Szerző: Kori
2012. augusztus 21. 04:00

Windows 8
Windows 8 - 90 napos próbaidőszak meghosszabbítása
A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziója elsősorban cégeknek és vállalatoknak készült, akik így kipróbálhatják az új rendszert, mielőtt annak megvásárlása mellett döntenének!


De szerencsére nemcsak cégekre van korlátozva a letöltés, így mi "mezei" felhasználók is kipróbálhatjuk a rendszer képességeit! (Én jelenleg is ezt használom!)

A Windows 8 próbaverziója telepítéskor nem kér kulcsot, települ szépen, ahogy kell! Azonban, amikor internetet észlel telepítés után már aktiválja is magát 90 napra! Minden funkciójával teljes értékűen használható a rendszer!

Vagyis eddig lehet jogtisztán használni. Ezután aktiváló kulcs hiányában már csak a rendszer újratelepítésével használható a Windows 8 próbaverziója! Csakhogy, itt is működik a Windows 7-nél is probléma nélkül alkalmazható rearm! (Alaphelyzetbe állítja az aktiválási adatokat!)

Windows 7-nél ugye a 30 napos próbaidőt lehetett 3-szor meghosszabbítani, így 90 napig volt használható a Windows aktiválás nélkül!

A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziójánál (És persze a Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverziójánál is!) is alkalmazható ezen eljárás, amelynek során 1 alkalommal újabb 90 nappal meghosszabbítható a próbaidőszak, amellyel így már 180 napig használható a rendszer!

Nincs más dolgunk, mint a 90 nap leteltével a Parancssori ablakba Adminisztrátori jogokkal írjuk be:
slmgr /rearm


Majd indítsuk újra a rendszerünket és az asztalon ismét csak azt olvashatjuk majd, hogy 90 napunk van a rendszer kipróbálására!

Ha időközben akadna a rendszerhez való kulcs, akkor minden gond nélkül teljes értékű időkorlát nélküli verzióvá válik!

A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziójáról Driv3r kolléga készített egy cikket korábban ajánlom figyelmetekbe: Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverzió

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el véleményeteket a hírrel kapcsolatban! :)

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket!
Ha tetszik a hír, akkor oszd meg Google+-on, Twitteren, vagy esetleg a Facebookon. Ezt a leggyorsabban, a cikk jobb felső részén lévő megosztási gombokkal teheted meg. Köszönjük támogatásod!


Hozzászólások
864
Rob65 - 2012. augusztus 27. hétfő, 13:13:55

Szia Kori !

ez biztosan így van, hogy - a korábbi gyakorlattól eltérően - most a Win8 Enti trialja esetén lehetőség lesz a véglegesítésre is ? Most nem a rearmra gondolok ...

11
Kori - 2012. augusztus 21. kedd, 20:57:16

Köszi srácok! Smile

Üdv Kori

494
atosz29 - 2012. augusztus 21. kedd, 20:41:20

Remek lett a cikk.! B) Thumbs up

74
Attila - 2012. augusztus 21. kedd, 13:56:48

Szia Kori! Ismét találkozunk .
Üdv.
Attila
Smile


Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Rendszerünk észrevette, hogy reklámszűrőt használsz. Amennyiben szeretnél támogatni minket, kérjük kapcsold ki a reklámszűrőt oldalunkon. Köszönjük!