Windows 10 Problémák Itt vitathatók meg a W10 , hibái esetleges bugjai megoldások javaslatok egymásközt !Észrevettem hogy az ismerősömnek több minden van a Windows 10 Home Edition-jébe mint nekem a Professionalben mint például a zárolási képernyő beállításainál a Windows Reflektorfény ezért szeretném létrehozni ezt az új témát hogy ne csak én de más is választ kapjon erre...
Lehet, hogy nem túl kényelmes megoldás, de mivel már amúgy is aktivált a rendszered, csinálj egy tiszta telepítést, és szerintem, megoldja a problémát.
Olyan azért előfordulhat, hogy bizonyos drivereket külön fel kell telepíteni. gondolok itt pl. a videokártya driverre, de ha tudod, hogy milyen típusú, akkor könnyen le tudod tölteni a gyártó oldaláról. Ezt megteheted még azelőtt, mielőtt a tiszta telepítéshez hozzáfognál, csak arra ügyelj, hogy ne arra a meghajtóra mentsd, ami formázva lesz a telepítéskor.
Hali.
Tegnap (2018.01.12.) a gép elkezdte letölteni a 1709-es frissítést, majd újraindulgatott a gép, települtek a frissítések, majd újraindulás után az üdvözlő képernyő után sötét képernyő fogadott, csak az egér kurzort tudtam mozgatni. Gondoltam valamit még tölt a gép, így vártam még fél órát de semmi. Ekkor nyomtam egy resetet, de ugyanaz a végeredmény. Nagynehezen sikerült visszaállítanom egy korábbi verzióra, de nem tudom mi lehet a hiba oka. A frissítési előzményeknél kiírja, hogy win 10 1709 telepítés sikertelen. Ha rányomok, hogy frissítések keresése, azt írja ki, hogy nem található frissítés, de talán jobb is így.
Mi lehetett a probléma?
Gép: i5 6600K, 8GB ram, ASUS Z170 Pro Gaming, MSI 970 GTX, SSD+1TB HDD.
Azóta az alaplapvezérlő program (ASUS AI Suite 3) nem tölt be induláskor. Lehet hogy ez volt a hiba oka?
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." (A. Einstein)
"Én mindenkivel egyformán beszélek, a szemetessel ugyanúgy, mint az egyetem elnökével." (A. Einstein)
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon. Neked nincs jogod témát indítani a fórumon. Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához. Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon. Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra. Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Megjelenés
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.