Elérhetőek a Windows 10 Insider Preview Build 14986 telepítői

Azon Windows Insiderek, akik inkább a lassú gyűrűről érkező - a hibáktól mentesebb - Windows 10 előzetes Buildeket részesítik előnyben most repeshetnek, mivel a Microsoft újabb ISO-fájlokat mentesített oldalán, melyek személyében a 14986-os Buildet tisztelhetjük.

Microsoft Account nélkül is telepíthető Store alkalmazások?

A Windows 8/8.1 rendszert használóknál is tapasztalhatták, hogy az usereknek szükséges volt Microsoft-fiókot létrehozniuk ahhoz, hogy alkalmazásokat töltsenek le a Windows Store-on keresztül. A Windows 10 esetében azonban nemrég változtatott a politikáján a Microsoft!

Elérhető a Windows 10 Build 14393.576-os frissítés (Production)

A Microsoft - ahogy arra számítani lehetett a múlt heti fiaskó után - újabb kumulatív frissítést tett elérhetővé a Windows 10-es felhasználók számára. A 14393.576-os Build elérhető a Windows Update-en keresztül, s javítja az Internethozzáféréssel kapcsolatos hibát.

Elérhető a Windows 10 Build 14393.479-es frissítés (Production)

A Microsoft újabb ősszegző frissítést szabadított fel csütörtökön a stabil csatornán lévő Windows 10 felhasználók számára. A szoftveróriás szokásainak megfelelően, ezúttal is megelőzte ezt egy Insider Preview változat, ám nem ment minden flottul a kiadást követően...

Microsoft - Windows 10 egy mobil (ARM) processzoron futtatva (Videó)

Egy nagyon érdekes videót tett közzé a Microsoft arról, ahogy a mobiloknál széles körben használt Qualcomm processzoron fut a Windows 10. Ami ebben igazán érdekes, hogy nem a Mobile kiadás, hanem a normális asztali Windows 10-et láthatjuk, és ami még érdekesebb, hogy azon az asztali programok is gond nélkül futtathatóak.

Előzetes - Windows 10 Insider Preview Build 14986 (Fast ring)

Hosszas várakozás előzte meg, de tegnap végre újabb Windows 10 előzetes érkezését élhették meg a Windows Insiderek. A Microsoft csapata ugyanis elérhetővé tette a 14986-os Buildet, mely ezúttal is a gyors frissítési gyűrűn keresztül szerezhető be.

Windows 10 - Visszatartott Insider Buildek és "Upgrade Bug" mentesítés

A Microsoft pár nappal ezelőtt végre új tesztelni való előzetest tett elérhetővé a Windows Insiderek számára, azonban - a PC Buildeket előnyben részesítők - nagy meglepetésre a 14977-es építés érkezett Mobilra. De valójában mi hiúsította meg a frissebb Build kiadását? Nézzük.

Megjelent a Windows 10 Preview Build 14977 mobilra

Két héttel a legutóbbi Windows 10 Creators Update előzetese után most új verziót adott ki a Microsoft a tesztelők számára. Ezúttal azonban a legutóbbival ellentétben, ami csak PC-re volt elérhető, ez a kiadás most csak mobilra érkezett meg, ezúttal azonban érthető okkal halasztották el a PC-s társat.

Kipróbálható a Windows 10 Release Preview build 14393.479-es frissítés

Új tesztelni való jelent meg a Windows Insiderek számára, ezúttal viszont nem a következő nagy kiadásból a "Creators Update"-ból érkezett új előzetes, hanem a Windows 10 évfordulós kiadásához egy összegző frissítés. Így akik a Release Preview beállítást használják PC-n, vagy akár mobilon, már telepíthetik is ezen teszt javítást.

Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai

A héten ismét érkezett egy újabb Windows 10 előzetes kiadás a gyors gyűrűre, a Windows Insider program résztvevőinek. Ezúttal azonban csak PC-re került az kiadásra, a Mobilos tesztelők így valószínűleg egy kis időre új előzetes nélkül maradnak. Ugyanakkor PC esetén akad néhány érdekes újdonság, és változtatás.

Letölthetőek a Windows 10 build 14965 telepítői

Lassú gyűrűre került a korábbi Windows 10 előzetes, amely egyben azt is jelenti, hogy a rendszer telepítőit is letölthetővé tették a Microsoftnál. Így aki tiszta telepítéssel szeretné kipróbálni a Windows 10 következő frissítésének egy korai friss változatát, az már egyszerűbben megteheti.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Kodi 16.1 Jarvis
1 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
1 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
2 nappal ezelőtt 5

Online tagok: 4

szistvan1, bumerang, Driv3r, vivid

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!92 %
92% [96 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!8 %
8% [8 szavazat]

Szavazatok: 104
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance