Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows XP csevegő

Utolsó módosítás 2 év
KoriBeküldve 13 év
Windows XP csevegő

Itt lehet megosztani a tapasztalatokat és kivesézni a Windows XP-vel kapcsolatos dolgokat!
bazsoBeküldve 13 év
Sziasztok.

Átlag felhasználóként meg voltam vele elégedve.Igaz én ezen "nötem fel" hisz más rendszert nem nagyon használtam.Bele bele buheráltam olykor újra kellett raknom mert valami nem volt jó. :) Alapból könnyen kezelhető rendszer,természetesen sok fajtáját kipróbáltam de igazából csak az alap rendszerel voltam megelégedve hisz egy idő után az ember már külön mappába pakolta drivereket és progikat.Mondhatom nekem már egy idő után rutinból ment.:) A gép igénye sem megvetendő pl, játékoknál , ez miatt több ismerősömnek van pluszban fent xp az újabb rendszer mellett.
A lényeg,kis odafigyeléssel nagyon jó rendszer rakható össze az xp-ből.B)
Martos LászlóBeküldve 12 év
Szép estét mindenkinek! Problémába ütköztem, regisztráltam, de nem találok menüpontot a közvetlen segítségkérésre. A gond a következő:
t-home ADSL modemre csatlakoztatott Tenda w316r router segítségével csatlakoznék az Internetre IBM ThinkPad T41 laptoppal. A wifi kapcsolat létrejön, a jelerősség kiváló, de a Firefox 16.0.2 "oldal betöltési hiba" jelzést ad, nincs Net tartalom. Másik laptop, HP 2510p, Firefox 16.0.1 böngészővel kifogástalanul működik ebben az összeállításban. Nem vagyok biztos benne, hogy a Firefox böngésző korábbi verzióra cserélése oldaná meg a problémát, a könyvjelzők mentése sem egyszerű. Tanácsot, segítséget várnék. Tisztelettel : Martos László
KoriBeküldve 12 év
Szia!

Ott egyértelműen a Firefoxben valami hiba szerintem, de ha gond van a 16.0.2-es verzióval, akkor használd a Firefox 16.0.1-et, amíg nem javítják a hibát...

Vagy esetleg a 17-es bétával megnézheted, hogy jelentkezik-e ott is a hiba...

Firefox 17 Beta 3:

Üdv Kori
Thawne27Beküldve 11 év
Nekem A Firefox 17-nél volt problémám AZ XP alatt!
pap szabolcsBeküldve 10 év
winfos xp editionom van xdSmilepff(I)
pap szabolcsBeküldve 10 év
ja és gyosab mint w7pffGrin
masteranrBeküldve 10 év
Sziasztok.Igaz lerágott csontnak tűnhet a kérdésem de mivel lehet és hogyan kell pendrive-ra feltenni azt az xp-t mely itt az oldal feltöltései közt van ??
Ugyan is több programmal is próbálkoztam (Yumi,Rufus)de a telepítéskor több hibába is ütköztem ...
Vagy fájlokat nem tudott másolni a merevlemezre ,vagy a telepítőt kérte közben miszerint tegyem be a lemezt (holott pendrive-ról kezdtem telepíteni)...stb.
Ha valakinek volna valami ötlete azt szivesen venném.
Előre is megköszönöm.
További szép napot.
atosz29Beküldve 10 év
Helló!
Először is,szükséged lesz 3 programra kicsit időigényes felvarázsolni az usb-re de tuti hogy működik.
Részletes leírást itt olvashatsz:
ferike75Beküldve 10 év
Sziasztok tudna nekem valaki küldeni egy windows xp home edition op rendszert a kodom meg van csak a progi frissités után eltünt itt a neten ne igazán találok olyat amit használhatnák is laptopra kellene ha lehet a email cimem p.ferike75@freemail.hu előre is köszi a segítséget további szép napot Smile
juzerBeküldve 9 év
Sziasztok!

