Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Meghívó (Torrent és egyéb oldalak)

Utolsó módosítás 3 hó
Csicso82Beküldve 1 év
Ahogy írtad a meghívás szünetel. Amint feloldják (nem értem miért szünetel) akkor írj és ha tudok küldök.
pokaBeküldve 1 év
Ncore meghívóval vigyázzatok, olyat hívtok meg akit tiltottak, vagy kiraktak inaktívitás miatt régebben, cumi lesz a meghívónak is.
mrzoltan1 , Ju13s_09 , poka válaszolt - 1 év
pokaBeküldve 1 év
Aki véletlen raknak ki,azt is nehéz visszaszerezni.
Ju13s_09Beküldve 1 év
Attól függ mi miatt dobták ki, ha Hit'n runolt folyamatosan akkor talán jogos, de pl aki nem lépett be 2 hónapig, az nem hinném hogy nagy bűn.
mrzoltan1Beküldve 1 év
egyáltalán az ncore meghívással is! Engem csupán azért raktak ki, mert "árusított" meghívót kaptam....
mrzoltan1Beküldve 1 év
egyáltalán az ncore meghívással is! Engem csupán azért raktak ki, mert "árusított" meghívót kaptam....
Ju13s_09 válaszolt - 1 év
Ju13s_09Beküldve 1 év
Engem pont azért raktak ki mert elfelejtettem belépni 2 hónapig LOL úgy tudtam 12 hét a limit...
Pedig régen exemet is így rakták ki, aztán írtam nekik, hogy költözött meg zsúfolt hetei voltak eszébe sem jutott és visszarakták jófejségből.
De ami nálam volt az kicsit bunkó stílusú volt, hogy hát nekik nem kell inaktív tag meg mittomén...mondom nekik hogy aktív tag voltam állandóan kommenteltem játékokhoz/rendszerekhez segítő jelleggel stb....hát a szabály az most szabály 😡 gondoltam akkor rohadjatok meg, 6 év tagság után!
Igazából csak a kommentek miatt jártam mert ott legalább van vélemény/kritika, amúgy mindent kb máshonnan töltöttem le, soha egyetlen 1 hibapontom nem volt.
Csicso82 válaszolt - 1 év
GollahBeküldve 1 év
Szabad regisztráció szeptember 3-án estig az iNSANE oldalán.
figaro72Beküldve 1 év
Sziasztok!
Szeretnék vissza kerülni a Bithorlo és az Insane oldalára, (ugyanis feltörték), ha esetleg felnyitják a meghívó küldést, igazán örülnék, ha kapnék egy meghívó kodot valakitől az oldalon.
Előre is köszönöm szépen!
figaro72Beküldve 1 év
Sziasztok!
Szeretnék vissza kerülni a Bithorlo és az Insane oldalára, (ugyanis feltörték), ha esetleg felnyitják a meghívó küldést, igazán örülnék, ha kapnék egy meghívó kodot valakitől az oldalon.
Előre is köszönöm szépen!
Csicso82Beküldve 1 év
Szia, "feltörték" mit jelent? Az email cím amin regisztráltál még a te "hatalmad" alatt áll? Mert akkor írj az oldal vezetőinek és segítenek.
Csicso82Beküldve 1 év
8 hét, tehát 2 hónap a limit.
lvirddevhBeküldve 1 év
Sziasztok, egy nCore meghívót kaphatnék?
GollahBeküldve 1 év
Majomparade, - Jelenleg nyílt regisztráció van az oldalon (nem tudni, meddig).
pimiBeküldve 1 év
nCore meghívó esetleg?
ARICSI04Beküldve 1 év
Sziasztok!
Volna lehetőségem "szerezni" egy nCore meghívót esetlegesen?
Nagyon hálás lennék!
ARICSI04Beküldve 1 év
Sziasztok!
Volna lehetőségem "szerezni" egy nCore meghívót esetlegesen?
Nagyon hálás lennék!
vfts69Beküldve 3 hó
Sziasztok !
Diabló torrentre valaki tud meghívót ?
masteranr válaszolt - 3 hó
masteranrBeküldve 3 hó

vfts69 Írta:

@vfts69 - Sziasztok !
Diabló torrentre valaki tud meghívót ?

Szia! Elküldtem a meghívót privátban. Smile
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 9 Vendég
  • 96 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 9,084 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!