Sziasztok!
Szeretném bemutatni a Macskapöcs Service Toolkit cuccot.
Pár éve fejlesztgetem, most érte el azt a szintet, hogy nyilvánosságra merem hozni.
Ez a Hiren's boot cd újragondolt, 2019-es verziója. macskapocs.wtf
Használjátok egészséggel.
Most elvileg megy. A kocsmából seedelem, kikapcsolták a gépet. Visszakapcsoltam, felraktam az asszony gépére is. Akinek lejön, ha tudja legyen szíves seedben tartani.
Persze hogy online. Digi optika. A kényszerített mód jött be, csak úgy tudtam az asszony gépére letölteni a cuccot. Nem értem ezt a torrentet. Most kikapcsoltam a kényszerítettet, ugyanúgy nem viszi senki.
Nem szeretnék ingyenes tárhelyekkel baszakodni, meg egy későbbi projekt lesz egy aria2c alapú telepítő. Ehhez viszont legalább 10-50 stabil seeder kell majd. Nem értem mi a f@szért nem megy. Qbittorrenttel készítettem a torrent fájlokat, azt osztottam meg. Ha profi torrentes vagy örülnék a segítségednek.
Macskapocs Bios meg az Apps rámegy egy 8 gigásra. A Winsetup 14Gb , ezzel 32Gb-os kell. Drivers 18Gb, ez annak jó aki szériában telepít, javít gépeket. A Live egy Patred Magic linux, egy Tails OS, ez 3Gb. Van még a Live/Remix OS, ez egy rootolt Android, neki kell még kb 6Gb szabad hely az első indításhoz.
Torrent most megy rendesen?
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon. Neked nincs jogod témát indítani a fórumon. Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához. Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon. Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra. Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Megjelenés
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.