Megjelent a Windows 10 Build 15007 előzetes PC-re és Mobile-ra

Ismét új Windows 10 előzetes verzió jelent meg a Windows Insidereknek a gyors frissítési gyűrűn. Ezúttal pedig már nem csak PC-n, de mobilon is kipróbálható az áprilisban érkező új Windows 10 frissítés korai verziója. Néhány újdonság ezúttal is került a rendszerbe, de még mindig akadnak ismert hibák, tehát csak óvatosan a kipróbálással.

Rekord mennyiségű újdonság a friss előzetesben (Build 15002)

A Microsoft az elmúlt órákban hivatalosan is kiadta a gyors gyűrűre a korábban már kiszivárgott 15002 buildszámú előzetesét. Így megérkezett a változási lista, amely alapján eddig nem látott, rekord mennyiségű újdonságot sikerült belehelyezniük ebbe az előzetesbe.

Megjelent a Windows 10 Preview Build 14977 mobilra

Két héttel a legutóbbi Windows 10 Creators Update előzetese után most új verziót adott ki a Microsoft a tesztelők számára. Ezúttal azonban a legutóbbival ellentétben, ami csak PC-re volt elérhető, ez a kiadás most csak mobilra érkezett meg, ezúttal azonban érthető okkal halasztották el a PC-s társat.

Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai

A héten ismét érkezett egy újabb Windows 10 előzetes kiadás a gyors gyűrűre, a Windows Insider program résztvevőinek. Ezúttal azonban csak PC-re került az kiadásra, a Mobilos tesztelők így valószínűleg egy kis időre új előzetes nélkül maradnak. Ugyanakkor PC esetén akad néhány érdekes újdonság, és változtatás.

Elérhető a Windows 10 Build 14959-es előzetes a gyors frissítési gyűrűn

Ismét új Windows 10 előzetes érkezett a tesztelőknek a gyors gyűrűn. Az új build 14959 az első előzetes a Microsoft hivatalos bemutatója óta, azonban ennek ellenére még túl sok ott látott funkció ebbe nem került bele. De egy másik érdekes módosítás igen, amely majd a jövőben megkönnyítheti az új kiadások telepítését.

Megjelent a Windows 10 Insider Build 14946 előzetes PC-re és Mobile-ra

Ezen a héten is új Windows 10 előzetest próbálhatnak ki a tesztelők. Ezúttal nem csak PC-n van lehetősége a Windows Insiderkenek beszerezni ezt az előzetest, de a Mobile felhasználóknak is. Utóbbi esetében pedig több fő újdonságot is hozott ez az előzetes, a több apró fejlesztés és hibajavítás mellett.

Megérkezett a Windows 10 Insider Build 14942 előzetes PC-re

A hét ismételten nem telhet el úgy, hogy ne érkezne friss Windows 10 előzetes. Így nemrég kiadásra került a build 14942 a gyors frissítési gyűrűt használó Windows Insiderek részére. Ezúttal azonban csak a PC változat, de legalább a szokásos fejlesztéseken túl pár főbb újdonság is helyet kapott.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 6

plaguecomputer, tomko78, zaba, TZMedia, mondeo6, makarikornel

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance