Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Ma jár le a Windows 7 mainstream támogatása

Szerző: Driver
Ma véget ér a Windows 7 támogatásában egy szakasz, azonban aggodalomra nincs ok, mert ez nem annak teljes megszűnését jelenti. A 2009. október 22-én megjelent rendszernek ma jár le a mainstream, azaz fő támogatási ideje és a kibővített támogatásba lép.

Windows 7

A már több mint 5 éve megjelent rendszer így a jövőben a kibővített terméktámogatási fázisba lép, amely egészen 2020. január 14-ig fog tartani a támogatás végleges megszűnéséig. Ez természetesen az első szervizcsomaggal ellátott verzióra érvényes, hiszen a javítócsomagmentes támogatása már 2013-ban megszűnt.

Az így életciklusa feléhez ért Windows 7-re még további 5 év vár majd, viszont ebben a hátralévő időszakban csak biztonsági javítások fognak a rendszerhez érkezni. A beépített programok és szolgáltatások újabb verzióra így nagy valószínűséggel már nem fognak frissülni.

A jelenleg a világon minden bizonnyal leggyakoribb asztali operációs rendszer népszerűsége ennek ellenére valószínűleg jó ideig még nem is fog majd változni. Remélhetőleg azért nem válik majd a jövőben a következő "XP"-vé, és valamilyen frissebb rendszer képes lesz a felhasználókat váltásra bírni.
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bolton14 · 8 év
Nagyon nehéz sok embernek változtatni a megszokotton. Akár az életben, akárcsak a számítógépén. Érdekes egyébként.. Ugye "járt utat járatlanért el ne hagyj", de a változás alapvető része az életnek, ha nem az egyik legfontosabb.
Szerintem a 7 óriási rendszer volt, Én jelenleg 8.1-et használok, megvagyok vele elégedve. Kíváncsian várom a 10-et, remélem nem csapnak össze megint valami túlturbózott sz*rt. Smile
További szép napot!
peterschwarcz · 8 év
Ne reménykedj.....
Pali · 8 év
Nem aggódom emiatt, 2020-ig még nyugodtan használom a Win7-et Linux mellett (főleg játékok célra).

Win8-at 100% hogy továbbra is kihagyom (múlt héten felraktam haveromnak a Win 8.1-et) tegnap már könyörgőt, hogy szabaduljak meg tőle (túl lassú volt meg túl sok problémája volt...), szóval vissza raktam neki a Win7-et amit én is használok több mint fél éve stabilan (amióta lecseréltem a gépeimet (2 mag CPU, 2gb DDR2 ram....) irodai gépekre P3-sok helyett, Win8-at még nem látott ezek, és nem is fognak, majd ha megjelenik a win10, azt lehet, hogy élesben is kipróbálom).

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)75 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Éppen 2 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 5 Vendég
  • 220 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 7,957 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!