Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Filmek amiket nézel és másoknak is ajánlod

Utolsó módosítás 1 hó
szuperBeküldve 1 év
Ide kerüljenek azok a filmek amiket nézel és másoknak is ajánlod.
tuske70Beküldve 1 év
A mi kis falunk nagyon jó kis magyar sorozat,amit ki nem hagynám és merem ajánlani...elüzi a gondokat.ROFL
A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
Gollah válaszolt - 1 év
szuperBeküldve 1 év
Secret.Invasion.S01E01.2160p.HS.WEB-DL.DDP5.1

Ami a sorozatokat illeti, többnyire a teljes évadot egyben külső merevlemezre mentve, és a TV-n.
Talán túlzott elvárás, igény, de ha tudja kezelni a Tv, és elérhető ilyen minőség, akkor a szerény 250-es (emeltek 10-et) Net letöltéssel ezeket szedem le.
Tárolni már nem, ahogy korábban beírtam már, kb 1500 DVD amin filmek, és 870 DB VHS kazetta, ami már tutira nem működik.
Gondoltam, hogy lementem róluk a régi filmeket, sok olyan van, ami sehol a neten már.
Viszont konkrétan szétmállik a szalag. Sad
szuperBeküldve 1 év
@prokaitobo

Titkos Invázió S01E01 (Secret Invasion) ---> A mai naptól már elérhető szinkronosan is .
GollahBeküldve 1 év
#2-re. Magyar, de...
a szlovák 'Horná Dolná' című sorozat magyar adaptációja. Wikipédia
Az eredeti
Módosította Gollah 2023.06.23. 12:39, 1 év
bojkovskaBeküldve 1 év
Nem teljesen értem, "amiket néz,, gondolom megvan. Miért nem teszitek fel letöltési linket? Kettőről hallottam. A mi kis falunk és a Feketelista.
Olvastam természetesen, hogy kiírásban nem szerepel hogy az elérhetőség is szerepeljen. De felhasználóbarát lenne. A keresés nem mindig eredménycentrikus, a befektetett időről, energiáról nem is beszélve.
Gollah válaszolt - 1 év
Módosította bojkovska 2023.06.24. 08:42, 1 év
GollahBeküldve 1 év
A tippeket nyerheted innen, a letöltésükre valamely torrent oldalak tagjaként van leginkább lehetőség.
Vagy van még az online nézős mód. Ez utóbbival tudlak kisegíteni.
bojkovskaBeküldve 1 év
Köszönöm szépen. Azért írtam mert azért az nemúgyvan hogy torrent vagy bármilyen oldalon keresek valamit és azt meg is találom.
A Feketelistát benéztem, félreértettem stb.
A hideháború alatt politizált Joseph Raymond McCarthy szenátor aki bevezette a feketelistát. Rámutogattak különböző művészekre, írókra, szinészekre stb. Aki nem nevezett meg néhány embert hogy kommunista volt, az fekelistára került és több mint tíz évig semilyen állást, fizetést nem kapot. Nagyon röviden leírva.
Volt több film is róla, persze sokal később, köztük ha jól emlékszem az egyiknek volt a Feketelista volt a neve.
[b]Ez az első online nézős oldal ami működik nekem, egy próba erejéig legalább. Köszönöm.[/b]
Tényleg nem poénkodni akarok, de az elmúlt napokban volt valaki aki rendszeresen írt programokról, de semmi többet nem írt, elérés, gyártó stb. Többen szóvá tették. Joggal.
prokaitobo válaszolt - 1 év
Módosította bojkovska 2023.06.24. 15:13, 1 év
prokaitoboBeküldve 1 év
A mi kisfalunk pld 17 évadnál jár ,és ha ezt egybe letöltenéd az kb SD felbontásban (350-500 Mb) is 50-60 GB lenne ,meg ha nem akarsz torrentezni akkor mondjuk nem ártana egy data premium előfizetés.
A googliba beirtam hogy - Titkos Invázió online - és az első helyen adja,ahol meglehet nézni ,és azt nem hiszem hogy csak nekem a barátom és másnak nem mutatja a találatokat Grin
i.postimg.cc/vTcsYXxw/tin.jpg
Módosította prokaitobo 2023.06.24. 15:40, 1 év
prokaitoboBeküldve 1 év
Ezek a filmek is magyar szinkronosan már nézhetők
Kandahár (2023)

Tyler Rake: A kimenekítés 2 (2023)
bojkovska válaszolt - 1 év
bojkovskaBeküldve 1 év
Köszönöm a linkeket. Belefogok nézni a jövő hétvégén. A munkaidőm hektikus, pld minden vasárnap dolgozunk, de ez az én magánügyem nem hiszem bele kellene mennem. Az online mozioldalak, amiket anno néztem kifogtak rajtam. Ennyi. Most akkor vannak működök. Letölteni nem fogok. Hacsak valami nagyon nem jön be. Így is gyűjtögető vagyok más témákban. Csak azokat a filmeket töltöm le, amik kamaszkorom és fiatalkorom kedvenc filmjei voltak. A fiaménak szoktam elküldeni őket.
prokaitoboBeküldve 1 év
Rabbit Hole (sorozat 2023 teljes az évad magyar szinkron)
A történet a manapság divatos összeesküvés-elméletekre épül, miszerint egy titkos háttérhatalom irányítja az embereket. Aki képes befolyásolni a médiát, az képes irányítani az emberek gondolkodásmódját is. Végig izgalmas, néhány csavarral és gyors lezárással
tuske70Beküldve 1 év
Elérhető a Halálos iramban 10. utolsó része e sorozatnak.Gondolom nem kell senkinek bemutatni Dominik Toretto-t és csapatát.

Nortek válaszolt - 1 év
Módosította tuske70 2023.08.03. 18:44, 1 év
NortekBeküldve 1 év
Nem az utolsó rész. LOL
Láttad a végét?
tuske70Beküldve 1 év
Sisu
Egy újabb finn alkotás,megéri.
i.imgur.com/HegJefh.jpg

A sisu finn szó. Azt jelenti, hogy nem az a lényeg, ki milyen erős. Hanem, hogy nem szabad feladni. Aki nagyon akar valamit, az nem hal meg. Nem azért mert halhatatlan, hanem mert nem hajlandó rá.

https://www.youtube.com/watch?v=IvwSR...&t=31s
AndrasBeküldve 1 év
https://flixtor.video/home
Rob65Beküldve 1 év
Gengszterek fogadója (2000) - videa.hu

Aki szereti a skandi filmeket, annak ez a keserédes remekmű szinte kötelező etalon köztük, Mads Mikkelssennel többek között ...

Rövid tartalom:

Négy koppenhágai bűnöző lelép egy nagyobb összeggel, azzal a céllal, hogy külföldre meneküljenek. Egy kis falu határában lévő elhagyatott, romos egykori vendéglőben kénytelenek meghúzódni. A film ezután egyrészről felfedi a szereplők determinisztikus gyerekkorát, másrészről megmutatja azt, hogy hogyan változik meg a karakterük, és alakul át a személyiségük annak az irányában, hogy mind a négyen már megnyugvásra és biztos pontra vágynak az életükben.
Az idilli környezetben talált épület közösen elképzelt új jövőjük megtestesülése lesz...

assets.4cdn.hu/kraken/7WiwEfpd2Kpfz7eks-xs.jpeg
Módosította Rob65 2023.08.31. 13:52, 1 év
Rob65Beküldve 1 év
Lengyel kedvenc a Hel-szigeten játszódó netflixes krimi :

This is Hel - Netflix (Link: mafab.hu)

Infó:

www.mafab.hu/static/thumb/w150/2017/233/23/296874_1503437732.3353.jpg

Jack, az amerikai író a lengyelországi Hel-félszigetre érkezik, hogy ihletet gyűjtsön. Kisvártatva eltűnik néhány turista, ezért egy helybeli lakos nyomozni kezd az író után.

(Filmbarbár)
IMDB értékelés: 4.6/10

Rendező: Katarzyna Priwieziencew
Forgatókönyvíró: Katarzyna Priwieziencew, Pawel Tarasiewicz
Szereplők: Philip Lenkowsky, Marcin Kowalczyk, Malgorzata Krukowska, Katarzyna Paskuda, Andrzej Baranowski, Philippe Tlokinski
Ország: Lengyelország
Premier (HU): 2016.06.24. | Netflix (2022.08.22.)
Forgalmazó: Netflix

Tavasszal, amikor mi is Gdanskban jártunk, természetesen a Hel-szigetet is meg kellett nézni !

Smile
Rob65Beküldve 1 év
Titkos Netflix kódok, amelyeket minden streaming rajongónak ismernie kell:

Idézet

" A Netflix jól strukturáltan, mappákkal működik. A tévé- és filmvilág minden alműfajának van egy almappája, legyen az bármilyen abszurd. A streaming szolgáltatás egy számot ad neki, és így könnyen megtalálható...
Ha tehát szeretnél belekóstolni, és egy egész estés vígjáték helyett egy fantasy eposzt szeretnél sorozatban megnézni, vagy szeretnél jól elrejtett gyöngyszemeket találni a Netflix univerzumában, akkor a kódok listájával biztosan előrébb jutsz. Jöjjön tehát a teljes áttekintés az összes Netflix kóddal! "

Kódok kaland- és akciófilmekhez:
Akció & Kaland: 1365

Ázsiai akciófilmek: 77232

Akció vígjátékok: 43040

Akció thrillerek: 43048

Képregény and szuperhősös filmek: 10118

Westernfilmek: 7700

Kémes akció- és kalandfilmek: 10702

Háborús akció- és kalandfilmek: 2125

Kódok vígjátékokhoz:
Vígjátékok: 6548

Sötét vígjátékok: 869

Politikai vígjátékok: 2700

Tini vígjátékok: 3519

Romantikus vígjátékok: 5475

Kódok dokumentumfilmekhez:
Önéletrajzi dokumentumfilmek: 3652

Bűnügyi dokumentumfilmek: 9875

Történelmi dokumentumfilmek: 5349

Háborús dokumentumfilmek: 4006

Sport dokumentumfilmek: 180

Zene és koncert dokumentumfilmek: 90361

Utazás és kalanddal kapcsolatos dokumentumfilmek: 1159

Politikai dokumentumfilmek: 7018

Kódok musicalekhez és zenei tartalmakhoz:
Zene: 1701

Gyerek zene: 52843

Latin zene: 10741

Musicalek: 13335

Klasszikus musicalek: 32392

Disney musicalek: 59433

Színpadi musicalek: 55774

Kódok horrorsorozatokhoz- és filmekhez:
Horrorfilmek: 8711

B-kategóriás horrorfilmek: 8195

Tengerrel kapcsolatos horrorfilmek: 45028

Külföldi horrorfilmek: 8654

Horror vígjátékok: 89585

Szörnyes filmek: 947

Természetfeletti horrorfilmek: 42023

Vámpíros horrorfilmek: 75804

Zombis horrorfilmek: 75405

Ördöggel kapcsolatos horrorfilmek: 6998

Kódok drámákhoz:
Drámák: 5763

Klasszikus drámák: 29809

Könyveken alapuló drámák: 4961

Igaz történeteken alapuló drámák: 3653

Sporttal kapcsolatos drámák: 7243

Tini drámák: 9299

Háborúval kapcsolatos drámák: 11

Politikai drámák: 6616

Romantikus drámák: 1255

... és igy tovább!

Forrás: Vadász Emese - Joy.hu- Életmód, film rovat
Módosította Rob65 2023.09.20. 07:37, 1 év
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!