Útmutató - Windows 7/8.1 "Frissítések keresése..." macera megoldása

Amennyiben egy teljesen alap Windows 7, vagy Windows 8.1 telepítővel rakjuk újra számítógépünket könnyen belefuthatunk egy elég kellemetlen hibába. Ilyenkor a Windows Update akár hosszú órákon keresztül képes folyamatosan frissítések után keresni, látszólag eredménytelenül. Szerencsére van megoldás, amely megoldhatja ezen problémát.

2017-ben felhagy a Windows XP/Vista támogatásával a Mozilla

A Microsoft már több mint két éve semmilyen módon nem nyújt támogatást a 2001-ben megjelenő operációs rendszeréhez. A Mozilla azonban a Extended Support lejártát követően is folytatta a Windows XP-re történő Firefox-verziók kiadását. 2017-ben ez megváltozik...

Kiszivárgott a Windows 10 Insider Preview 14997.1001-es Buildje

Elég régen történt, de ismételten Windows ISO szivárgásról kell hírt adnunk olvasóinknak. A mai napon úgyanis kiszivárgott a 14997.1001-es Build a világhálóra, mely annak fényében, hogy január elejéig nem kapunk hivatalos előzetest, talán nem is olyan meglepő.

Elérhetőek a Windows 10 Insider Preview Build 14986 telepítői

Azon Windows Insiderek, akik inkább a lassú gyűrűről érkező - a hibáktól mentesebb - Windows 10 előzetes Buildeket részesítik előnyben most repeshetnek, mivel a Microsoft újabb ISO-fájlokat mentesített oldalán, melyek személyében a 14986-os Buildet tisztelhetjük.

2017 végéig várnunk kell a "Surface Phone" debütálására (RS3)

A Microsoft is részt vesz a 2017-es Mobile World Congress-en, mely februárban esedékes, így sokan abban reménykednek, hogy bejelentésre kerülhet az új zászlóshajó, a "Surface Phone" is. Nemrég viszont arról kaptunk híreket, hogy erre a "Redstone 3" érkezéséig várnunk kell.

Útmutató - Windows 7/8.1/10 magyar nyelv telepítése (magyarítása)

Ebben az útmutatóban lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet a Windows 10, Windows 8.1 és Windows 7 rendszerek esetében telepíteni egyéb nyelveket, például a magyart. Így akár egy külföldről vásárolt gép esetén sem kell feltétlenül egyből újratelepítéssel élni, illetve amennyiben ez utóbbi nem is lehetséges, sem kell a rendszert az alap nyelven használnunk.

Májusra halasztotta el a 2017-es //BUILD időpontját a Microsoft

Fontos bejelentést tett a 2017-es //BUILD kapcsán a Microsoft, mivel bejegyzésük alapján Májusban fogják megtartani fejlesztőknek szánt konferenciájukat. Az ügy hátterében a Windows 10 "Redstone 2" állhat, mely valamikor tavaszra állhat össze végleges valójában.

Microsoft Account nélkül is telepíthető Store alkalmazások?

A Windows 8/8.1 rendszert használóknál is tapasztalhatták, hogy az usereknek szükséges volt Microsoft-fiókot létrehozniuk ahhoz, hogy alkalmazásokat töltsenek le a Windows Store-on keresztül. A Windows 10 esetében azonban nemrég változtatott a politikáján a Microsoft!

Elérhető a Windows 10 Build 14393.576-os frissítés (Production)

A Microsoft - ahogy arra számítani lehetett a múlt heti fiaskó után - újabb kumulatív frissítést tett elérhetővé a Windows 10-es felhasználók számára. A 14393.576-os Build elérhető a Windows Update-en keresztül, s javítja az Internethozzáféréssel kapcsolatos hibát.

PowerShell scriptekkel terjesztik a Malware kódokat a támadók

A Microsoft tervei alapján, a jővő tavasszal érkező Creators Update-ben a PowerShell váltja majd a megszokott Windows parancssort. A Symantec viszont arra figyelmeztet, hogy az eszközt már a rosszindulatú kódok írói is kiszemelték maguknak malware-ek terjesztésére.

Elérhető a Windows 10 Build 14393.479-es frissítés (Production)

A Microsoft újabb ősszegző frissítést szabadított fel csütörtökön a stabil csatornán lévő Windows 10 felhasználók számára. A szoftveróriás szokásainak megfelelően, ezúttal is megelőzte ezt egy Insider Preview változat, ám nem ment minden flottul a kiadást követően...
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 5

plaguecomputer, zaba, muffrt, mondeo6, makarikornel

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance