Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Hiányosságok

Utolsó módosítás 1 év
Anonim felhasználóBeküldve 12 év
Itt lehet arról beszélni, hogy mit hiányoltok az oldalból.
Anonim felhasználóBeküldve 12 év
Megint én kezdek...
A Simple témában hiányzik a saját profil megjelenítése, ami a Metro témában benne volt.
DriverBeküldve 12 év
Ez valóban kimaradt, hozzáadtam a beállításokhoz így onnan elérhető.
WindowsFanBeküldve 12 év

Idézet

martin05 írta:[/url]

Leírni, hogy milyen böngészőket támogat az oldal(,de annyira nem fontos.)

Windows Internet Explorer 9 vagy újabb
Firefox 4 vagy újabb
Chrome 12 vagy újabb
Opera 12.02 vagy újabb
Safari 5 vagy újabb
Maxthon 3 vagy újabb
Emellett RockMelt, SWare Iron és Torch alatt is működik az oldal. Legalábbis én így tudom. Driv3r biztosan jobban tudja ;)

©WindowsFan / TwilightRealm 2012-2021
"Ha csak pazarlod az időd, sose fogsz végezni a munkával."
jano222Beküldve 11 év
A Windows XP Professional SP3 x86 Integrated August 2013 IE8-WMP11 SATA-t legyetek szívesek ismét felrakni a MEGA-ra, mert törölték és letölteném. Köszi előre is!
PhoenixBeküldve 11 év
jano222: Ez a REQESTS topikba írd, ne ide.

Moderálva spoiler pótolva.
TheKornelBeküldve 11 év
A profilban a rangot is meg lehetne nézni, hogy ne külön legyen, hogy pl. V.I.P csoport, hanem a "tag" helyett pl. V.I.P, és mindenhol, nem csak pl. a fórumban meg ilyesmi helyeken.
PhoenixBeküldve 11 év
Saját témát lehessen lezárni és törölni.
DriverBeküldve 11 év
Sajnos nem megoldható, a témák lezárását még talán támogatnám is, de a törlést már kevésbé. Ugyanis azok bizonyos esetekben mások számára is hasznosak lehetnek. Legfőképpen a segítségkérés és megoldások fórum esetére gondolok, amit más is megtalálhat ha ugyan az a problémája van és utólag így a lehet, hogy a megoldás is ott lesz.
PhoenixBeküldve 11 év
Rendben, megértettem, a törlés nem lenne jó mások számára.
A zárolást meg tudod oldani?
DriverBeküldve 11 év
Elvileg a rendszer legalább csak moderátor szintű felhasználóknak engedélyezi a lezárását így nem hinném, ahhoz át kéne írni a rendszert ami, hát nem kis munka lenne.

Talán egyszerűbb lenne ha kérésre zárnánk le a fórumokat, egyébként melyik fórumokat szeretnéd lezárni?
PhoenixBeküldve 11 év

Idézet

Elvileg a rendszer legalább csak moderátor szintű felhasználóknak engedélyezi a lezárását így nem hinném, ahhoz át kéne írni a rendszert ami, hát nem kis munka lenne.

Értem.

Idézet

egyébként melyik fórumokat szeretnéd lezárni?

Most egyelőre egyiket sem, csak felvetettem az ötletet,hogy lehessen, de akkor inkább maradjon így, ahogy van.
Thawne27Beküldve 11 év

Idézet

martin05 írta:

A Windows 8-ban benne van a 8.1 is.
oprend.hu/images/smiley/facepalm.gif

Ja bocs ezt elfelejtettem Smile
valid.x86.fr/cache/banner/rdajhu-2.png
SatadBeküldve 6 év
A libre office 64bitesnek hiányzik a linkje Wink
karakolBeküldve 2 év
Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated March 2023 Edge107 Hungarian-Kori
már nem található GoFile-on.
bojkovska válaszolt - 2 év
bojkovskaBeküldve 2 év
Az utóbbi négy hétben, minden héten emlékezem szerint, feltették ezt a kérdést, csak az operációs rendszer neve változott. Az utóbbi tíz napban senki nem töltötte le ezt a rendszert, ezért a letöltési link megszünt.
VIP tag töltheti le csak. A fórum szabályai szerint VIP tag ilyenkor nem oszhatja meg az operációs rendszert a kérdezőnek.
DriverBeküldve 2 év
Windows 7 x86 és x64-et is újra feltöltöttem, hamarosan a többit is pótoljuk...
VividBeküldve 1 év
Üdv!
Letöltések vagy bármi más ami üzenőfal, nem használható a chatbox. Módosítás esetén nem módosít, hanem új bejegyzést hoz létre.
A linkek bb kódok nem is működnek egyáltalán.
Driver válaszolt - 1 év
DriverBeküldve 1 év
Szia!

Köszi, hogy jelezted, a szerkesztéses dolgot javítottam. Viszont a BB kódosnál nem értem teljesen mire gondolsz, a BB kódokat berakja illetve meg is jeleníti. Lehet én nem veszem észre az egyértelműt... Hmm
Vivid válaszolt - 1 év
VividBeküldve 1 év
Köszi!
Amit jeleztem az működik, minden megoldódott....
Neked van jogod megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Neked nincs jogod témát indítani a fórumon.
Neked nincs jogod hozzászólni ehhez a témához.
Neked nincs jogod szavazást indítani a fórumon.
Neked nincs jogod csatolmányt feltölteni a fórumra.
Neked nincs jogod csatolmányt letölteni a fórumról.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 10 Vendég
  • 155 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,918 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!