Ingyenesen letölthetővé tette az Assassin's Creed III-at az UbiSoft

Harmincadik születésnapi évfordulója alkalmából az UbiSoft ingyenesen elérhetővé tette a 2012-es év egyik legsikeresebb játékát: az Assassin's Creed III-at. A promóció időtartalma 30 napra szól, így az a 2016-os év végéig bárki számára elérhető az Uplay-en keresztül. Töltsd le most!

E3 2016 - Ezt láttuk idén Los Angelesben (Összefoglaló)

Lezajlott az idei Electronic Entertainment Expo is, ahol idén az EA, a Bethesda, a Microsoft, az Ubisoft, a Sony és a Nintendo mutatta meg, hogy mit hoz a jövő a videojátékok piacán. Meglepetések terén idén sem csalódtunk, rengeteg új játék, és két új konzol is bejelentésre került.

Már folyik a nagy karácsonyi leárazás Steam-en

Tegnap kezdetét vette a nagy karácsonyi leárazás a legnagyobb PC-s játékáruházban, vagyis a Steam-en, ahol hatalmas kedvezménnyel lehet hozzájutni a különböző címekhez. Ez egyes esetekben a az eredeti ár több mint felét is jelentheti, így érthető módon vannak akik egész évben csak erre az alkalomra vártak.

E3 2015 - Ilyen volt az E3-konferencia 2015-ben (Összefoglaló)

Ahogy 1995 óta minden évben, úgy idén is volt E3, ahol idén mindhárom konzolgyártó és még négy nagyrangú játékfejlesztő cég mutatta meg, hogy milyen lesz a videojátékok jövője. Nem mondhatjuk el, hogy papírforma lett a végeredmény, mivel javában voltak meglepetések.

Tegnap az Xbox Live és a Playstation Network is megállt

Tegnap elég hosszú időre megállt mindkét népszerű konzolt fogalmazózó cég hálózata, vagyis a Microsoft Xbox Live és a Sony Playstation Network szolgáltatása. Ennek következtében mindkét gyártó konzoljával lehetetlenné vált a hálózathoz való csatlakozás, ami nem a sok karácsonyi ajándék üzembe helyezésének, hanem egy Lizard Squad nevű csoportnak "köszönhető".

Kezdetét vette a karácsonyi leárazás Steam-en

Közeleg a karácsony, így szokás szerint kezdetét veszik a nagy leárazások a PC játékosok körében, az igen népszerű Steam-en. Így aki kicsit is oda van bármilyen játékért és még ne lett volna lehetősége azt beszerezni, most akár rendkívül nagy mértékű leárazás mellett teheti azt meg.

Nintendo - Bejelentésre került az Új Nintendo 3DS-termékcsalád

2 hordozható konzollal, az Új Nintendo 3DS-szel és az Új Nintendo 3DS XL-lel bővíti a Nintendo a termékpalettáját. Az újdonságok kicsivel újabb hardvert és rengeteg új funkciót kapnak, emellett a kijelzőjük is megújul. Ráadásul máris van exkluzív játék az új gépekre.

Steam - Ismét óriási leárazásokkal vette kezdetét a nyári kiárusítás

Kezdetét vette a nyári kiárusítás a PC-s játékok Mekkájában, vagyis a Steam-en. Így most hatalmas leárazások mellet, szinte ingyen szerezhetőek be kedvenc játékaink, egészen a hónap végéig. De nem csak aktuális, hanem korai hozzáférésű játékok, illetve előrendelések is kecsegtethetnek akciós ajánlattal.

E3 2014 - Ezt láthattuk a 2014-es E3-konferencián (Összefoglaló)

Lezajlott az idei Electronic Entertainment Expo (röviden E3) is, ahol szokás szerint a Microsoft, az Electronic Arts, az Ubisoft, a Sony és a Nintendo mutatta meg, hogy mit hoz a jövő a videojátékok piacán. Sok meglepetés és rengeteg hatalmas érdeklődéssel várt játék került bejelentésre.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
5 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 2

POGI1, gandalf998

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance