Microsoft - Az új Surface Pro 4

Ahogyan arra számítani lehetett, a Microsoft bejelentette a Surface Pro 3 utódját, eszközeiről szóló konferenciáján. Az új modellel az alap recept mit sem változott, mindössze tovább tökéletesítették. Így már az új Skylake Intel processzorokkal, illetve akár 16 GB RAM-al és 1 TB-os SSD-vel is kapható, megújult ceruza és billentyűzet kíséretében.

Patch Kedd - 5 kritikus és 7 fontos biztonsági frissítés

Ismét sor került a hónap második keddjére, vagyis már megérkeztek a szokásos biztonsági és egyéb jelegű frissítések a Microsoft termékekhez. Ebben a hónapban összesen 12 biztonsági frissítés kiadására került sor, melyből 5 kapott kritikus és 7 fontos besorolást. A frissítések ezúttal is a Windows, az IE és Edge, valamint Office termékekre is kiterjedt.

Ezeket a frissítéseket kaptuk az augusztusi javító kedden

Tegnap ismét sor került a hónap második keddjére, ami azt jeleni, hogy a Microsoft kiadta szoftverei számára szokásos biztonsági és egyéb jellegű javításait. A biztonság terén pedig ismét volt mit foltozni megint, mivel összességében 4 kritikus besorolású és 10 fontos frissítést tettek közzé a tegnap esti órákban.

Microsoft - Júniusi javító kedd biztonsági frissítései

Ebben a hónapban összesen 8 biztonsági frissítés érkezett a Microsoft által kiadott termékekhez. A javítások érintették a Windows, Microsoft Office és az Internet Explorer több még támogatott verzióját is. A nyolc biztonsági javításból mindösszesen csak kettő kapott kritikus besorolást.

Kövesd velünk élőben a 2015-ös BUILD-et (LIVE!)

Ma veszi kezdetét a Build konferencia, melyen további részleteket tudhatunk meg a Windows 10-ről, Windows Phone-ról, Microsoft Office-ról és még ki tudja milyen érdekességekről. Ezeken kívül új fejlesztői eszközök érkezése, illetve a cég jövőjét érintő bejelentésekre is számíthatunk.

Áprilisi javító kedd - 11 biztonsági frissítés, 4 kritikus

Tegnap ismét sor került a hónap javító keddjére, mely során több frissítés érkezett a Microsoft termékeihez. Ezek közül pedig 11 volt biztonsági besorolású, ebből pedig összesen 4 darab kapott kritikus megkülönböztetést. A további 8, fontos frissítésként vált elérhetővé.

Pontosan 40 éve alapították meg a Microsoftot

Pontosan 40 évvel ezelőtt ezen a napon került megalapításra és bejegyzésre a mára már világszerte ismert cég a Microsoft.Ez alatt nagyon hosszú utat járt be és melyek során több meghatározó állomás is volt amely nélkül minden bizonnyal ma nem is beszélhetnénk róla.

Bejelentették a Surface 3-at

Új taggal bővül a Surface család, méghozzá egy nem Pro változatú Surface 3-at jelentettek be, amely olcsóbban lesz megvásárolható mint nagyobb testvére. Az eltérések főképp a technikai adatokban és kijelzőméretben lesz, amit viszont fontos tudni, hogy ez a változat is Windows 8.1-et fog futtatni, nem pedig Windows RT-t.

Nyerj egy ingyen utat Redmondba

A Microsoft egy új nyereményjátékot hirdetett meg, amelynek résztvevői egy teljesen ingyenes utat nyerhetnek a cég főhadiszállásába, Redmondba. A nyertesesek pedig azon Windows Insiderek közül kerülnek majd ki, akik a legjobb Windows 10-zes bemutató videót készítik el.

Márciusi javító kedd: 5 kritikus és 9 fontos biztonsági frissítés

A tegnapi nap folyamán ismét sor került a Microsoft termékeihez havi szinten egyszer érkező javítások kiadására. Ezúttal is több termékhez érkeztek biztonsági jellegű frissítések, köztük igen súlyos hibák is foltozást kaptak. Összesen 5 kritikus és 9 fontos frissítés került kiadásra.

A Microsoft szerint így is nézhet majd ki a jövő

Néhány évente a Microsoft kutatócsoportja készít egy videót arról, hogyan is képzelik el a jövőt. A legutóbbi videót követően 4 évvel, most egy újabb ilyet tettek közzé. Ebben egyenlőre csak egy koncepció szinten létező technológiát láthatunk, amely akár egyszer meg is valósulhatna.

További extra 100 GB OneDrive, ha Dropbox-od is van

Újabb gigabyte-okkal dobálózik a Microsoft, most pedig azoknak jár további plusz 100 GB tárhely akik rendelkeznek Dropbox tárhellyel. Ez az egyetlen feltétele az extra tárterületnek, amely ezúttal egy egész éven keresztül lesz majd kihasználható, az aktiválást követően.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.