Build 2016 - Valami érdekességgel készül a Microsoft?


Holnap, vagyis március 30-ától három napon át, április 1-jéig tart majd a 2016-os Build konferencia, amikor a fejlesztők számára mutat majd érdekességeket a Microsoft. De olykor előfordul, hogy ilyenkor az átlagfelhasználók számára is érdekes részleteket villantanak, és talán idén lesz ilyen.


A pletykák szerint ugyanis egy olyan érdekességet mutatnak majd nekünk amitől "ki fogunk akadni" a szó jó értelmében. Legalábbis az egyik Microsoft alkalmazott eleinte ilyen bejelentéseket tett Twitter oldalán, melyek viszont később el is tűntek onnan. Így eléggé nagy a homály, hogy ezt mire is értette, még az is lehet, hogy csak az ő szakterületében dolgozókat érinti.

Ha lesz bármilyen nagy dobás, az valószínűleg egyből a nyitórendezvényen el fog hangzani, amely a csendes óceáni idő szerinti reggel 8:30-kor veszi majd kezdetét (ez nálunk 17:30). A rendezvény ütemtervében ezen kívül még akad pár érdekes pont, melyből talán az egyik leginkább ilyen a "What's New for Tiles and Toast Notifications", amely csempékkel és értesítésekkel kapcsolatos újdonságokat mutathat be.

De lesz még rengeteg az univerzális alkalmazás platformot érintő előadás, vagy éppen a webprogramozóknak érdekesebb ASP.NET. Érdeklődésből pedig ismételten nincs hiány, mivel idén rekordidő alatt fogytak le a jegyek a rendezvényre. Amennyiben bármilyen jelentős dolog kerül bemutatásra, igyekszünk mihamarabb beszámolni róla, az előadás pedig mint mindig, nálunk is élőben nézhető lesz.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Teebee920612 hónapja
Jöhetne új bulid 10586-ra :-)
#2 Gabi9312 hónapja
Már várom! Grin
#3 gthomek12 hónapja
Windows 10 mobile esetleg Windows Device Recovery Tool- on keresztül? Vagy majd a build 2017-re ?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.