Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Előtérbe kerülnek a PC-s játékok a Windows 8-ban

Szerző: jedike
Sokan azt gondolják hogy a PC-s játékok ideje leáldozott és erről a konzolok tehetnek leginkább. Mióta a Microsoft elindította az Xbox árusítását egyre kevésbé foglalkozik a PC-s platformmal.

Ennek ellenére még a PC-k mindig elsők a játékplatformok között nem számít milyen sikeresek is a konzolok. Ráadásul a Windows hatalmas előnyben is van hiszen szinte az összes PC játék erre az operációs rendszerre készül. Ezt az előnyt szeretné a Microsoft megtartani és erősen ráhajtani a PC-s játékokra a Windows 8-ban.

Ez elsősorban úgy szeretné elérni, hogy szinte minden közel jövőben készülő játékát el fogja készíteni Windowsra is, nem úgy mint a Gears Of War 2-t vagy a Halo sorozat 2. részétől megjelent játékokat amiket csak Xboxra készítettek el.

A cég igyekezetét a Games for Windows Live Marketplace is jól tükrözi, melyet pár hónapja indított el. Ezen a webhelyen keresztül vásárolhatunk Games For Windows Live játékokat.

Hogy mennyire fog beválni ez a próbálkozás azt majd megtudjuk a Windows 8 megjelenése után, amire még jócskán várnunk kell.

Forrás: techradar.com
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 225 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 7,957 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!