. Viszont egyetlen dolog szokatlan: az új Androiddal nem jött új Google hardver.

Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése publikusan is. Hosszú várakozást és csúszást követően ugyanis, a tegnap esti órák során elérhetővé tették azt a Windows 10 képes készülékeken. Az első stabil kiadás így a build 14393.67 lett.

Lefagyhat a Windows 10 évfordulós kiadása a frissítést követően

Az utóbbi időben pár felhasználó észlelte, hogy a Windows 10 évfordulós kiadásra történő frissítés után a rendszer váratlanul lefagyhat. Nem régiben a Microsoft is észlelte a problémát és minden bizonnyal dolgozik a megoldáson. A probléma szerencsére csak speciális esetekben áll fenn, így könnyen megelőzhető, illetve orvosolható.

Hamarosan nem fog működni a Skype Windows Phone 8-on

Hamarosan, még idén le fog járni a Skype alkalmazás támogatása a Windows Phone 8, illetve Windows RT eszközök számára. Minderre októberben kerül majd sor, azonban ekkor még nem fog teljesen használhatatlanná válni az alkalmazás. Viszont 2017. elejére várhatóan teljesen működésképtelen lesz ezeken az eszközökön.

Megjelent az első Redstone 2 előzetes: Windows 10 PC Build 14901

Bár a Windows 10 évfordulós frissítése csak a múlthéten jelent meg, máris folytatódik a rendszer fejlesztése. Így már megérkezett az első Redstone 2-es verzió, amely végleges verziója talán ősszel, de a jelenlegi információk szerint inkább jövő áprilisban kerülhet kiadásra.

Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés

A Windows 10 Mobile tulajok számára tegnap este új javítás tűnhetett fel Windows Update-en. Ez azonban még továbbra sem az Anniversary frissítés, hanem mindössze egy újabb összegző javítás az eddigi rendszerhez, méghozzá azonos a kedden PC-re megjelent verzióval.

Release Preview frissítést is kapott a Windows 10 Anniversary

A tegnap esti órák folyamán nem csak a stabil/nyilvános frissítési ágon érkezett új javítás a Windows 10 évfordulós kiadásához, hanem a tesztelők is kaptak valami újat. Ez pedig egy Release Preview frissítés, amely egy eltérő, frissebb alverziót tesz elérhetővé a Windows Insiderek számára.

Új összegző frissítést kapott a Windows 10 - build 14393.51 és 10586.545

Javító kedd van, vagyis új összefoglaló frissítéseket kapott a Windows 10. Már a Windows 10 évfordulós frissítését futtató felhasználók számára így ez az első ilyen javítás, amely build 14393.51-re növelte a rendszer verziószámát. De az esetlegesen még a novemberi frissítésen tartózkodók sem maradtak frissítés nélkül.

Ma érkezhet a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése (Frissítve)

Noha a múlthéten PC-re már megjelent az évfordulós frissítés, mobil esetén elég nagy a csend. Az eredeti tervek szerint szintúgy augusztus 2-án érkezett volna az is, viszont nem ismert okokból kifolyólag elhalasztották azt. A legutóbbi információk alapján ma végre megérkezhet hivatalosan is a frissítés.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Baidu PC Faster 5.1.3.131061
1 órával ezelőtt 0
Slimjet 11.0.5.0
7 órával ezelőtt 2
Total Commander 9.00 Beta 11
7 órával ezelőtt 0
Mozilla Firefox for Win 48.0.2
7 órával ezelőtt 6

Online tagok: 5

Kori, maxxxis, aprosz, degu61, zabagép

MegaDance

Szavazás

Te hogyan fogsz a Windows 10 évfordulós kiadására átállni?

Megvárom és Windows Update-en frissítek.40 %
40% [109 szavazat]

Tiszta telepítéssel váltok át rá.37 %
37% [101 szavazat]

Egyelőre nem tervezem a frissítést.4 %
4% [12 szavazat]

Nem Windows 10-et használok.18 %
18% [50 szavazat]

Szavazatok: 272
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.07.31