AMD - AMD HD 4770 vs 7770: generációk harca (Teszt)

A napokban nyugdíjba küldtem a kiöregedő AMD Radeon HD 4770 videokártyámat, de előtte azért néhány tulajdonságban és játékban összehasonlítottam az utódjával. 2009-ben a 40 nanométeres videokártyák előfutáraként az AMD kiadta a HD 4770-et, mintegy tesztpéldányt.

AMD - Hamarosan a boltokban az AMD új csúcsprocesszora

Az AMD nemrég bemutatta a Centurion családba tartozó két új csúcsprocesszorát, melyek nem csak a magok számában, hanem az órajelek tekintetében is kiemelkedőt nyújtanak. A bejelentésben az állt, hogy csak OEM formában, azaz előre összeépített számítógépekben lesznek megtalálhatók.

AMD - Elérhetőek az AMD Catalyst 13.9-es illesztőprogramok

Az AMD szinte az nVidia-val egy időben tette közzé AMD Catalyst 13.9-es stabil meghajtóit, melyek szintén támogatást kínálnak a Windows 8.1 operációs rendszerhez, viszont súlyos problémákat is orvosolnak, ezért telepítése ajánlott. Az AMD Catalyst 13.9-es meghajtók már letölthetőek a cég honlapjáról.

AMD - Megjelentek az AMD Catalyst 13.4-es meghajtók

Pár napja megjelent az AMD Catalyst 13.4-es verziója. Elég hosszú idő telt el a legutóbbi illesztőprogram megjelenése óta, egészen pontosan 3 hónap, így ideje is frissíteni azt, hiszen sok játék jelent meg ennyi idő alatt és a támogatottakra is ráfért már az optimalizálás.

AMD - Drasztikusan csökkenti chipjeinek szállítását az AMD

Mára elmondható, hogy az AMD nem áll túl jól anyagilag, és sajnos nem is néz ki úgy a helyzet, hogy a problémák egyhamar megoldódnának. A válságos helyzetet jól szemlélteti, hogy a processzorgyártó bejelentette, jelentősen csökkenti chipjeinek szállításait a 2012-es év utolsó negyedévében.

AMD - Elérhető a Catalyst 12.11 tizenegyedik bétája

Néhány napja letölthető a AMD videokártyákhoz készült októberi driver 11. bétája. A driver számos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz. Ez a változat a korábbi béta változatokat is tartalmazza. A meghajtóprogram Windows 7, 8 és Vista rendszerekre érhető el.

AMD - Letölthető az AMD Catalyst 12.11 Beta meghajtó driver

Az AMD pár nappal ezelőtt elérhetővé tette legújabb meghajtó programjának újabb béta változatát, amely összesen nyolc darab béta változat hiba és teljesítményjavítását foglalja magában. Csakúgy mint az nVidia-nál, itt is többek között a Call of Duty: Black Ops 2-höz nyújt támogatást a cég az AMD kártyásoknak.

AMD - Megjelent az AMD Catalyst 12.10

Hétfőn letölthetővé tette az AMD a Catalyst 12.10-es verzióját, mely elég nagy jelentőséggel bír, hiszen a hamarosan megjelenő Windows 8-ra is ezt fogják majd a felhasználók feltelepíteni.

AMD - Kénytelen volt elküldeni dolgozói 15 százalékát az AMD

Néhány nappal ezelőtt voltak pletykák arra nézve, hogy az AMD hamarosan elbocsátani készül a dolgozóinak csaknem 30 százalékát. Csütörtökön a cég bejelentette, hogy csökkenti a vállalat munkaerejének, a várakozásokkal ellentétben nem 30, hanem csak 15 százalékát.

AMD - Mostantól, nem kapunk havonta új Catalyst drivert

Az AMD, és előtte pedig az ATI driverfrissítési gyakorlata az volt az elmúlt években, hogy havonta felszabadított egy új Catalyst meghajtót a Radeon grafikus kártyákhoz, azonban ez a korszak véget ér az AMD-nél. A vállalat ugyanis ma bejelentette, hogy többé nem frissíti a Catalyst meghajtókat minden egyes hónapban.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Kodi 16.1 Jarvis
1 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
1 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
2 nappal ezelőtt 5

Online tagok: 8

szistvan1, duvi, Mesant, bumerang, Driv3r, PREDATOR, Mokker, bebsi

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!92 %
92% [96 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!8 %
8% [8 szavazat]

Szavazatok: 104
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance