Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letölthető az Office 365 bétája!

Szerző: Kori
Az Office 365 lehetővé teszi a vállalkozások számára,hogy központilag telepítsék a legújabb Office szoftvereket az interneten keresztül vagy a felhő segítségével.
Az Office 365 rendelkezik az Office 2010, Exchange, SharePoint és az összes online Lync a felhő-alapú szolgáltatással.A szolgáltatás teljes böngésző alapú megoldás, amely magában foglalja webmailt és a dokumentumkezelést is.

A belépő szintű csomag, Office 365 kisvállalkozásoknak nyújt hozzáférhetőséget az Office Web Apps, az Exchange, SharePoint és Lync-hoz havonta 6 dollárért és persze felhasználónként.

A nagyobb üzleti vállalkozások kihasználhatják az Office Enterprise 365 szolgáltatásait is.

Ez a csomag 24 dollárba kerül havonta felhasználónként és magában foglalja az e-mail, hangposta, vállalati social networking, azonnali üzenetküldés, internetes portálok, extranet, voiceconferencing és videokonferencia szolgáltatásokat.

Az Enterprise csomagban is megtalálható a "pay-as-you-go" hozzáférés ami az Office Professional Plusban is.

Az Office 365 még ebben az évben elérhető lesz 40 országban köztük Magyarországon is!Ha csatlakoznál a béta-programhoz jelentkezz: Office 365 Béta tesztprogram
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 15 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!