Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Gigabyte brix GB-BACE 3000 Xp telepítés.

Utolsó módosítás 8 hó
geeb21Beküldve 8 hó
Sziasztok. Tud valaki esetleg megoldást erre a kis gépre,hogy fel tudjam rakni a windows xp-t? Műhelyembe kellene.

Arra gondoltam,hogy uefit a win 7-ből átrakni,hogy fel tudjon menni.
Próbáltam a windows xp 64 bitet,de az sem akar felmenni..
Na easyboot2-vel csináltam egy menüs bigyót ráhánytam 3 fajta cp-t 2 64bitest arra semmit nem csinál a 32bitessel eljutok,hogy elkezdi darálni de ezt írja ki:

A telepítő nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót..

SSD van rádugva 2 usb-n.

Átraktam a házi szerver gépbe az is egy gigabyte brix ott sata kábelen ezt csinálta:
ba0a3efb26db67f2.cdn.l7cache.com/proxy/a1b509abf3ec639b7a1b313021d8a2cd/https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FoO3T3mO.png

Még erre gondoltam de nem lehet sehonnan leszedni.:
https://into.hu/hirek/windows-xp-se7e...es-testben
Módosította geeb21 2022.09.17. 19:08, 8 hó
NortekBeküldve 8 hó
Szia!

Ha a műhelyben használnád én inkább a ThinPc-t javasolnám.
Nem tudom vannak olyan programjaid, amik megkövetelik az XP-t, meg a 64-t?
geeb21 válaszolt - 8 hó
AnonymuosBeküldve 8 hó
Tessék.
A nyelvi fájlt meg leszeded mellé.

Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett.
geeb21Beküldve 8 hó
Szia igazából böngészés chrome, film nézés, max motor rajzok pdf nézegetés vagy képekben. Semmi komoly kis gép ez. 4 maggal meg 8GB ddr3 rammal. Smile

Windows 7 alatti rendszerrel valamiért nem boldogulok de ubutu mate vagy ubuntu 16.04 simán felmegy.... Windows 7 is... De az a baj akkor nagyon melegszik.... Passzív hűtésű...
AnonymuosBeküldve 8 hó
Tedd akkor fel amit Nortek javasolt és nézz körbe a support oldalon egy USB Installation Tool után.

Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett.
NortekBeküldve 8 hó
Haladtál előre valamivel, sikerült?
bojkovskaBeküldve 8 hó
Magyar xp is van benne
https://1337x.to/torrent/4737371/Microsoft-Windows-XP-Professional-VL-with-Service-Pack-3-x86-original-ISOs/
geeb21Beküldve 8 hó
Még semmire,de nem is tudom ezt a torrentet letölteni 0 seed... Sad

Közben az asztali gépemre is megpróbáltam felrakni:
amd fx(tm)-4300 quad-core

Windows XP Professional sp3 telepítésénél nem találja a végfelhasználói licenszszerződést.

És kedvesen kiírja F3 majd restart.. Biosban állítottam már mindewn szutykot és nemadja...
Módosította geeb21 2022.09.26. 17:40, 8 hó
bojkovskaBeküldve 8 hó
Az a torrent amit küldtem működik...
geeb21Beküldve 8 hó
Lejött jahh csak ez sem megy fel egyik gépre sem..
Az asztalin ennyi a reakció:

Nem található előző verziójú Windows NT a számítógépen.
A telepítő nem tudja ellenőrizni, hogy ön jogosult-e a frissítési termék telepítésére.

A kilépéshez nyomja meg az F+ billentyűt.

Változatosság kedvéért......

A Gigabyte brix pedig be sem bootolja....
bojkovskaBeküldve 8 hó
Arra gondoltam,hogy uefit a win 7-ből átrakni,hogy fel tudjon menni.?? Nem semmi mondat!
Két gépre sem tudod feltenni az XP-t?
Szerintem itt nem az XP telepítéssel van a gond.
Ha valóban xp-t akarsz a gépeden kérj meg valakit. Nehéz értelmezni a mondataidat. Nekem nem sikerült.
geeb21Beküldve 8 hó
idiót saját szerverem van itthon aőám régi báltermes gépére zokszó nélkül felmegy egy sima mezei inteles szar...

Két gépre igen ezen mit nem értesz?

Vagy az értelmező késséggel van gond? azt inkább hiszem el mostanában sok gondolkodás nélküli hülyével hoz össze az élet és csak sugárzik ki a fejükből a sötétség. 22 éve foglalkozok gépekkel oprendszerekkel és ez igen megfogott képzeld mivel régi rendszert szeretnék egy korához sokkal újabb gépre rendesen telepíteni.. Ez igen szerintem is egyetem kell hogy meg lehessen érteni. istenem...

Mivel a nappaliban levő gépenen írok erre is próbálom ne kelljen a gigabyte-ra állandóan átdugdosni.

Igen annyi helyről szedtem le annyi félét sőt amit édesapám gépére telepítettem azt az isot is kiírtam képzeld usb-n telepítettem neki anno mivel a régi scannerje csak xp-ig támogatott. És működő képes ezért nem vett újat.
azt az isot kiírtam és alaplapi usb-eb nsem pakolja fel továbbra is régebbi nt-t keres és csak f3 újraindítást kínál fel ezen az amd-n.

AMD FX(tm)-4300 Quad-Core.
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 5 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!