A PCWord.hu hírlevelet küld, a decemberiben nagyon jó akciós szoftver vásárlási lehetőséggel.
A jelenlegi Windows és Office ajánlat ITT érhető el.
Korábban hasonló nyári akcióban két alkalommal vettem W10Pro-t 8 euróért, fizetést követően kb. egy nappal kaptam meg az aktivációs kódot mely korrektül működik.
Az adminisztátorok felé kérésem az, hogy ha van rá mód indítanának egy olyan témát ami a címoldalon megjelenne az éppen akciós lehetőségekkel. Magam nevében beszélve, ha van lehetőségem legális licensz kedvező árú beszerzésére élek vele, így kihagyva a bizonytalan eredményű trükközéseket - ami segítség lehet ismerősöknek telepítendő rendszereknél is.
MIndenkinek békés karácsonyt kívánva: Benei László
No azért ez sem ilyen egyértelmű!
Mármint az önjelölt „független szakértő” válasza!
Vettem már ott kulcsot (ezek „refurbished” azaz újraértékesített kulcsok), regisztrálás után nyugodtan lehet velük a M$ oldalain frissítéseket leszedni, és megköszöni a M$, hogy regisztrált terméket használsz!
Elérheted azokat funkciókat is, amit csak a valós regisztrációval tudsz elérni (pl. telefonos ügyfélszolgálat).
Egy Ms. Office 2021 pro plus letöltési linket kérnék szépen, magyar nyelvű beállítással.
(Olcsó online aktiváló kulcsot vásároltam, de nem tom, hol tölthetem le.)
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon. Neked nincs jogod témát indítani a fórumon. Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához. Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon. Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra. Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Megjelenés
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.