Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - Egy furcsa frissítés bukkanhatott fel

Szerző: Driver
Akik nemrégiben Windows 7-en frissítések után kerestek lehetséges, hogy bele futottak egy elég érdekesbe. Véletlenül ugyanis a Microsoft nyilvánosan is kiadott egy frissítést, amelyet nem szabott volna, mivel ezt csak privát tesztelési célra késztették.


A frissítés egy nagyon hússzú véletlen karakterekből álló nevet viselt és mint fontos frissítés volt feltüntetve. A Microsoft Community oldalán több felhasználó is jelezte és érdeklődött, hogy mindez mi is lenne. A 4,3 MB-os frissítés telepítése ugyanis többeknél is problémát okozott. Végül kiderült, hogy egy teszt frissítésről volt szó, aminek nem szabadott volna a nyilvános Update-re kikerülni.

Szerencsére valószínűleg a visszajelzéseknek is, ezt gyorsan észlelték és mostanra eltávolították. Bár a legtöbbeknek a frissítés telepítése sikertelen volt, egy hozzászólónak valahogy mégis sikerült annak telepítése, amely nem alakult szerencsésen, mivel instabillá tette rendszerét. A hibás frissítés érdekes módon csak Windows 7-en jelent meg, sem Windows 8 és Windows 10 esetén sem volt észlelhető. Ti találkoztatok vele?
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pap szabolcs · 7 év
én nem frissítek mert kevés a hely

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 8 Vendég
  • 225 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 7,957 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!