Rekord mennyiségű újdonság a friss előzetesben (Build 15002)

A Microsoft az elmúlt órákban hivatalosan is kiadta a gyors gyűrűre a korábban már kiszivárgott 15002 buildszámú előzetesét. Így megérkezett a változási lista, amely alapján eddig nem látott, rekord mennyiségű újdonságot sikerült belehelyezniük ebbe az előzetesbe.

Windows 10 - Visszatartott Insider Buildek és "Upgrade Bug" mentesítés

A Microsoft pár nappal ezelőtt végre új tesztelni való előzetest tett elérhetővé a Windows Insiderek számára, azonban - a PC Buildeket előnyben részesítők - nagy meglepetésre a 14977-es építés érkezett Mobilra. De valójában mi hiúsította meg a frissebb Build kiadását? Nézzük.

Megjelent a Windows 10 Preview Build 14977 mobilra

Két héttel a legutóbbi Windows 10 Creators Update előzetese után most új verziót adott ki a Microsoft a tesztelők számára. Ezúttal azonban a legutóbbival ellentétben, ami csak PC-re volt elérhető, ez a kiadás most csak mobilra érkezett meg, ezúttal azonban érthető okkal halasztották el a PC-s társat.

Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai

A héten ismét érkezett egy újabb Windows 10 előzetes kiadás a gyors gyűrűre, a Windows Insider program résztvevőinek. Ezúttal azonban csak PC-re került az kiadásra, a Mobilos tesztelők így valószínűleg egy kis időre új előzetes nélkül maradnak. Ugyanakkor PC esetén akad néhány érdekes újdonság, és változtatás.

Letölthetőek a Windows 10 build 14965 telepítői

Lassú gyűrűre került a korábbi Windows 10 előzetes, amely egyben azt is jelenti, hogy a rendszer telepítőit is letölthetővé tették a Microsoftnál. Így aki tiszta telepítéssel szeretné kipróbálni a Windows 10 következő frissítésének egy korai friss változatát, az már egyszerűbben megteheti.

2017 elején jön a Windows 10 "Creators Update"

Tegnap hivatalosan is bejelentése került a Windows 10 következő nagy frissítése, amelyet eddig mint "Redstone 2" ismerhettünk. A hivatalos megnevezés "Creators Update" lett, amely 2017 elején fog érkezni természetesen mint ingyenes frissítés. A név alapján pedig elsősorban a valamilyen alkotó tevékenységet végző felhasználókra helyezi majd a hangsúlyt.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 5

plaguecomputer, zaba, muffrt, mondeo6, makarikornel

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance