Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - Frissítések keresésekor fellépő magas memóriahasználat javítása

Szerző: Mikeee
Informatikusként 3 gépen tapasztaltam egy fura hibát. Amint elkezdett frissítéseket (Windows Update) keresni a gép, használhatatlanul lelassult és nagyon megugrott a RAM használat. A hibát minden esetben Windows 7-en tapasztaltam. Egy ideig egy parancssorból indítható megoldást próbáltam, de múlt hónapban megérkezett a hivatalos javítás.

Az általam tapasztalt probléma 3 gépnél áll fent. Mindben 2 GB RAM van. Ha elindult a frissítések keresése, nem ritka, hogy 1,8-1,9 GB fölé is felment a memóriahasználat. A Microsoft leírása alapján ez a hiba általában kevés memóriával rendelkező gépen fordul elő legtöbbször. Igaz nekem 64 bites Windows 7 esetén csinálta, de a hibajavítás létezik 32 bites változathoz is.

Amennyiben te is tapasztaltad a hibát, a cikk végén lévő linkre kattintva lehet tölteni a foltozást. Az oldalon lejjebb görgetve a Method 2 résznél válaszd ki az első két lehetőség közül a 32 vagy 64 bitest, majd utána a nyelvet. Attól függően, hogy milyen verziójú a Windows 7-esed. Ha nem tudod, hogy neked milyen van, megnézni a Windows + Pause Break billentyűkombináció lenyomása után tudod.


Ekkor előjön egy ablak, és a Rendszer típusa részen kiírja mit használsz éppen. Az utolsó két letöltési lehetőség a Windows Server 2008-at érinti, az nem az átlag felhasználókra vonatkozik. 2 gépen teszteltem, tényleg jól működik.

A frissítést innen töltheted le!
Címkék:Cikk
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!