Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Elérhető a Windows 10 22H2-es frissítése

Szerző: Driver
A Microsoft ma csendben kiadta a Windows 10 idei verzióját is, a 22H2-őt. A rendszer megjelenése olyannyira csöndben történt, hogy ezúttal hivatalos változási lista nem került megosztása (legalábbis egyelőre), igaz már a tavalyi 21H2 is igen szerény újításokat vonultatott fel. Így lényegében a Windows 10 22H2 egyetlen kiemelhető újdonsága az eggyel növelt buildszám, ami így már 19045, illetve a bővített terméktámogatási idők.

A 22H2 szokás szerint Windows Update-en is elérhető egyelőre mint opcionális frissítés, továbbá azonnal nem biztos, hogy minden eszközön megjelenik, a frissítési lehetőség felkínálása, egyes eszközök esetén előfordulhat hogy csak hetekkel, esetleg hónapokkal később kerül az kibocsátásra. Ugyanakkor mivel jóformán semmi jelentős változást nem tartalmaz a korábbi verzióhoz képest, így a korai frissítési kockázat sem túl nagy. Aki szeretné azonnali frissítéshez használhatja az új Frissítési segéd és Media Creation Tool eszközöket, utóbbival a legfrissebb 22H2-es ISO telektőképfájlok is beszerezhetőek.

Windows 10 22H2 letöltése

Ami a támogatást illeti, a Home és Pro kiadások, a megszokott 18 hónapot kapják, így azok 2024. május 14-ig kapnak majd frissítéseket, míg az Enterprise és Education 2024. június 11-ig. A Windows 10 végső támogatásának dátuma egyébként jelenleg állás szerint továbbra is 2025. október 14., amelyen valószínűleg az elkövetkezendő legalább még egy megjelenő "verziófrissítés" (hiszen ezek igazából már nem azok) sem fog már változtatni.

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 207 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!