Olyan gondban vagyok, hogy apám gépét fel kellene frissítenem, mert eléggé oda van már. Viszont a hardverikus felépítése a mai kornak nem felel meg. A HDD sektor hibás, pontosabban 1 része, memória 512Mb-t van benne, és nagyon sokáig 3 gépben is megfordult 128Mb-s VGA, ami szerintem lassan az utolsókat húzza, ugyanis néha megjelenítési gondok vannak vele kapcsán, amit úgy vélek hardveres meghibásodás sajnos.
A CPU-ja mi, sajnos nem tudom, amikor kaptam a gépet akkor win Vista volt rajt, vagy talán 7, nem is tudom...

Tudom, hogy az XP támogatása rég lejárt, és jelenleg is még ez van rajt a gépén. De szeretném fel frissíteni, azaz újra telepíteném.
De szeretnék infót kérni, hogy mivel lehetne megkimélni a gép működést, milyen programot tegyek fel neki, vagy esetleg mire cseréljem le a windows xp-t, hogy továbbra is lehessen használni a gépet.
Hajlandó vagyok lemondani az XP-ről, ha szükséges.
DE!! window 10-t nem teszek fel, ha még a hardver PAPPÍRON meg felel neki, 100%-ba tudom, hogy az Gyakorlatilag lehetetlen!! Bővítés új perifériák vásárlása szerintem felesleges a gépbe, ezt is, azt is kellene bele venni, ami drága, egyszerűbb lenne új gépet venni, alap használatosat. Na de ezt sem akarom, sem Ő. Neki nem kell, nem használja minden nap, ezért inkább szofverikusan lenne jó változtatni rajt.
Főként netezik vele, s az alap klasszikus kártya játékokat használja.

Mit javasolnátok ?
Mit érdemes csinálni ?
laceej02Beküldve 9 év
Szia!
Teljesen tisztán rakd fel az XP-t, a Driver Booster-rel frissítsd utána a drivereket, majd egy jóféle kis gépigényű víruskergetőt is adj neki. Én az Eset Smart Security-t ajánlom,(jó tűzfal van benne,+ a vírusirtó) kulcsot találsz hozzá a "kulcsok" fórumban. böngészőnek mehet az Opera.

Alternatívák: Windows 7 Starter: alig van benne valami, de elfut azon a vason, amin az XP is fut. (szinte senki nem használja)
Puppy Linux: fapados kinézet, vírusirtó nem kell rá (ha okosan netezel), és ingyenes.
Xubuntu: Hasonlít az Ubuntuhoz, gépigénye a Win 98-éval vetekszik. Vírusirtó erre sem kell, (Ugyebár Linux)szintén ingyenes.
Lubuntu: Szintén kis gépigényű rendszer, olyan min a Xubuntu, csak a kinézete más.

Ui.: Egyik se fog nagyon hasítani, de netezni éppen jó lesz.

Remélem segítettem! Smile Üdv.:Laceej02
juzerBeküldve 9 év
laceej02

Köszi!
Kielégítetted a válaszom.
CythyelBeküldve 2 év
Szépnapot!

Előszedtem jó öreg XP-s konfigjaim az után, hogy láttam megemlítve a nem hivatalos SP4-et...
Namost... régen leszedtem innen egy XP-t, 2014. augusztusi integrálással... Érdemes erre rátolni azt a nem hivatalos SP4-et? Elvileg csak biztonsági frissítések vannak benne, teljesítmény javítás már nincs, csak azok, amik az EOL dátum után még a vállalati szegmensnek kijöttek.

Előre is köszöntem!
Nortek válaszolt - 2 év
NortekBeküldve 2 év
Kísérletnek biztos jó lesz. Smile
Azt a nem hivatalos 4-es pakkot honnan szerezted? Link, vagy hasonlót adnál?
Köszönöm. Smile
jeno7Beküldve 2 év
Módosította jeno7 2023.04.06. 10:59, 2 év
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,743 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!