Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

PC Hardverek beszerzése!

Utolsó módosítás 6 hó
bandi1969Beküldve 4 év
Ha bárkinek segíthetek ,keressetek!
Persze ,minden új és garis.
De tudok segíteni használtakban is!
i.imgur.com/Z07D2Vn.jpg
Módosította bandi1969 2019.11.18. 14:13, 4 év
AnonymuosBeküldve 4 év
Hurrá! Smile
pokaBeküldve 4 év
Tiéd? Sok sikert.
bandi1969Beküldve 4 év
Köszönöm!Wink
OrolBeküldve 4 év
Honlap nincs?
NortekBeküldve 4 év
Veszünk sok mindent jó áron! Smile Wink
sergei24Beküldve 4 év
Sok sikert Smile
bandi1969Beküldve 4 év
De ezek az árak a bolti árak!
Nem a nagyker!
HimalayaBeküldve 3 év
Üdv bandi 1969! Smile

A következőben szeretném a segítségedet vagy útmutatásodat, javaslatodat kérni kérni. Smile
A címben szereplő (és az alábbi linkeken szereplő) videókártyák valamelyikét keresném illetve szeretnék hozzájutni. Egy bő több mint egy hónapja keresem hazai webshopoknál (ami lehetőség volt, utána mentem), de vagy nincs már, vagy az orrom előtt vitték el, vagy nem forgalmazzák már. Nemrég kifutott termékekről van szó (március, április vagy május elején még elérhetőek voltak a tájékoztatások alapján). Ázsiából még be lehetne szerezni ezeket, de bevallom, bizalmatlan vagyok a jelenlegi helyzet miatt a kereskedelmi forgalmazásokkal kapcsolatban, ez esetben kb. egy hónapos avagy bizonytalan szállítási időpontot írtak (weblapjaikon) az ázsiaiak. Magyarul, nem szívesen fizetnék olyan termékért, ami vagy megérkezik, vagy nem.
Ha tudnál nekem szerezni egyet vagy beszerzési címet javasolni, azt a hálám fogja üldözni
A "B" verzióm: használt termékhez való hozzájutás Sun
Köszönöm, ha elolvastad
Üdvözlettel, Himalaya Wink

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5-se_c
(SKU: 11289-01-20G)

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5_gold_edition
(SKU: 11289-07-20G)
bandi1969 , Laci09 válaszolt - 3 év
juzerBeküldve 3 év
Sziasztok!

Gondolom mindenki ismeri a Discord-t ? Nem akarom bemutatni, nem akarok hosszasan írni róla, csupán szóbanforgó kérdésemhez aktuális.
Vásároltam több középkategóriás füleseket, microfonnal. 99% -ba mindent amint tudok, és lehet felhúzok maxra, és engem nagyon halkan hallanak, elég sokan mondták, hogy DC-n (discord) maxon vagyok, de még mindig halk vagyok.
Ellenben ők, kb 10% körül vannak mert nálam ők iszonyat hangosak.
Régebben TS (teamspek), Skype, Diktafon, Hangröhzítő, egyéb felvevőben is ez tapasztalaható volt.
Tettem fel mindenféle csilli villi drivert, meg hagytam Windows alap drivert is, változás nem volt. Max annyi, hogy volt hang, nincs hang.
A kérdésem a következő, szerintetek olcsóbb, középkategóriás hangkártyát vásároljak ? "Próba" képen, hogy lehetséges ez irányban kellene gondolkodnom ?
Csak mert hosszas próbálkozások után, de nem tudom bizonyítani sajnos, a hátlapi, azaz alaplapi jack kimenetelen mintha jobb lenne a hangerő , mint előlapin, de nem számmottevően!

Persze nem 60e Ft -s fülesekről beszélek, amik driver nélkül a szomszédszobából is érzékelnek.
Csupán, laikusként gondolkodtam el a hardveres megoldáson.
Módosította juzer 2020.09.07. 13:47, 3 év

Xiaomi fan I Xiaomi 12 T Pro I Poco F3 I
bandi1969Beküldve 3 év
Szar minőség a miki!
De a hang beállításoknál a felvételnél egy kis boost-ot lehet neki még adni!
juzerBeküldve 3 év
Amit linkeltél az egy videókártya, ha nekem jött, akkor nem értem.
Írtam feljebb minden fel lett húzva, "játszottam" a beálításokkal, elhanyagolható a javulás romlás minősége.
Szar minőségi miki ? Lehet van olyan is, de csak laikusként gondolom, hogy egy 20e ft -s 5.1 fülesnél nem gondolnám, hogy a torkomba kellene lenni a microfonnak :/ Grin

Azért gondoltam, hogy pl mi lenne ha valami hangkarit vennék, ami talán erősítős microfon részen.
persze nem horror áron.
bandi1969 válaszolt - 3 év
Módosította juzer 2020.09.08. 10:15, 3 év

Xiaomi fan I Xiaomi 12 T Pro I Poco F3 I
bandi1969Beküldve 3 év
Nem neked!
bandi1969Beküldve 3 év
Tessék!

Ennél lejeb ne add!
Módosította bandi1969 2020.09.09. 06:55, 3 év
geo59Beküldve 2 év
üdv . engem egy Gigabyte GC-TPM 2.0 Platformmegbízhatósági modul érdekelne. jó lenne ha tudnál segíteni . köcci
szuper válaszolt - 2 év
szuperBeküldve 2 év
Jelenleg ez a helyzet...
Módosította szuper 2021.07.01. 19:23, 2 év
geo59Beküldve 2 év
köszi de ennyiért már megfelelő procit is kaphatók . amúgy működika panel nélkülis. csak valami hibára utal a szoftver . insederen keresztül frissült win 10 -ről win 11 - re .
bandi1969 válaszolt - 2 év
bandi1969Beküldve 2 év
geo59 válaszolt - 2 év
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!