Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

F1 2017 Magyarítás

Utolsó módosítás 7 év
Laci09Beküldve 7 év
Az F1 2017 játék teljes fordítása.

Verzió: v1.0
Készítette: LKRISZ és CHRYS

- Közel egy hónappal az F1 2017 megjelenése után örömmel jelentem, hogy elkészült a játék TELJES MAGYARÍTÁSA!!!
- 2015 és 2016 után ismét én, azaz LKrisz készítettem el nektek a hivatalos F1 játék magyar feliratát.
- Ismét segítségemre volt jóbarátom, Chrys, aki idén tesztelte a fordítást és készített nektek egy kis meglepetést!
- Idén készítettem egy telepítőt, hogy még egyszerűbb legyen a dolgotok.
- Véleményeteket jelezzétek nekünk a MAGYARITASOK.HU oldalon, vagy e-mailben, az lkrisz@gmail.hu címen!
- Ha hibát találtok a fordításban és esetleg javaslatotok is lenne a javításra, írjátok meg e-mailben és javítom!
- Ha a játék időközben frissülne, elképzelhető, hogy újra kell telepíteni a MAGYARÍTÁST. Az 1.7-es verzióra készült.
- Reméljük, tetszeni fog a munkánk végeredménye és élvezetesebbé tesszük számotokra a játékot!
- Ezúton is KÖSZÖNJÜK a munkát a MAGYARITASOK.HU stábjának!
KAPCSOLAT: https://discord.gg/mVdeExp
oprend.hu/images/letoltes.png
bandi1969 válaszolt - 7 év
Módosította Laci09 2023.05.20. 15:16, 2 év
bandi1969Beküldve 7 év
Thumbs up
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!