Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows Vista Csevegő

Utolsó módosítás 6 hó
KoriBeküldve 11 év
Windows Vista Csevegő

Itt lehet megosztani a tapasztalatokat és kivesézni a Windows Vista-val kapcsolatos dolgokat!
renewBeküldve 11 év
Üdv!

Adott egy notebook, le lett törölve róla a VISTA, mert összeomlott.
Vista HOME Basic volt rajta, gyári telepítőkulccsal.
Honnan tölthetnék le hivatalos verziót, amit a kulccsal aktiválni is tudok?

Köszi!
trgzdsgjtzjgBeküldve 11 év
Tegyél fel 7-es Windows-t, jobb mint a Vista.
renewBeküldve 11 év
Ok, hogy jobb, de a hivatalos, legális változatot szeretném telepíteni.
trgzdsgjtzjgBeküldve 11 év
Ha nem céges a géped, nyugodtan feltehetnéd a 7-est is nem legálisan aktiválva, senki sem ellenőrizné.
SpatrikBeküldve 10 év
Üdv nektek!

Van valakinek tudomása egy Windows Vista Ultimate SP2 x86 HUN rendszerről, amit le lehet tölteni az internetről? Nagy szükségem lenne rá!
WindowsFanBeküldve 10 év

Idézet

Üdv nektek!

Van valakinek tudomása egy Windows Vista Ultimate SP2 x86 HUN rendszerről, amit le lehet tölteni az internetről? Nagy szükségem lenne rá!

Ezt ajánlom. MSDN-ről származó Windows Vista SP2-vel integrálva. Kori által lett feltöltve.
SpatrikBeküldve 10 év

Idézet

WindowsFan írta:

Idézet

Üdv nektek!

http://oprend.hu/infusions/pro_downlo...hp?did=125
Ezt ajánlom. MSDN-ről származó Windows Vista SP2-vel integrálva. Kori által lett feltöltve.
Jajj én hülye, a fórumot néztem, de pont a Letöltések menüt nem GrinDD bocsi akkor a hülye kérdésért Grin és köszi az útbaigazítást! Smile

edit: De melyik az a program amivel prémium nélkül is tudok tölteni? Mert ez viszont már halott link Sad
PhoenixBeküldve 10 év
Spatrik: - EWT's AiO Premiumizer
A Vista vagy a program linkje halott?
SpatrikBeküldve 10 év
A program linkje, de közben megtaláltam. (ha ez az)

Edit: Óóó hát nekem megártott a meleg vagy nem tudom, de itt van MEGA-n. Grin Ki kellene nyitnom a szemem. :/
WindowsFanBeküldve 10 év

Idézet

martin05 írta:

De rég volt ide írva valami mostanáig... Smile

Mert sajnos a Windows Vista már Extended support fázisban van azaz ritkán kap frissítést és vannak verziók amik már nem támogatottak. Sad Pedig mai szemmel nem olyan rossz ez a rendszer.
Thawne27Beküldve 10 év
hát régebben jó volt a Vista de manapság minimum 7 est használnak az emberek
paradicsomlevesBeküldve 10 év
Nekem is sokáig volt Vistám XP után.
Azért a 7-esel jobban előgedett vagyok mint a vistával voltam.
PhoenixBeküldve 10 év
Windows 7 helyreállító CD-ről bootolva lehet telepíteni a Vistát (hasonlóan, mint a trükkökben)?
A Daz Loader 2.2.1 működik Vistán is?
DriverBeküldve 10 év
A trükkökben lévő módszer alapján lehet. A DAZ Loader pedig támogatja a Vista aktiválását is.
DriverBeküldve 10 év
Hivatalos frissítésbe ilyen biztos nincs, max csak házilag készített telepítők.
vermilionBeküldve 10 év
Szerintem a vista mindig is felejtős volt,akinek tetszik az használjon windows 7-et,ami szerintem fényévekel jobb!
Ha kell még valakinek:
Windows Vista SP2 Enterprise Edition MAK key:
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
vermilionBeküldve 10 év
Windows Vista SP2 Enterprise Edition MAK key:
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
HellosziaBeküldve 6 hó
Sziasztok! valaki tud küldeni egy vista isot?
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!