Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

érdeklődés

Utolsó módosítás 7 hó
apoka147Beküldve 2 év
Érdeklődés!
1:
Tálca, második (keresés) jobb gomb, kiválasztott művelet indítása, indul bezárása, utána látszódik egy keret ez nem tűnik el, gép újraindítás után nem látszik. Ez mitől van?
Egér áthaladásánál /keretben/ forog.

2:
Windows vírusirtó felületkezeltnél "védelmi előzmény" szűrök törlése, nem törölhető. Miért? Szűröknél - blokkolva, eltávolítva, ugyan úgy ott marad. Törölni nem lehet.


Foto: /win 11 alkalmazás/ " segítségkérés"
agyszivacsBeküldve 1 év
Sziasztok!

Nem szerettem volna új témát nyitni, ezért ehhez írom.

Van egy szupermarketben vásárolt ASUS laptop, gyárilag előtelepített win 11-el, office 365-ös szoftvercsomaggal. Kérte a tulaja, hogy rakjak rá komolyabb office-t. Első indításkor megtettem a szükséges fiókkal a regisztrációt, majd uninstall office 365 és feltelepítettem a office 2016-ot. Második indításkor megjelent az Aktiválja a Windows-t a gépházban felira, persze korlátozott hozzáféréssel, pár program használható csak rajta, illetve használható még a gépház - a regisztrációhoz.
Érdekes, hogy sem pendrive, sem telepítő CD-t nem kapott az illető, hogy a regisztrációs kulcsot ismét beírhassam a gépházba,
Kérdéseim:
1) ha az eredeti kulcsot beírnám, az újra aktiválná a windowst így, hogy módosítva lett?
2) ha megpróbálnám újratelepíteni a win11-et, az felmenne a laptopra? Itt arra gondolok, bár alátámasztani nem tudom infókkal, hogy annyira össze van nőve a gép a windowsswl, hogy nem engedné feltelepíteni külső, (egyéb) meghajtóról. A BIOS-ban be lehet állítani, hogy egy külső meghajtóról keresse a telepítőt?
3) ha sikerül feltelepíteni a win11-et a fenti konfigra, a TEK emberei nem fognak-e pár héten belül a hátamon térdelve, a fejemet a padlóhoz nyomva kínos kérdéseket feltenni nekem a tört, lopott windowssal kapcsolatban? Smile
4) egyéb ötlet, javaslat?

Bocsánat az esetleges esetlen leírásokért kérdésekért, remélem kihámozható a lényeg!


Köszönök minden segítséget!
oroszlánBeküldve 1 év
Sziasztok!

Nem szerettem volna új témát nyitni, ezért ehhez írom.
Érdeklődni szeretnék, hogy ha nem szeretek új témát nyitni, akkor a kérdésemmel magamra fordíthatom úgy a figyelmet, hogy az eredeti kérdező témájával már ne is foglalkozzanak? Ez szabályos, vagy illendő?

Asus Strix B250F Gaming
SzellemBeküldve 7 hó
Sziasztok! Windows 11-ben ezt a beállítást hogy lehet életre kelteni a magyar nyelv használatával? Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
kephost.net/t/OTE1NDkx.jpg
onlyreg válaszolt - 7 hó
onlyregBeküldve 7 hó
#5
Hello!
Szerintem alapból be van állítva a magyar, azért nem tudsz választani, mert a magyar mellett nem vettél fel másik nyelvet.
Én sem tettem, mégis megy a szöveg alapú gépelés.
Nyiss meg egy üres jegyzettömböt, vagy word dokumentumot, helyezd a kurzort ahova "diktálnál", és nyomj egy Win + H gombot.
Feljön alul egy kis ablak, rányomsz a mikrofonra, és már írja is, amit a gép hall....akár a mellettem szóló tv-ből jövő szöveget is, ahogy itt láthatod:
kephost.net/p/OTIyNzc3.jpg

Ha erre gondoltál.... Hmm
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!