Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Kipróbálható a fülekkel ellátott Jegyzettömb az Insidereknek (Build 25281)

Szerző: Kori
A fülek érkezésének hírét még tavaly év végén, véletlenül szivárogtatta ki egy Microsoft alkalmazott, melyet most bárki kipróbálhat, ha belép az Insider Programba, majd telepíti a Windows 11 Insider Preview változat 25281-es Buildjét. Az újdonsággal a Microsoft szerint vannak még bizonyos problémák, de mivel tesztelés céljából a Fejlesztői csatornán elérhetővé tették, így remélhetőleg ez a Windows 11 következő funkciófrissítésében (Version 23H2 - Copper release - Sun Valley 3) is szerepel majd.

Jegyzettömb alkalmazás fülekkel ellátott változata

A frissített Jegyzettömb alkalmazást a 11.2212.33.0-ás verzió használatával tudjuk szemrevételezni, mellyel egyidejűleg több fájlt hozhatunk létre; kezelhetünk; illetve tetszés szerint sorba rendezhetjük, s mindezt egyetlen megnyitott ablakon belül! Lehetőség maradt a több ablakban történő munkavégzésre is, melyet egy lap, ablakból való kihúzásával tudunk elérni. A későbbiekben új billentyűparancsok is társulnak majd a Jegyzettömbhöz, mely az alkalmazás kezelésében segíti majd a felhasználókat.A 25281-es Buildben frissítésre került a "Windows Spotlight" (Windows Reflektorfény), melynek kipróbálásához a Settings/Personalization/Background/Personalize your background lehetőséget kell választanunk. Módosítottak a "Graphics" lap megjelenésén, mely a cég közlése szerint a "Windows 11 tervezési elveihez igazodva" került továbbfejlesztésre. A grafikus beállítások oldalon keresztül érhetjük el a "GPU preference" és az "Auto HDR" opciókat. Ezek funkcionalitása változatlan marad.

A módosítások listáját a hivatalos Windows Insider honlapon keresztül ide kattintva érhetjük el.

Forrás: Tabs in Notepad begins rolling out to Windows Insiders
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 207 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!