Linux - Megjelent a Linux Mint 14 Nadia végleges kiadása

Clement Lefebvre a Linux Mint projekt atyja, a mai nap jelentette be, hogy a Linux Mint 14 végleges verziója letölthetővé vált. A 14-es verzió a "keresztségben" a Nadia nevet kapta -minden verzió egy női nevet kap, ABC szerint ugorva egyet-. Az új verzió az Ubuntu 12.10-es alapjaira épül.

openSUSE 12.2 - Letölthető

Tegnap délután a fejlesztői csapat bejelentette, hogy a legújabb 12.2-es openSUSE verzió letölthetővé vált. A 12.2-es verzióból mind a KDE, mind pedig a Gnome asztali környezet elérhető.

Parted Magic 2012_07_28 - A varázslatos particionáló

Patrick Verner a Parted Magic project fejlesztője és karbantartója, nemrégiben közölte, hogy letölthető a legújabb verziójú Parted Magic, amely a 2012_07_28 verziószámra hallgat. Az új verzió már a 3.4.6-os Linux kernelre épülve biztosítja a disztró stabilitását, számtalan új frissítés, és új csomagok ill. szolgáltatások, valamint fejlesztések mellett.

Linux Mint 13 KDE Edition - Release Candidate

A múlt hét derekán Clement Lefebvre, -a Linux Mint projekt vezetője- örömmel jelentette be a Linux Mint 13 verzió KDE grafikus felülettel rendelkező változatának Release Candidate (Kiadásra jelölt) változatát, amely már a Linux kernel 3.2-es változatára épül!

Zorin OS 6 - A Windowsról áttérőknek

Artyom Zorin -a Zorin OS disztribúció vezetője- tegnapelőtt bejelentette, a Zorin OS 6 operációs rendszer Core -általános használatra- és Ultimate -mindent tartalmazó- változatainak elkészültét.

Linux Mint 13 /Maya/ - Megjelent

Clement Lefebvre nemrégiben örömmel jelentette be a Linux Mint 13 operációs rendszer végleges, letölthető kiadását. A Linux Mint 13 a készítőitől a Maya nevet kapta. A Maya az Ubuntu 12.04 LTS alapjára épül.

Linux - Megjelent a Mageia 2 disztró

Tegnap jelentette be Anne Nicolas, hogy a módosított ütemterv szerint - kissé megcsúsztak a fejlesztők - időben megjelent a Mageia 2 végleges kiadása. A Mageia a Mandriva Linux új generációja. A bejelentéskor kihangsúlyozták, hogy a Mageia 2 a bizonyság arra, hogy a Mandriva disztribúció nem halt meg, és tovább viszik a korábbi Mandriva szellemét.

Linux - Megjelent a Debian 6.0.5 "Squeeze"

Május 12.-én David Prévot bejelentette, hogy a Debian 6.0-ás verziójának (Squeeze), az ötödik karbantartási kiadása vált elérhetővé, mely számtalan biztonsági frissítést, ill. néhány jelentősebb hibajavítást tartalmaz.

Linux - Megjelent a Puppy Linux 5.3.3 "Slacko"

Barry Kauler bejelentette a Puppy linux legújabb letölthető változatát a Puppy 5.3.3 "Slacko"-t. A Slacko név nem véletlen, ugyanis ez a verzió a 13.37-es Slackware Linuxra épül. A Salix, a Slackware, illetve a Slacky tárolókat egyaránt támogatja.

openSUSE 12.2 - Már kipróbálható a Milestone 3

Jos Poortvliet bejelentette, hogy az openSUSE 12.2-es verziójának fejlesztése immáron elérte a 3. mérföldkövét, vagyis a fejlesztési ütemtervben levő harmadik állomását. Az openSUSE 12.2 Milestone 3-as változata letölthető a hivatalos oldalról.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Online tagok: 3

palsimon, kovi75, zsoky

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!94 %
94% [164 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!6 %
6% [11 szavazat]

Szavazatok: 175
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance