Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letölthető a Microsoft új telepítést nem igénylő ingyenes vírusirtója!

Szerző: Kori
A Microsoft Safety Scanner (Microsoft biztonsági szkenner) egy ingyenesen letölthető és hordozható biztonsági eszköz a Microsofttól, amely úgy lett kialakítva, hogy igény szerint ellenőrizzünk vele és eltávolítsuk a vírusokat, kémprogramokat és egyéb rosszindulatú szoftvereket.

A Microsoft Safety Scanner függetlenül működik a többi anti-vírus megoldással szemben, és együttműködik a meglévő anti-vírus termékkel ami telepítve van a rendszeren így nincs ütközés sem!

Sőt, ez egyfajta végső tisztításnak is nevezhető,hiszen ellenőrizhetjük,hogy a másik feltelepített irtónk megfelelően eltávolítja-e a kártevőket a rendszerünkből.

Annak érdekében, hogy egyszerűen és könnyen használható legyen, a program három típusú szkennelési opciót ajánl a felhasználónak, mint a gyors vizsgálat, teljes körű vizsgálat és a személyre szabott keresés.

A gyors vizsgálat, átvizsgálja a rendszer területeket és a leginkább veszélyeztetett területeket vírusok, kémprogramok és egyéb lehetséges nem kívánt szoftvereket után.

A teljes vizsgálat, átvizsgálja a teljes rendszert, amely akár több órán keresztül is tarthat. Végül, a személyre szabott keresés ellenőrzi a tartalmát a felhasználó által megadott mappába.

Először el kell fogadnunk a licensszerződés feltételeit az ingyenes használathoz


Majd választanunk kell a keresési módok közül


Elindul az ellenőrzés,majd az eltávolítás,ha kártékony vírust talál a vírusirtó


A Microsoft Safety Scanner egy önálló program, amely nem igényel telepítést,azonban nem támogatja az automatikus frissítést, és a definíciós fájlok megbízhatósága lejár 10 nap után. Ezért a felhasználóknak szükségük van, hogy újra letöltsék a programot, hogy a legújabb definíciós fájlokkal vizsgálják át rendszerüket.

A Microsoft Safety Scanner letölthető innen magyarul 32-es és 64-bites formában is: Microsoft Safety Scanner
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 12 év
Nem rossz vírusirtó! Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!