Windows 10 build 14393.953 stabil frissítés (javító kedd)

A múlt hónap kihagyása után végre újra javításokat kapott a Windows 10, valamint a Windows 10 Mobile, egy új összegző frissítéssel. Ezzel pedig újra léptették a rendszer verziószámát is, már 14393.953-ra. Ezenkívül persze a régebbi Windows verziók is kaptak foltozásokat, így a Windows 8.1 és Windows 7 SP1 is frissíthető a Windows Update segítségével.

Microsoft - Csúszik a februári javító kedd (Frissítve)

A Microsoft hivatalosan közölte, hogy csúszik a februári javító kedd időpontja, tehát ma nem érkeznek meg a szokásos javítások termékeikhez. A késés okáról már érkezett hivatalos magyarázat, de egyenlőre arról nem, hogy mikor fogják pótolni a kiadást. Frissítve: A Microsoft megerősítette, hogy csak márciusban jön a következő javításadag.

Windows 10 build 14393.447 nyilvános összegző frissítés

Eljött november második keddje, így megérkeztek a szokásos Microsoft frissítések. A Windows 10 legfrissebb stabil kiadása, vagyis az évfordulós frissítés is bővült egy újabb összegző frissítéssel, de egyébként a Windows 7 és a Windows 8.1-et futtató felhasználók is hasonló javításokat kaptak ebben a hónapban is.

Javító kedd: Windows 10 build 14393.187 stabil összegző frissítés

Kedden este ismételten eljött a hónap azon pontja, amikor a Microsoft kiadta havi javításait termékeihez. Ez alól most sem volt kivétel a Windows 10, amelyhez elérhetővé vált a legújabb build 14393.187 összegző javítás. Mint ahogy általában mindig ezúttal is kiadásra került a végrehajtott változások listája.

Júliusi javító kedd: Windows 10 build 10586.494

A tegnap esti órákban ismételten elérkezett a hónap második keddje, tehát megjelentek a nyilvánosság számára a legfrissebb Microsoft javítások. Ez egy új összegző javítást jelentett a Windows 10 számára, összességében pedig 5 kritikus és fontos foltozást.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.