A mai nap az utolsó a régebbi IE verzióknak


Ma kerül sor a hónap második keddjére, amely az új frissítések megjelenését jeleni több Microsoft termék számára. A ebben a hónapban viszont több korábbi termék támogatása is megszűnik, vagyis a jövő hónaptól már nem kapnak semmilyen biztonsági javítást. Ez igaz több korábbi Internet Explorer verzióra is, már amennyiben rendszerünkön nem a legfrissebb elérhető verzió fut.


Így Windows 7 esetén megszűnik az Internet Explorer 8, 9 és 10 támogatása is, csak a legfrissebb verzió, vagyis az Internet Explorer 11 fog frissítéseket kapni jövő hónaptól. Windows 8.1 és Windows 10 esetén ilyen probléma nem is lehet, hiszen a legfrissebb és utolsó 11-es verzió található meg bennük alapból.

Az egyetlen kivételt az átlagfelhasználók számára Windows Vista esetén az Internet Explorer 9 jelentheti, ami továbbra is kaphat majd biztonsági frissítéseket. Ennek oka, hogy arra ez a legfrissebb elérhető verzió, azonban ebben az esetben is ez mindössze kicsit több mint egy extra évet jelent, mivel 2017. áprilisában a rendszer bővített támogatása lejár.

Amennyiben viszont például rendszergazdák vagyunk és valamely Windows Server, vagy Windows Embedded verziót felügyelünk, a helyzet már jóval bonyolultabb az eltérő terméktámogatások miatt. Ebben az esetben a Microsoft erre létrehozott támogatási oldala segíthet, ahol megtekinthető, hogy melyik rendszeren mely Internet Explorer verzió megléte szükséges a továbbiakban.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! ()0 %
Nagyon jó ()0 %
Jó ()0 %
Átlagos ()0 %
Gyenge ()0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Online tagok: 3

POGI1, B1977, l4c3k

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!94 %
94% [164 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!6 %
6% [11 szavazat]

Szavazatok: 175
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance