2017 végéig várnunk kell a "Surface Phone" debütálására (RS3)

A Microsoft is részt vesz a 2017-es Mobile World Congress-en, mely februárban esedékes, így sokan abban reménykednek, hogy bejelentésre kerülhet az új zászlóshajó, a "Surface Phone" is. Nemrég viszont arról kaptunk híreket, hogy erre a "Redstone 3" érkezéséig várnunk kell.

Az év végén leáll a Lumia telefonok forgalmazása?

Ismeretlen Microsoft alkalmazottól származó információk alapján az év végére teljesen leállhat a Microsoft Lumia készülékek gyártása. Ezzel pedig nem csak a gyártás de előbb-utóbb a forgalmazás is értelemszerűen a végéhez ér, tehát nem lehet majd több új Lumia telefonhoz hozzájutni.

Szavazás - A Windows Phone tetszhalott, hogyan tovább?

Mint tudjuk az utóbbi időszakban a Windows Phone, illetve Windows 10 Mobile nem áll éppen a legjobban. Ezért érhető módon azoknak akik új mobilt szeretnének vásárolni és eddig Windows Phone-t használtak, felmerülhet a kérdés, hogyan tovább? Legyen egy újabb Windows Mobile, vagy inkább egy Android, netán iOS? Erre keressük a választ, főképp általatok.

Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése publikusan is. Hosszú várakozást és csúszást követően ugyanis, a tegnap esti órák során elérhetővé tették azt a Windows 10 képes készülékeken. Az első stabil kiadás így a build 14393.67 lett.

Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés

A Windows 10 Mobile tulajok számára tegnap este új javítás tűnhetett fel Windows Update-en. Ez azonban még továbbra sem az Anniversary frissítés, hanem mindössze egy újabb összegző javítás az eddigi rendszerhez, méghozzá azonos a kedden PC-re megjelent verzióval.

Ma érkezhet a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése (Frissítve)

Noha a múlthéten PC-re már megjelent az évfordulós frissítés, mobil esetén elég nagy a csend. Az eredeti tervek szerint szintúgy augusztus 2-án érkezett volna az is, viszont nem ismert okokból kifolyólag elhalasztották azt. A legutóbbi információk alapján ma végre megérkezhet hivatalosan is a frissítés.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14371

Ismételten új Windows 10 Redstone előzetes érkezett, ezúttal azonban csak mobilra. A build 14371 már elérhető a gyors gyűrűn a támogatott készülékekre, s akár csak a legutóbbi előzetesek már ez is csak a végső hibajavításokra összepontosít. Ebből pedig ismételten van jócskán, a Bug Bash program révén.

Windows 10 Mobile Preview Build 14356

Egy nagyobb kihagyást követően új Windows 10 Mobile előzetes érkezett a Build 14356 formájában. Akár az utóbbi PC előzetesek, úgy a mobil változatnál is már a több tucatnyi hiba javítására helyezték a hangsúlyt, így ennek megfelelően csak kevés újdonsággal találkozhatunk.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14342

Kiadásra került egy friss előzetes a Windows 10 Mobile tesztelői számára a gyors gyűrűn. A Build 14342 azonos verziójú a körülbelül egy hete megjelent PC-s változattal, így hasonló kisebb újításokat, illetve szintúgy hasonló mennyiségű hibajavítást hozott magával.

Kipróbálható a Windows 10 Mobile Insider Build 14327

Ismételten egy Windows 10 Mobile előzetes landolt a tesztelők számára. A build 14327 hoz egy kevéske újdonságot is, de főképp inkább a hibajavítások terén büszkélkedhet jelentősebb változásokkal. Mindennek ellenére természetesen azért ismert hiba is akad még jócskán.

Jön a 64 bites Windows 10 Mobile

Jelen pillanatban a Windows 10 mobilon csak és kizárólag 32 bites formában érhető el. Eddig talán szükségtelen is volt, hogy 64 bites rendszert használjanak, hiszen értelme főképp csak 4 GB felett van. Azonban most kiderült, hogy ez a jövőben hivatalosan is változni fog, vagyis jön a 64 bites verzió.

Megjelent a Windows 10 Mobile Build 14322 előzetes

Új előzetes érkezett a Windows 10 Anniversary frissítéséből a gyors gyűrűn. A múlt héten csak PC előzetest kaptunk, most pedig csak mobil kiadást, azaz hosszabb idő valamilyen okból külön-külön jött a két kiadás. Viszont akár legutóbb PC esetén, úgy most a mobil kiadásnál is rengeteg igazán hasznos újdonságot láthatunk.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 5

plaguecomputer, tomko78, zaba, TZMedia, mondeo6

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance