Üdvözlet újra itt: Megújultunk!

Megújultunk! Bár még nem öltött teljesen végleges formát az új oldal, ennek ellenére megnyitjuk azt tagjainknak. További változásokra természetesen így még számítani kell, mivel több régi tartalom is visszaállításra várakozik. Köszönjük eddigi türelmeteket!

B.Ú.É.K. 2016 - Boldog új évek kívánunk!

Eltelt ismét egy év, amely nem volt eseményektől mentes. Ezúton szeretnénk megköszönni minden olvasónak, tagunknak, támogatónknak és az oldal életét bármilyen módon segítőknek a ránk fordított időt és energiát. Mindenkinek kellemes és sikerekben gazdag új évet kívánunk és reméljük, jövőre is velünk maradtok.

B.U.É.K. 2015! (BTTF Special)

Itt van az újév, méghozzá 2015, így ezt az alkalmat egy elég rendhagyó, de mégis valamennyire a technikai és informatikai éránál maradó cikkel szeretnénk megünnepelni. Ez úton szeretnénk minden kedves olvasónknak, és persze az oldalt segítő tagjainknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni!

OPREND - Ismét elérhetőek vagyunk!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy végre újra elérhetőek vagyunk több mint 4 nap kimaradás után. Talán ez volt az oldal története során az egyik leghosszabb kimaradás, de reméljük, hogy az utolsó.

OPREND - Visszatértünk!

Sajnos a leállás mint észrevehettétek egyáltalán nem volt gondmentes a szerverek áttelepítése során, így sajnos egy kis tartalomvesztést is el kellett szenvednünk. Elnézést kérünk mindenkitől a többnapos kiesésért!

OPREND - Új év, új dizájn...

Eljött az új év, így ebből az alkalomból szeretnék mindenikek boldog új évet kívánni és ahogy az látszik az oldal megjelenése is átment egy kisebb változáson. Reméljük tetszik!

OPREND - Megvan a győztes!

Bizony megvan az első nyereményjátékunk nyertese, akinek a nevét már biztos mindenki tudni szeretné, hát akkor nem is nagyon húznám tovább az időt, a nyertes nem más mint...

OPREND - Bővült a csapat!

Üdv mindenkinek! Mikeee (Miki) vagyok, polgári nevemen Tar Miklós. Észak-Magyarországon lakom a szlovák határ mellett. Jelentem én vagyok a legújabb szerkesztő RbácsiR1; az OPREND csapatában.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 5

plaguecomputer, zaba, TZMedia, mondeo6, makarikornel

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance