Windows 7 - Az SP1-el biztonságosabb a Windows 7 használata

A Microsoft által tizennegyedik alkalommal kiadott biztonsági jelentéséből kiderül, hogy azok a Windows 7 felhasználók, akik telepítették rendszerükre a Microsoft által kiadott első szervizcsomagot, azok jóval védettebbek a malware fenyegetésekkel szemben, mint azok a társaik, akik mellőzték a SP1 telepítését.

Windows 7 - Visszavonta a Microsoft a KB2823324-es frissítést

Előző cikkünkben beszámoltunk róla, hogy milyen nehézségekkel küzdenek odaát a világ túlsó felén a Brazil Windows 7-es felhasználók a KB2823324-es frissítés telepítését követően. A Microsoft úgy döntött a hiba felderítésének idejére eltávolítja a frissítést Windows Update-ről.

Windows 7 - Most kellemetlen lehet Brazilnak lenni...

Most nem lehet túl jó Brazil Windows 7 felhasználónak lenni, ugyanis a legutóbbi keddi frissítések óta, egy hiba miatt minden 32 bites Windows 7-es gép a frissítés követően egy véget nem érő újraindítási "hurokba" kezd, hacsak a felhasználó valahogy meg nem akadályozza azt.

Windows 7 - Már automatikusan telepíti a rendszer az SP1-et

A Microsoft bejelentette, hogy ezen túl a Windows 7-be beépített Windows Update automatikusan le fogja tölteni és telepíteni az rendszerhez készült első szervizcsomagot, melynek egyszerű oka az, hogy a Windows 7 RTM, azaz szervizcsomag nélküli kiadásának támogatása hamarosan lejár.

Windows 7 - Hibás frissítés okoz gondot a Windows 7 felhasználóknál

A Microsoft még a Márciusi Patch Kedd elérkezte előtt több, a Windows rendszerekben frissen felfedezett problémát kívánt javítani azzal, hogy a múlt hónap végén, soron kívüli frissítéseket adott ki. A KB2670838-as számú frissítés egyes Windows 7 felhasználóknál igencsak komoly problémákat okozott.

Windows 7 - 2013. Április 9.-én megszűnik a Windows 7 RTM támogatása

A Microsoft egy blogbejegyzésben hívja fel felhasználóinak figyelmét, hogy a 2009-ben kiadott rendszer támogatásának ideje hamarosan véget ér, így ők már semmilyen frissítést nem fognak kapni rendszerükhöz. Azonban, ez csak azokra a Windows 7 rendszerekre érvényes, amelyekre még nem telepítették fel az első szervizcsomagot.

Windows 7 - 2014. Októberéig vásárolhatunk Windows 7-es PC-t

A Microsoft új operációs rendszere már a piacon van, és érthető módon megpróbál mindenkit meggyőzni róla, hogy a lehető legjobb választás a Windows 8, mégis egészen 2014. Októberéig vásárolhatnak majd az üzletekben Windows 7-el előtelepített számítógépeket azok, akiket nem győztek meg az új rendszer képességei.

Windows 7 - Mégis jöhet a DirectX 11.1 Windows 7-re

Pár nappal ezelőtt a Microsoft egy alkalmazottja azt terjesztette, hogy a Windows 7-re nincs tervbe véve a DirectX 11.1 kiadása. Most mintha a Microsoft meggondolta volna magát és mégis beadná a derekát a Windows 7-es felhasználóknak.

Windows 7 - Nem lesz DirectX 11.1 támogatás Windows 7-re

Amikor a Windows 8-at kiadták, már lehetett tudni, hogy az új rendszer teljes mértékben támogatja majd a DirectX 11.1-et, azonban akkoriban még nem lehetett sejteni sem, hogy a Windows 7 felhasználók is kifogják-e tudni használni az új DirectX-et. Most erre is fény derült a Microsoft egyik alkalmazottjának köszönhetően.

Windows 7 - Windows 7 Service Pack 2 csak 2013 elején!

WZor, a megbízható orosz Windows hírforrás jelentése szerint azoknak, akik a Windows 7 második szervizcsomagjára várnak még körülbelül 2013 elejéig várniuk kell, mivel a Microsoft WZor szerint ekkora tervezi a Service Pack 2 kiadását, amelynek fejlesztésével kicsit csúszik a cég.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.