Windows Live - Bye bye Windows Live Messenger!

A Microsoft tudtunkra adta pár hónappal ezelőtt, hogy a Windows Live Messenger hamarosan visszavonul. Most már van egy végleges időpont, ami után a cég online üzenetküldő kliense nem fog működni. A Microsoft most küldött e-mailt a társaságoknak.

Internet - A web evolúciója

Az Internet rohamosan fejlődik az egyre több és több felhasználó miatt. Ezért fontosak, a különböző szabványok létrehozása és böngészők fejlesztése, azonban ezek többsége az idő előrehaladtával feledésbe merül. Milyen jó lenne ha valahogy lenne lehetőségünk a visszatekintésre...

Windows Live? Kukázva!

Ahogy már korábban utalás volt rá, a Microsoft elhagyja a Windows Live márkát, a Microsoft úgy érzi, hogy a Windows Live nem felel meg az elvárásnak. A Microsoft ezért úgy döntött, hogy halad a korral és átgondolja a megközelítést, hogy a felhasználói élmény fokozására sokkal jobb lehetőség csak a felhőben áll rendelkezésre.

Facebook - Csak IE8-al és IE9-el lesz használható a Facebook

A világ legnagyobb közösségi hálózata az Internet Explorer 6 után az Internet Explorer 7-nek a támogatását is megszünteti, így tehát a Facebook felhasználók ezentúl csak Internet Explorer 8-al és Internet Explorer 9-el tudják megtekinteni teljes valójában a kedvenc közösségi oldalukat.

Ingyenes navigáció, ráadásul új alapon

Egy újszerű navigáció készül a TeleNav jóvoltából. A HTML5 alapokat használó szoftver minden mobileszközön működőképes lesz és akár saját weboldalunkba is beágyazhatjuk. Az egyszerűsége ellenére azonban ugyanúgy beszél és navigál, mint elődei.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Online tagok: 2

sako, l4c3k

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!94 %
94% [164 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!6 %
6% [11 szavazat]

Szavazatok: 175
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance