Microsoft - Windows 10 egy mobil (ARM) processzoron futtatva (Videó)

Egy nagyon érdekes videót tett közzé a Microsoft arról, ahogy a mobiloknál széles körben használt Qualcomm processzoron fut a Windows 10. Ami ebben igazán érdekes, hogy nem a Mobile kiadás, hanem a normális asztali Windows 10-et láthatjuk, és ami még érdekesebb, hogy azon az asztali programok is gond nélkül futtathatóak.

Előzetes - Windows 10 Insider Preview Build 14986 (Fast ring)

Hosszas várakozás előzte meg, de tegnap végre újabb Windows 10 előzetes érkezését élhették meg a Windows Insiderek. A Microsoft csapata ugyanis elérhetővé tette a 14986-os Buildet, mely ezúttal is a gyors frissítési gyűrűn keresztül szerezhető be.

Ingyenesen letölthetővé tette az Assassin's Creed III-at az UbiSoft

Harmincadik születésnapi évfordulója alkalmából az UbiSoft ingyenesen elérhetővé tette a 2012-es év egyik legsikeresebb játékát: az Assassin's Creed III-at. A promóció időtartalma 30 napra szól, így az a 2016-os év végéig bárki számára elérhető az Uplay-en keresztül. Töltsd le most!

nVidia - Elérhető az nVidia GeForce Graphics Driver 376.19-es verziója

Az nVidia újabb meghajtót tett elérhetővé a grafikus kártyáit használóknak, mely számos hiba- és teljesítményjavítást ígér elődjéhez képest. Támogatást nyújt a Watch Dogs 2-höz, de emellett a No Man's Sky és a CoD: Infinite Warfare kapcsán felmerülő problémákat is orvosolni kívánja.

Windows 10 - Visszatartott Insider Buildek és "Upgrade Bug" mentesítés

A Microsoft pár nappal ezelőtt végre új tesztelni való előzetest tett elérhetővé a Windows Insiderek számára, azonban - a PC Buildeket előnyben részesítők - nagy meglepetésre a 14977-es építés érkezett Mobilra. De valójában mi hiúsította meg a frissebb Build kiadását? Nézzük.

Megjelent a Windows 10 Preview Build 14977 mobilra

Két héttel a legutóbbi Windows 10 Creators Update előzetese után most új verziót adott ki a Microsoft a tesztelők számára. Ezúttal azonban a legutóbbival ellentétben, ami csak PC-re volt elérhető, ez a kiadás most csak mobilra érkezett meg, ezúttal azonban érthető okkal halasztották el a PC-s társat.

Kipróbálható a Windows 10 Release Preview build 14393.479-es frissítés

Új tesztelni való jelent meg a Windows Insiderek számára, ezúttal viszont nem a következő nagy kiadásból a "Creators Update"-ból érkezett új előzetes, hanem a Windows 10 évfordulós kiadásához egy összegző frissítés. Így akik a Release Preview beállítást használják PC-n, vagy akár mobilon, már telepíthetik is ezen teszt javítást.

Megjelent a Fedora 25, debütált a Wayland

Megjelent a Fedora Project legújabb, huszonötödik Linux disztribúciója, a Fedora 25. De nem csak a nagy számozás miatt érdekes ez az új verzió, hanem egy sokkal jelentősebb újdonságot is hordoz magában, ugyanis alapértelmezetten a Linux érában már nagyon régóta várt Wayland ablakkezelőt használja.

Windows 10 Insider Build 14971 PC előzetes újdonságai

A héten ismét érkezett egy újabb Windows 10 előzetes kiadás a gyors gyűrűre, a Windows Insider program résztvevőinek. Ezúttal azonban csak PC-re került az kiadásra, a Mobilos tesztelők így valószínűleg egy kis időre új előzetes nélkül maradnak. Ugyanakkor PC esetén akad néhány érdekes újdonság, és változtatás.

Letölthetőek a Windows 10 build 14965 telepítői

Lassú gyűrűre került a korábbi Windows 10 előzetes, amely egyben azt is jelenti, hogy a rendszer telepítőit is letölthetővé tették a Microsoftnál. Így aki tiszta telepítéssel szeretné kipróbálni a Windows 10 következő frissítésének egy korai friss változatát, az már egyszerűbben megteheti.

Megérkezett a Windows 10 Mobile új összegző frissítése (Build 14393.448)

Egy hosszabb kihagyást követően végre új nyilvánosan is elérhető összegző frissítést kapott a Windows 10 Mobile is. Vagyis ez a javítás minden Windows 10-es mobiltelefon számára elérhető a telefonfrissítés menüpontjában, illetve egyébként a tesztelők is elérhetik ugyanezen a verziót két frissítési gyűrűről is.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

Kodi 16.1 Jarvis
1 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
1 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
2 nappal ezelőtt 5

Online tagok: 8

szistvan1, duvi, Mesant, bumerang, Aritea, PREDATOR, Mokker, bebsi

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!92 %
92% [96 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!8 %
8% [8 szavazat]

Szavazatok: 104
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance