Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 10 Problémák

Utolsó módosítás 12 hó
Matteh1995Beküldve 10 év
Windows 10 Problémák
Itt vitathatók meg a W10 , hibái esetleges bugjai megoldások javaslatok egymásközt !
Észrevettem hogy az ismerősömnek több minden van a Windows 10 Home Edition-jébe mint nekem a Professionalben mint például a zárolási képernyő beállításainál a Windows Reflektorfény ezért szeretném létrehozni ezt az új témát hogy ne csak én de más is választ kapjon erre...
FrahhBeküldve 10 év
Üdv mindenkinek!

A következő a problémám:
Win7 sp1ről frissítettem Win10-re.
Nincs is vele különösebben bajom, egész pofás...szépen fut...azonban...

Az "áruház" megnyitásakor bevillan a program keret, majd eltűnik...semmi nem történik.
Se egy hibaüzenet, se semmi...

Ötletek?
TerranovaBeküldve 9 év
Lehet, hogy nem túl kényelmes megoldás, de mivel már amúgy is aktivált a rendszered, csinálj egy tiszta telepítést, és szerintem, megoldja a problémát.
Olyan azért előfordulhat, hogy bizonyos drivereket külön fel kell telepíteni. gondolok itt pl. a videokártya driverre, de ha tudod, hogy milyen típusú, akkor könnyen le tudod tölteni a gyártó oldaláról. Ezt megteheted még azelőtt, mielőtt a tiszta telepítéshez hozzáfognál, csak arra ügyelj, hogy ne arra a meghajtóra mentsd, ami formázva lesz a telepítéskor.
nortbergBeküldve 7 év
Hali.
Tegnap (2018.01.12.) a gép elkezdte letölteni a 1709-es frissítést, majd újraindulgatott a gép, települtek a frissítések, majd újraindulás után az üdvözlő képernyő után sötét képernyő fogadott, csak az egér kurzort tudtam mozgatni. Gondoltam valamit még tölt a gép, így vártam még fél órát de semmi. Ekkor nyomtam egy resetet, de ugyanaz a végeredmény. Nagynehezen sikerült visszaállítanom egy korábbi verzióra, de nem tudom mi lehet a hiba oka. A frissítési előzményeknél kiírja, hogy win 10 1709 telepítés sikertelen. Ha rányomok, hogy frissítések keresése, azt írja ki, hogy nem található frissítés, de talán jobb is így.
Mi lehetett a probléma?
Gép: i5 6600K, 8GB ram, ASUS Z170 Pro Gaming, MSI 970 GTX, SSD+1TB HDD.
Azóta az alaplapvezérlő program (ASUS AI Suite 3) nem tölt be induláskor. Lehet hogy ez volt a hiba oka?
nortbergBeküldve 7 év
Ok. Köszi a választ. Akkor várok amíg csak lehet a 1709 telepítésével.
nortbergBeküldve 7 év
Inkább várok, míg megírják a javítás javításának a javítását...Tongue
Aztán jól meg leszek patchelve.LOL
lukacs147Beküldve 12 hó
Sziasztok!
Valaki tud megoldást a KB5034441 frissítés hibájára?
szuper válaszolt - 12 hó
szuperBeküldve 12 hó
Volt róla már többször is szó, a Segítségkérésben keress rá...

ITT volt konkrétan róla szó...
Módosította szuper 2024.02.26. 12:04, 12 hó

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." (A. Einstein)
"Én mindenkivel egyformán beszélek, a szemetessel ugyanúgy, mint az egyetem elnökével." (A. Einstein)
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!