Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Egy majdnem SP2 javítás jelent meg a Windows 7-hez

Szerző: Driver
A Microsoft egy olyan új frissítéssel ajándékozta meg a Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználókat, amely összesíti az összes olyan fontosabb frissítést, amely az SP1 óta jelent meg. A "convenience rollup" ként elkeresztelt javítás így nagy segítség azoknak akik a gyári telepítővel telepítik újra rendszerük, illetve azoknak is akik a frissítéseket szeretnék integrálni a telepítőbe.


Igazából így lehetne akár egy Service Pack 2-es frissítésnek is nevezni, hiszen a kritikus biztonsági és egyéb jellegű fontosabb javításokat 2016. áprilisáig tartalmazza, de valójában semmi olyan nincs benne amit a Windows Update-ről egyébként ne lehetne beszerezni. Tehát nem más mint egy összegző frissítés, hasonló mint a Windows 10 frissítései.

Ami viszont érdekes, hogy ez a frissítés teljesen opcionális, csak manuálisan telepíthető, vagyis Windows Update-re (valószínűleg) nem is kerül fel. Tehát lényegében nekünk kell telepíteni egy friss rendszeren ahhoz, hogy a jelen pillanatban több mint 200 Windows Update frissítésből így jócskán lefaraghassunk.

Egy teljesen alap SP1-es rendszer esetén az egyetlen előfeltétel a KB3020369-es frissítés telepítése, majd már ez a KB3125574-ként megnevezett javítás is telepíthető. Ugyanakkor néhány egyéb dolgot, mint az Internet Explorer 11-et, vagy .NET keretrendszer 4.6-ot, továbbra is külön, vagy a Windows Update segítségével kell telepíteni. Így azonban azok már csak töredékei a normál esetben letöltendő javításoknak.

Egyébként a jövőben hasonló csomagok meg fognak jelenni a Windows 8.1, illetve Windows Server 2012 és 2012 R2 részére is. Ezek előreláthatóan havi rendszerességgel frissülni is fognak, szóval mindig egy csomagban összegezve letölthetőek lesznek a legfontosabb javítások. Nagyban segítve így a gyári telepítőt használókat, illetve a frissítések telepítőbe történő integrálását is.

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rockman · 8 év
Reméljük bele lesz integrálva következő telepítőbe így talán kisebb lesz az iso mérete Smile
Csicso82 · 8 év
Szép, de annyira nem zavarna ha szépen leszedné a régi notim a win 7 update-jeit de mikor elszabadul az svchost.exe - és mutatja is hogy az update miatt és sehol semmi órákon kersztül semmi netes aktivitás - le vagy feltöltés akkor elgurul a pirula úgyhogy marad a az integrált és udate letiltás. Majd nyáron ha végre leállnak a win 10 eröltetésével - amit én szeretek az asztali gépemen - akkor majd megint megpróbálom de addig update letiltva.
JoeFromHun · 8 év
De aki a Kori rendszerét használja azoknak ez nem túl fontos dolog Grin
taktoa · 8 év
Rendzergazdaként indítsd az IE-t hogy engedélyezés után tudjon települni.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66.7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Éppen 2 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 5 Vendég
  • 88 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!