Windows 10 Creators Update build 15031 már mobilon is

Ismét egy kis lemaradással jelent meg a Windows 10 legutóbbi előzetese mobilon. A build 15031-ben ez esetben pedig már valóban semmilyen újdonságról nem lehet beszélni, egyetlen apróságot leszámítva. Viszont egy kellemetlen Bluetooth-ot érintő hibáról mindenképpen érdemes tudni, kipróbálás előtt.

Mobilra is elérhető a Windows 10 Creators Update build 15025

Kis csúszással ugyan, de jó hír, hogy végül a Windows 10-es mobilokra is elérhető a legfrissebb Windows 10 Creators Update előzetese. Az új verzióban pár a PC verzióból ismerős újdonság kapott helyet, valamint rengeteg hibajavítást is kapott, így szerencsére az ismert hibák igen szerény.

Az év végén leáll a Lumia telefonok forgalmazása?

Ismeretlen Microsoft alkalmazottól származó információk alapján az év végére teljesen leállhat a Microsoft Lumia készülékek gyártása. Ezzel pedig nem csak a gyártás de előbb-utóbb a forgalmazás is értelemszerűen a végéhez ér, tehát nem lehet majd több új Lumia telefonhoz hozzájutni.

Szavazás - A Windows Phone tetszhalott, hogyan tovább?

Mint tudjuk az utóbbi időszakban a Windows Phone, illetve Windows 10 Mobile nem áll éppen a legjobban. Ezért érhető módon azoknak akik új mobilt szeretnének vásárolni és eddig Windows Phone-t használtak, felmerülhet a kérdés, hogyan tovább? Legyen egy újabb Windows Mobile, vagy inkább egy Android, netán iOS? Erre keressük a választ, főképp általatok.

Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése publikusan is. Hosszú várakozást és csúszást követően ugyanis, a tegnap esti órák során elérhetővé tették azt a Windows 10 képes készülékeken. Az első stabil kiadás így a build 14393.67 lett.

Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés

A Windows 10 Mobile tulajok számára tegnap este új javítás tűnhetett fel Windows Update-en. Ez azonban még továbbra sem az Anniversary frissítés, hanem mindössze egy újabb összegző javítás az eddigi rendszerhez, méghozzá azonos a kedden PC-re megjelent verzióval.

Ma érkezhet a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése (Frissítve)

Noha a múlthéten PC-re már megjelent az évfordulós frissítés, mobil esetén elég nagy a csend. Az eredeti tervek szerint szintúgy augusztus 2-án érkezett volna az is, viszont nem ismert okokból kifolyólag elhalasztották azt. A legutóbbi információk alapján ma végre megérkezhet hivatalosan is a frissítés.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14371

Ismételten új Windows 10 Redstone előzetes érkezett, ezúttal azonban csak mobilra. A build 14371 már elérhető a gyors gyűrűn a támogatott készülékekre, s akár csak a legutóbbi előzetesek már ez is csak a végső hibajavításokra összepontosít. Ebből pedig ismételten van jócskán, a Bug Bash program révén.

Windows 10 Mobile Preview Build 14356

Egy nagyobb kihagyást követően új Windows 10 Mobile előzetes érkezett a Build 14356 formájában. Akár az utóbbi PC előzetesek, úgy a mobil változatnál is már a több tucatnyi hiba javítására helyezték a hangsúlyt, így ennek megfelelően csak kevés újdonsággal találkozhatunk.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14342

Kiadásra került egy friss előzetes a Windows 10 Mobile tesztelői számára a gyors gyűrűn. A Build 14342 azonos verziójú a körülbelül egy hete megjelent PC-s változattal, így hasonló kisebb újításokat, illetve szintúgy hasonló mennyiségű hibajavítást hozott magával.

Kipróbálható a Windows 10 Mobile Insider Build 14327

Ismételten egy Windows 10 Mobile előzetes landolt a tesztelők számára. A build 14327 hoz egy kevéske újdonságot is, de főképp inkább a hibajavítások terén büszkélkedhet jelentősebb változásokkal. Mindennek ellenére természetesen azért ismert hiba is akad még jócskán.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Online tagok: 4

POGI1, B1977, kovi75, zsoky

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!94 %
94% [164 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!6 %
6% [11 szavazat]

Szavazatok: 175
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance