Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Bugok

Utolsó módosítás 10 hó
Anonim felhasználóBeküldve 12 év
Itt lehet az oldal bugjairól beszélni.
Módosította Driver 2023.01.18. 23:52, 2 év
NortekBeküldve 2 év
Üzenet korlát eltörlése, mert lehetetlen bárkinek is üzenetet küldeni.
AnonymuosBeküldve 2 év
Bug a bugokban.
AnonymuosBeküldve 2 év
Ha tele lesz az oldal, akkor sem látod az utolsót, mert hiányzik a kezdet és vég időrendi fordító.
DriverBeküldve 2 év
Némi módosítás történt a flood-ban, 5 mp-re lett csökkentve. Sokan írták a PÜ-s problémát is, viszont ott továbbra is maradt a max 50 üzenet (bejövő, kimenő, archívum), mivel az adatbázisunk több mint fele már a pü-kből áll (ami elég durva). A többi dolgokkal is igyekszem foglalkozni, de munka mellett egyszerűen nincs rá időm. Elnézést, igyekszem...
AnonymuosBeküldve 2 év
Üzenetekben nem lehet archiválni.
Old meg kérlek valahogy az üzenetek kimentését és akkor csökken majd a méret is.
Köszönöm.
Módosította Anonymuos 2023.01.19. 00:03, 2 év
DriverBeküldve 2 év
A bejövő üzeneteknél, miután az üzenetet kijelölöd (checkbox) a Mentés gombbal működnie kellene az archiválásnak

Szerk.: Átneveztem a gombot, hogy egyértelműbb legyen
Módosította Driver 2023.01.19. 00:20, 2 év
szuperBeküldve 2 év
Backslash az Előnézet panelen nem látható, ugyan az a hiba, mint ami ki lett javítva pár órája...
Módosította szuper 2023.01.20. 23:19, 2 év
NortekBeküldve 2 év
A következővel szembesültem az Üzenőn keresés során.

Idézet

A weboldal nem érhető el
A(z) https://oprend.hu/uzenofal/kereses/szuper/tipus/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/infusions/shoutbox_panel/index.php webhelyen található oldal betöltése a következő okból nem sikerült:

net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

A sok átírányitás ide is begyürüzött. Grin
onlyregBeküldve 2 év
Ez valójában nem bug, de jelentősen megkönnyíthetné az üzenőfalon nyújtott segítségnyújtást....
Mi lenne, ha sorszámozva lennének az üzenetek, és azt a válaszba be lehetne tenni (vagy direktbe belinkelni), mert a keresőn keresztüli, már szereplő esetleges válasz nehezen beemelhető, főleg ha több hasonló is van, és sem a válasz írója, sem a válasz tartalma nem konkrétan csak arra mutat, amit mondjuk szeretnék beírni.
Úgy, mint ahogy itt is látható.....
Próbáltam érthetően, remélem sikerült.... Hmm
Nortek válaszolt - 2 év
Módosította onlyreg 2023.01.21. 15:29, 2 év
NortekBeküldve 2 év
Ezt kérte Szuper ide is, és a Segítségkérésbe is.
Az Üzenőn azért nincs szerintem, mert ott a válasz gomb. Viszont utalni valamire, úgy sokkal könnyebben lehetne.
onlyreg válaszolt - 2 év
onlyregBeküldve 2 év
Hát ez az.
Én ma megpróbáltam odin bajára belinkelni az általam gondolt lehetséges megoldást, de egyszerűen nem tudtam úgy leszűrni, hogy csak az látszódjon. Az meg milyen megoldás, ha csinálok egy screenshotot, és azt teszem be? Attól még csak rá kell keresni, hol is van...
Nortek válaszolt - 2 év
NortekBeküldve 2 év
Valaki már a szűrés pontatlanságát is említette.
DriverBeküldve 2 év
A előnézetnél hiányzó backslash-eket is javítottam. Segítségkérésnél hasonló számozgatás igazágól gond nélkül kivitelezhető (lehet, hogy még most meg is csinálom), üzenőfalnál is lehetne, csak ott kicsit problémásabb az oldalak miatt (tehát pl. nem lehetne linkkel hivatkozni rájuk miután már arrébb másznak ki tudja hány oldalnyit).

Az üzenőfalnál inkább majd lesz egy teljesen külön kereső oldal, ahol majd lehet egyszerre akár több feltétel alapján keresni, pl. felhasználó(k) és az üzenet tartalmában, dátum stb.

Szerk.: A segítségkérésbe is bekerültek az azonosító számok
onlyreg , szuper válaszolt - 2 év
Módosította Driver 2023.01.22. 18:45, 2 év
szuperBeküldve 2 év
Thumbs up
Köszi a #-ot a Segítségkérésbe!
Módosította szuper 2023.01.22. 21:12, 2 év
onlyregBeküldve 2 év
Thumbs up
szuperBeküldve 2 év
Viszont nem lehet színezni itt a Bugok-ban a hozzászólásokat!
onlyregBeküldve 2 év
Teszt Nekem igen.... Hmm
Módosította onlyreg 2023.01.23. 11:52, 2 év
NortekBeküldve 2 év
Élvezettel olvasom írásaitok, de jó lenne tudni ki is írt.
És igen, hol van innen a Képfeltöltés?
i.imgur.com/6AyA1To.jpg
szuper , onlyreg válaszolt - 2 év
onlyregBeküldve 2 év
És tényleg....
Gépen látszik, ki írta az adott hsz-t, telefonon nem Sorry
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 2 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,743 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!