Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Megváltoztatta az Office Insider Program elnevezését a Microsoft

Szerző: Kori
A névváltoztatás tényét a hivatalos Insider honlapon jelentették be, mely természetesen a jövőben is szállítani fogja az Office előzeteseket, így a felhasználóknak semmilyen teendőjük nincs ezzel kapcsolatban. A módosítás egyébként beleillik a Microsoft azon erőfeszítésébe, hogy az egyik legsikeresebb termékét Microsoft 365-re alakítsa át, bár egyesek szerint kissé rejtélyesnek tűnik a folyamat.


Mostantól tehát barátkozzunk meg a Microsoft 365 Insider Program elnevezéssel, melyen kívül egyelőre kevés változás történt, bár a cég ígérete szerint bővíteni fogja a program hatáskörét. Ezzel egy időben a Twitter-fiók is váltott a Microsoft 365 Insider névre, majd az összes Office kiadással kapcsolatos megjegyzés átkerült a learn.microsoft.com webhelyére. Ha résztvevői vagyunk az Office Insider Program-nak ne aggódnunk, mert továbbra is megkapjuk majd az előzetes buildeket, melyek szállítják az szoftvercsomag új funkcióit.

Akik nem szeretnék megvásárolni Microsoft 365-előfizetést, továbbra is választhatják az Office 2021 és az Office LTSC változatokat, de a cég további opcióként egy új alapszíntű csomagot (1,99 $/hó) is bevezet, mely Január 30-án válik majd elérhetővé.

Forrás: Office Insider is now Microsoft 365 Insider
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 1

Valentin50
  • 6 Vendég
  • 207 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!