Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 8 2012-ben!

Szerző: jedike
A Holland blog egyik bejegyzésén jelent meg, melyben azt írta hogy még kb. 2 évet kell várni a Windows 8 piacra kerüléséhez. Ez az információ alátámasztani véli az eddigi pletykákat, amik szintén ezt az időpontot jelölték meg a lehetséges megjelenésre. Tehát 2012 vége, vagy legkésőbb 2013 év elején lehet számítani az új rendszer piacra kerülésére.

Az új rendszert nem ok nélkül emlegetik Windows Next-ként, mivel a Steve Ballmer beszélt az új rendszerről és lehetséges, hogy nem javítják tovább a leendő platformot (Windows 7), hanem egy teljesen újat készítenek. Ezzel elég nagy rizikót vállalnának hiszen már egyszer beleestek ugyan ilyen hibába a Windows Vistával, ott is egy teljesen új platformmal álltak elő és nem hozta meg a hozzá fűzött reményeket. A sikert csak a finomított utód, a Windows 7 hozta meg.

Bár még pontosan nem tudni mik is lesznek a Windows 8 igazi újításai, de egy régebben kiszivárgott hír szerint, lesz továbbfejlesztett érintés és hang vezérlés, és az arcfelismerés amit a felhasználó bejelentkezésekor használna a rendszer, a felhasználó azonosítására.

Voltak még olyan feltételezések is hogy a rendszerből már 32 bites nem fog készülni hanem 64 bites (lehetséges hogy 128 bites változat is lesz), valamint nagy rá az esély hogy a Windows 8 már nem fogja támogatni a BIOS-t hanem az azt leváltó EFI technológiát alkalmazná, ami szintén hatalmas rizikót jelent hiszen jelenleg az alaplapok csak elenyésző része használja ezt.

2012 még messze van, kár volna korai következtetést hozni a Windows 8-ról, addig még rengeteg hír ki fog szivárogni róla, és ki fog derülni hogy valóban egy teljesen forradalmi rendszerről van-e szó.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!