Megtalálták az új-mexikói sivatagban elásott Atari-játékokat

A városi legenda végül igaz lett; megtalálta a Microsoft az új-mexikói sivatagban elásott több ezer Atari kazettát, ezzel a videojátékok történelmének egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg. Ezek között a megtalálható a nem éppen jóságától legendássá vált E.T. játék is.

Steam - 14 cég is készül forgalmazni Steam-es gépeket

A Valve bejelentett 14 céget is ami idén már forgalmazni fogja a saját építésű Steam gépüket. Ezek a gépek mind a Valve saját készítésű Steam OS operációs rendszerét fogják futtatni, de lesz néhány köztük melyekre dual boot-ba a Windows is telepítve lesz.

Játékok - Hackertámadás alatt az EA Origin szervere

Akik a ma reggeli órákban vagy éjjel be akartak lépni az EA Origin szerverére, azzal szembesültek, hogy nem engedi be őket a rendszer. Túl nagy aggodalomra nincs ok, túlterheléses hackertámadás az oka, játékok és fiókok az első infók szerint nincsenek veszélyben.

Steam - 2014-ben jönnek a Steam OS-t futtató gépek

A Steam visszaszámlálója ismét lejárt és egy újabb bejelentésre került sor: jönnek a Steam OS-t futtató gépek. A hamarosan kezdetét vevő tesztelésre pedig már várják is a Steam felhasználók jelentkezését, akik közül választják majd ki a legszerencsésebbeket.

GTA V - 1 milliárd dolláros bevétel a Grand Theft Auto V-ből

A RockStar pontosan egy héttel ezelőtt tette elérhetővé a Grand Theft Auto V konzolos változatait Xbox-ra és PlayStation-re, mely elérhetővé válása után egy nappal később már 800 millió, újabb két nap elteltével pedig már 1 milliárd dolláros bevételt hozott. Ezzel pedig, minden idők legsikeresebb játéka lett.

GTA V - Kiszivárogtak a Grand Theft Auto V konzolos változatai

A Grand Theft Auto V hivatalos megjelenéséig már csak napok vannak hátra, s a boltok polcain végre elérhetővé válik a hatalmas érdeklődéssel várt sorozat következő változata. Szerdán azonban mindenki meglepetésére, megjelentek a torrent oldalakon a Grand Theft Auto V, konzolos változatainak képfájljai.

Játékok - XBOX ONE és PlayStation 4-re érkező játékok

Az E3-as rendezvényen elég szép számmal bejelentettek be új játékokat a két új generációs konzol számára, így nehéz is lehet kibogozni, hogy melyik játék mire érkezik. Egy listában ezeket összefoglalva megtalálható mindkét konzolra megjelenő játékok listája, illetve az exkluzív címek is.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.