Engem pont azért raktak ki mert elfelejtettem belépni 2 hónapig úgy tudtam 12 hét a limit...
Pedig régen exemet is így rakták ki, aztán írtam nekik, hogy költözött meg zsúfolt hetei voltak eszébe sem jutott és visszarakták jófejségből.
De ami nálam volt az kicsit bunkó stílusú volt, hogy hát nekik nem kell inaktív tag meg mittomén...mondom nekik hogy aktív tag voltam állandóan kommenteltem játékokhoz/rendszerekhez segítő jelleggel stb....hát a szabály az most szabály 😡 gondoltam akkor rohadjatok meg, 6 év tagság után!
Igazából csak a kommentek miatt jártam mert ott legalább van vélemény/kritika, amúgy mindent kb máshonnan töltöttem le, soha egyetlen 1 hibapontom nem volt.
Sziasztok!
Szeretnék vissza kerülni a Bithorlo és az Insane oldalára, (ugyanis feltörték), ha esetleg felnyitják a meghívó küldést, igazán örülnék, ha kapnék egy meghívó kodot valakitől az oldalon.
Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szeretnék vissza kerülni a Bithorlo és az Insane oldalára, (ugyanis feltörték), ha esetleg felnyitják a meghívó küldést, igazán örülnék, ha kapnék egy meghívó kodot valakitől az oldalon.
Előre is köszönöm szépen!
@vfts69 - Sziasztok !
Diabló torrentre valaki tud meghívót ?
Szia! Elküldtem a meghívót privátban.
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon. Neked nincs jogod témát indítani a fórumon. Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához. Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon. Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra. Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Megjelenés
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.